Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 lut 2011, 13:03
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lut 2011, 13:07
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 lut 2011, 13:09
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 07 lut 2011, 13:10
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 lut 2011, 16:03
A co mnie to obchodzi, że Bendtner jest drewnem? Ja go sprowadzałem do Arsenalu czy co? trzeba było sobie kupić lepszych napastników. Co mnie obchodzi, że Van Persie sie łamie co pół roku, Wenger jest idiotą, że tego nie widzi? Trzeba było sprowadzić godnych następców.tak, bo ze szklanką RvP, tak naprawdę jedynym snajperem => Ade i nieogranym nigdzie Beniem można było zdobyć tego majstra. Weź się chłopie w łeb stuknij. Może gdyby AA przyszedł jedno okienko transferowe szybciej do nas
to może i dało by się go jakoś zastąpić. Ale nie przyszedł, więc AW musiał radzic sobie z niejakim drewnianym B26, który wybijał piłkę z bramki przeciwnika. Ale jak sie liźnie tylko powierzchownie cos to potem takie wypociny piszecie.
Jak ja wtedy oglądałem mecze Premiership to ty nawet sam się wysrać nie potrafiłeśa co ty możesz o tym wiedzieć skoro w tamtych czasach nie żyłes i tak na prawdę nic o nich nie wiesz.
Nie bardzo wiem, kto wpisywał się na forum w ten sposób, więc mało mnie interesują wpisy jakie gdzieś zobaczyłeś.moim zdaniem o wiele większym wstydem są wypowiedzi evry i naniego: możemy dorównać the invincibles; jesteśmy wstanie przejść sezon bez porażki; możemy to uczynić; będziemy niepokonani (i spusty waszych kibiców na forach: jestesmy od nich lepsi; fletcher > ljundberg; berbatow>henry, nani> pires) a następnie jest Wolves - MU 2-1. Rozumiem, że dla ciebie to nie jest wstyd????????????????????????
Jak na razie to wy od 6 sezonów Łajzy jesteście niżej niż od nas. Jak na razie to wy łajzy przez 6 lat nic nie wygraliście kiedy my sobie zbieraliśmy multum trofeów. Jak na razie to wy łajzy ostatni raz z nami wygraliście 4? lata temu, a tak to ciągle wpierdol, wpierdol, wpierdol.JESTEŚCIE 4 PKT BLIŻEJ ŁAJZY!!!!!
Może jeszcze podasz rozmiary penisów naszej i waszej młodzieży?wasza młodzież ma zapewne IQ < 40. Starczy im na egzystowanie i granie. Młodzi gracze Arsenalu mają zazwyczaj ukończoną szkołę średnią i to z DOBRYMI wynikami. To, że wasi się nie kształcą nie znaczy że w innych akademiach jest tak samo. Buźka
może dlatego, że były to sytuacje niezbyt jednoznaczne i sędzia mógł uznać tak a nie inaczej
No cóż kolejne co wam przeszakadza w odnoszeniu sukcesów, inni przeciwnicy mają zbyt dużo fartaa może dlatego że wystarczająco długo sprzyjało wam szczęście w tych rozgrywkach
I napisz jak tak wasz kontuzjowany RYJ? CHyba z 2 tygodnie nie zagra co? To chyba wystarczająco długo, byście WTOPILI.
Dziękujemy łaskawco :*.nie bede wam pojezdzał bo mi sie nie chce,
Jak się nazywał ten film z Johnem Travoltą ? Pulp fiction? A nieeeeeeee....wiem: I kto to mówipomyślcie zanim cokolwiek napiszcie
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lut 2011, 16:06
nic lepszego nie mogło się im przytrafić. Robin pojechał raz na kadrę to go Chiellini połamał na 5 miesięcy (z pomocą lekarzy ich kadry), Verma świetnie zaczął sezon, zagrał 3 mecze i pojechał na kadrę. Od tego momentu już nie gra. Cesc i tak pewnie znów by pojechał, by ławkę grzać.Magnum pisze:Dobre wieści są takie, że Cesc i Robin się rozchorowali i na kadrę nie jadą.
kpisz sobie ?Jak ja wtedy oglądałem mecze Premiership to ty nawet sam się wysrać nie potrafiłeś
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 07 lut 2011, 19:40
Skoro wtedy narzekal, ze Essien nie gral dla repry ale zagral przeciwko nam, to chyba naturalnym wyadje sie, ze Cesc i Robin nie zagraja z Wilkami? Ciekawe. Zobaczymy, czy pamieta o tym przepisieArsenal manager Arsene Wenger is ready to launch a complaint that Chelsea broke FIFA rules which could sensationally see the Premier League leaders docked points.
Wenger believes Chelsea broke FIFA rules by playing Michael Essien in the 4-0 victory over Wolves on November 21, 2009. Under FIFA regulations Essien, who scored twice in the game, should have been ineligible after he had refused to turn up for Ghana’s friendly with Angola three days before.
The Arsenal manager feels Essien should have been suspended for Chelsea’s next match against the Gunners which the Blues won 3-0. Wolves are also reportedly considering their position.
Wenger said: "Essien didn’t play for Ghana but he still played against us, he was not entitled to do so... We will investigate to see if there has been a breach of the regulations."
Essien missed the international friendly along with team mates Sulley Muntari and Asamoah Gyan. All three were fined after apologizing.
Chelsea have claimed this is a “non issue” as they have written permission from the Ghana FA to have played Essien. However, Inter Milan claimed a similar excuse for playing Sulley Muntari against Bologna on the same day but were refused by the Italian federation.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 07 lut 2011, 19:52
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 lut 2011, 21:58
Pamiętam, że był kiedyś taki mecz, w którego trakcie Sagna chyba został do środka obrony przesunięty awaryjnie. Chociaż mogę się mylić. Myślę, że każda opcja, łącznie z taką byłaby lepsza od Sebastiena na środku obrony. Songa szkoda cofać ale jak to mówili w Koglu Moglu - jest mus i koniec.fieldy pisze:Trzeba wytrzymać jakoś 3 mecze z SS na stoperze, a później mam nadzieję, wróci Song, którego się przesunie na stopera i Diaby (któremu minie ban) będzie mół grac w pomocy. Choć boję się, że Wenger i tak będzie grał Squillacim, bo przecież posadzenie go na ławce, a granie Songiem będzie przyznaniem się do błędu, jesli chodzi o pozyskanie Francuza.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lut 2011, 23:21
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 lut 2011, 11:45
Nic dziwnego, że miał ponoć oszałamiający wynik w testach na pewność siebie.Napastnik Arsenalu Nicklas Bendtner uważa, że zasługuje na pensję rzędu 50 tysięcy funtów tygodniowo, gdyż jako piłkarz zmuszony jest do wielu poświęceń. Jednym z nich jest niemożność jazdy na nartach.
Bendtner, który w środę wystąpi w reprezentacji Danii w towarzyskim spotkaniu z Anglią, jest zdania, że profesjonalni piłkarze zasługują na ogromne sumy, jakie dostają za swoje usługi. Uprawianie futbolu, jego zdaniem, wiąże się z wieloma wyrzeczeniami, które mają duży wpływ na życie prywatne.
- Zarabiam dużo. Jednak sam również płacę dużą cenę. Poświęcam swoje ciało, swój czas i nigdy nie będę miał pełnej prywatności. Nie narzekam, bo to to wszystko jest naturalne i normalne w życiu każdego, zawodowego piłkarza. To cena, którą my musimy zapłacić, kiedy nie możemy tak po prostu iść do restauracji z dziewczyną bez dziennikarzy śledzących każdy nasz krok. Osobiście największą rzeczą za którą tęsknię i której mi brakuje z powodu piłki jest jazda na nartach. Nie mogę tego robić, gdyż wiąże się to z ryzykiem kontuzji.
Bendtner stwierdził również, że należy do najlepszych napastników na świecie.
- Jeśli pytasz mnie, czy jestem jednym z najlepszych napastników na świecie, odpowiadam - tak. Ciężko jest porównać płacę piłkarza do tej, którą otrzymuje prezes banku czy menedżer dużego przedsiębiorstwa. Ja jestem częścią futbolowego biznesu i to na najwyższym poziomie - jako piłkarz takiego klubu jak Arsenal. To rozrywka pierwszej klasy. Nie powinniście więc porównywać moich zarobków do businessmanów. Porównajcie je raczej do gwiazd filmów.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lut 2011, 12:00
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 lut 2011, 18:47
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 lut 2011, 23:41
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lut 2011, 23:53
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin