Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lut 2011, 23:02
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lut 2011, 23:05
Jak byłem na 1 roku studiów, to na studniówkę zaprosiła mnie Kamila Chudzik, która była moją dobrą kumpelą z internatu. Ci co interesują się lekką, to wiedzą o kim mowa. Fajnie wyglądaliśmy, bo ona trochę szersza w barach byłaczeher pisze:np.. plywaczki z taka hipertrofia barkowa
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lut 2011, 23:07
u mnie raczej jest to ... niemozliwebartbuks pisze:bo ona trochę szersza w barach była
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lut 2011, 23:09
No dziś ja tez pewnie szerszy jestem od niej, ale jak miałem 20 lat to przy 176cm ważyłem 61 kg. To obczaj różnicę, a szczególnie jak ona w styczniu była trakcie przygotowań do HMPczeher pisze:u mnie raczej jest to ... niemozliwe
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 lut 2011, 23:13
Jak ja wyszedłem ze szpitala po 5 tygodniach to ważyłem 55kg przy wzroście 183cm.bartbuks pisze:jak miałem 20 lat to przy 176cm ważyłem 61 kg
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lut 2011, 23:14
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 lut 2011, 23:30
Sporoczeher pisze:Teraz 106 na wadze
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lut 2011, 23:42
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 08 lut 2011, 23:44
Mikkel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 lut 2011, 2:29
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 09 lut 2011, 16:41
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 09 lut 2011, 16:45
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 09 lut 2011, 16:50
Może dlatego, że Niepołomice są zaraz obok Krakowa?EnJoy's pisze:Jak myślicie czemu Wilmore zmienił w profilu z okolic Krakowa na Niepołomice ?
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 lut 2011, 16:56
A oni co? Jacyś fajterzy?Diamen23 pisze:może się ustawił na ustawkę z rkoemanem i martinho
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 lut 2011, 19:29
Bo przenosząc się do Niepołomic planowałem wrócić po jakimś czasie z powrotem w rodzinne strony, to miał być tylko krótki okres w nowej pracy, ale jakiś czas temu wszystko poukładało się tak, że zdecydowaliśmy się osiąść z rodziną na dłużej w tym mieście, to było parę miesięcy temu, dopiero teraz zwróciłem uwagę na to, że nie zmieniłem statusu na dokładniejszy. Zresztą nigdy nie chciałem tu ujawniać danych osobowych, żebym nie został skojarzony (z tych samych przyczyn, dla których bartbuks chciał zmienić nick), a z moim nowym miejscem zamieszkania raczej nikt mnie nie skojarzy, kto nie powinien.Jak myślicie czemu Wilmore zmienił w profilu z okolic Krakowa na Niepołomice?
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio