FIFA Ultimate Team - Strona 82

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 13 lis 2016, 18:17

Ja mam 25-15. Myślałem ze w koncu pęknie 30. Tymbardziej że zaczałem z bilansem 14-0. Ale pozniej standard handicap wylewy itp. Nie mam pojecia jak ludzie nabijaja 40 zwyciestw. Przeciez to raz na te 40 meczy to serwery musza wyjebac. Nie wiem jak ci najlepsi walcza z handicapem. Byc moze sposobem jest brązowa lawka.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 13 lis 2016, 19:14

myhalek_acm pisze: Przeciez to raz na te 40 meczy to serwery musza wyjebac.
Mi chyba raz do tej pory wyjebało serwery na wszystkie mecze w FUT Champions.

Ci najlepsi są po prostu tacy dobrzy, że nawet ich rywalom handicap nie pomaga.

Ja skończyłem na ledwo 18 zwycięstwach. Dajcie spokój. Dzisiaj bilans 3-9. :roll:

Skład muszę wzmocnić. Mam do wydania prawie 1,2 mln coinsów więc źle nie jest.

Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 530

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 13 lis 2016, 19:42

Ja skończyłem na 20-20. Szkoda, że zabrakło tej jednej wygranej do kolejnej rangi.
Slim91 pisze: Skład muszę wzmocnić. Mam do wydania prawie 1,2 mln coinsów więc źle nie jest.
25.11 jest Black Friday, więc potencjalnie ceny pójdą w dół.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 lis 2016, 1:02

Crash market powinien być ok. tygodnia przed BF.

Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 14 lis 2016, 7:22

Rok temu ceny pikowały w dół do czwartku, a w sam piątek znowu wyskoczyły w górę.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 14 lis 2016, 14:25

Skończyłem z 16 zwycięstwami :/ Zacząłem fajnie 7-5,a potem jedna wielka masakra,serie po 3-4 porażek :/

Cóż wątpie,że uda mi się znowu zakwalifikować do mistrzostw :/ Znów będzie trzeba czekać 2 miesiące :D :/

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 lis 2016, 23:18

ddemon pisze: Skończyłem z 16 zwycięstwami :/ Zacząłem fajnie 7-5,a potem jedna wielka masakra,serie po 3-4 porażek :/
Nie wkurzaj mnie nawet. Ja niedziele zakończyłem z bilansem 3-9.
ddemon pisze: Cóż wątpie,że uda mi się znowu zakwalifikować do mistrzostw :/ Znów będzie trzeba czekać 2 miesiące :D :/
Awansuj do 1. ligi i będziesz miał problem z głowy.

Sprawdzałem teraz na ceny z La Liga. Bale mniej więcej ta sama cena co w sobotę. Neymar prawie 100k tańszy. Griezmann już ledwie 200k, a James kosztuje ledwie 60k. Jak go trafiłem w paczce 2 tyg. temu kosztował 90. Z resztą idzie się uporać. Defensywa to koszt mniej niż 50k. Później RoadToMessi%Ronaldo.

Drugą opcją jest skład z Bundesligi, ale tam mam pewien pytajnik w postaci Aubameyanga. Jeżeli on jest kulawy to nawet nie ma sensu w to wchodzić.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 15 lis 2016, 0:21

Obrazek

Ja mam taki skład. Przed następnym Fut Champions jeżeli nikt ciekawy pod serie A nie wyjdzie w DT to mam zamiar dokupić tylko Salaha In Forma ostatniego za Bacce. W Przyszlosci liczę na jakiegos In Forma na DM plus Zmiennika dla Dybali. Chyba ze przeniosę się na La Liga pod Krychę lub Premier League pod Ibrę bo lubie to ustawienie a na Camie tutaj ibra niszczyl jak gralem np drafty.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 15 lis 2016, 1:51

Dobry skład. Choć dziwne, że wyżej cenisz Bonucciego od Manolasa. Kasa uzbierana przez trading :?: Sprawdzałeś Badu :?:
myhalek_acm pisze: Chyba ze przeniosę się na La Liga pod Krychę
:?: :mrgreen:

Emski, a Ty ciśniesz dalej dwoma składami z La Liga :?: Jeżeli tak to nie ma to sensu. Bo jakość w tej lidze kosztuje.

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 448

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 15 lis 2016, 11:49

myhalek_acm pisze: Ja mam taki skład.
jakim cudem udało Ci się złożyć taki skład?

Ja obecnie pałętam się 2-3 liga z takim składem:
http://www.futhead.com/17/squads/2283186/

myślę o jakimś dobrym środkowym pomocniku i czaję sie na czarnego Icardiego.

Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 15 lis 2016, 11:57

Slim91 pisze: Emski, a Ty ciśniesz dalej dwoma składami z La Liga
Niezmiennie La Liga. Hajs nie jest aż tak dużym problemem, jedynie trio Bale Suarez Neymar kosztuje sporo (Ronaldo i Messi to nie moja liga i nawet nie biorę ich pod uwagę). Chyba już teraz mógłbym hurtem kupić wszystkich najlepszych poza wymienioną trójką i Ramosem, ale uwzględniając Griezmanna.
Największą bolączką tej ligi jest to, środkowi pomocnicy są słabi fizycznie i nie da się tego niczym nadrobić. Ile ja bym dał za takiego Nainggolana, Kante albo chociaż Renato Sanchesa w tej lidze :D

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 15 lis 2016, 13:52

Slim91 pisze:
ddemon pisze: Cóż wątpie,że uda mi się znowu zakwalifikować do mistrzostw :/ Znów będzie trzeba czekać 2 miesiące :D :/
Awansuj do 1. ligi i będziesz miał problem z głowy.

Co 1 liga? :rotfl:
Na razie jestem w 3 i to z trudem bo bez mistrzostw 4 i 5 :/ Gram Bundesligą i co tu dużo mówić szału nie ma
4-3-3 ofensywnie
Fahrmann(Adler) - Baba(Schmelzer),Tah(Bartra),Toprak(Matip),Piszczek(Hilbert) - Luis Gustavo(Kimmich),Kampl(Goretzka),Kagawa(Calhanoglu)- Schurrle(Coman)-Volland(Hernandez,Werner),N.Muller(I.Traore)

Skład muszę wzmocnić,ale nie ma czym mając 120 tys...W obronie przydałby mi się taki Alaba i Boateng,na pomoc w miarę nie narzekam - ale atak to koniecznie Reus i kogoś na PS...

Także o kwalifikację do mistrzostw kolejnych może być ciężko - w ogóle nagrody dawają jak się dostanę do kolejnych mistrzostw czy jak się rozpoczną kolejne,bo jeszcze nie dostałem 20 tys i 2 paczki za te Srebro 1 :/

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 15 lis 2016, 14:11

E tam, zawsze możesz coś usprawnić. Na ŚP Sancheza (dzik przeokrutny), na LŚ Riberiego zamiast Schurrle, , na LO zamiast Schmelzera R.Rodrigueza (bezbłędnie sadzi wolne), na rezerwę zamiast Adlera (Horna z Koln), na prawą Dembele zamiast Mullera albo Hermanna.

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 15 lis 2016, 16:24

emski pisze:
Slim91 pisze: Emski, a Ty ciśniesz dalej dwoma składami z La Liga
Niezmiennie La Liga. Hajs nie jest aż tak dużym problemem, jedynie trio Bale Suarez Neymar kosztuje sporo (Ronaldo i Messi to nie moja liga i nawet nie biorę ich pod uwagę). Chyba już teraz mógłbym hurtem kupić wszystkich najlepszych poza wymienioną trójką i Ramosem, ale uwzględniając Griezmanna.
Największą bolączką tej ligi jest to, środkowi pomocnicy są słabi fizycznie i nie da się tego niczym nadrobić. Ile ja bym dał za takiego Nainggolana, Kante albo chociaż Renato Sanchesa w tej lidze :D
Kante jest słaby, mi sie źle nim grało. Kouyate mi sie fajnie gra tylko nie mam dla niego partnera na CM. Jakieś propozycje?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 15 lis 2016, 17:24

ddemon pisze: Fahrmann(Adler) - Baba(Schmelzer),Tah(Bartra),Toprak(Matip),Piszczek(Hilbert) - Luis Gustavo(Kimmich),Kampl(Goretzka),Kagawa(Calhanoglu)- Schurrle(Coman)-Volland(Hernandez,Werner),N.Muller(I.Traore)
Wendell, Sanches, D. Costa., Muller(lepszy niż Kagawa), Kalou IF(ponoć w kij dobry), Opare(srebrny szybki PO z Augusburga). Ja sam budując możliwy skład z tej ligi planowałem zakupić Owena do którego ty nie masz dostępu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”