Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 lip 2005, 23:00
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 25 lip 2005, 23:52
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 26 lip 2005, 20:19
vieris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 27 lip 2005, 0:25
Kujon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 lip 2005, 0:34
Bienias
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 27 lip 2005, 0:45
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 27 lip 2005, 11:48
a ten julio cesar nie bedzie pierwszym??Rom$on pisze:Toldo zostaje numerem jeden, bo Carini został wyporzyczony do Parmy
Rom$on pisze:Ciekawe jak szybko Inter zapewni sobie mistrzostwo w tym sezonie
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 27 lip 2005, 11:54
Słyszałem o tym i mysle ze to dobre rozwiazanie ale nie było oficjalnego komunikatu.Z tego co wiem nadal trenuje z Interem.Rom$on pisze:Carini został wyporzyczony do Parmy
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 lip 2005, 23:03
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 lip 2005, 23:22
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 28 lip 2005, 8:57
Gdyby nie to ze Adriano przewyzsza Nigeryjczyka warunkami fizyczneymi to moglbym powiedziec ze Adriano nie ma szans w pojedynku z Martinsem. Oba jest duzo bardziej skuteczny, zoaczycie w przyszlym sezonie !!Rossi pisze:Oba ObaAdriano w porównani z Martinsem to pikusi
![]()
Ciesz się że znou strzelił gola i teraz już nie ma Vierego wieć Martins bedzie mial pewne miejsce a atkau Interu. Jak dla mnie to super napastnik i wcale nie gorszy od Adriano
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 lip 2005, 10:24
Na szczescie nie musimy sie martwic kto jest lepszy bo razem tworza duet który jest fenomenalny i praktycznie nie mozliwy do powstrzymania.Mysle ze wcale nie sa gorsi od Gilardino-Shevchenko a napewno bardziej zgrani.RoRo pisze:Gdyby nie to ze Adriano przewyzsza Nigeryjczyka warunkami fizyczneymi to moglbym powiedziec ze Adriano nie ma szans w pojedynku z Martinsem. Oba jest duzo bardziej skuteczny, zoaczycie w przyszlym sezonie !!Rossi pisze:Oba ObaAdriano w porównani z Martinsem to pikusi
![]()
Ciesz się że znou strzelił gola i teraz już nie ma Vierego wieć Martins bedzie mial pewne miejsce a atkau Interu. Jak dla mnie to super napastnik i wcale nie gorszy od Adriano
POZDRO
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 28 lip 2005, 11:22
No narazie jest napoewno lepszy duet Martins-Adriano bo Gila-Sheva jeszcze nawet razem nie grali. Ale jeśli chodzi o uzupełnianie się to bardziej do siebie pasuje atak Interu.fanfci18 pisze:Na szczescie nie musimy sie martwic kto jest lepszy bo razem tworza duet który jest fenomenalny i praktycznie nie mozliwy do powstrzymania.Mysle ze wcale nie sa gorsi od Gilardino-Shevchenko a napewno bardziej zgrani.RoRo pisze:Gdyby nie to ze Adriano przewyzsza Nigeryjczyka warunkami fizyczneymi to moglbym powiedziec ze Adriano nie ma szans w pojedynku z Martinsem. Oba jest duzo bardziej skuteczny, zoaczycie w przyszlym sezonie !!Rossi pisze:Oba ObaAdriano w porównani z Martinsem to pikusi
![]()
POZDRO
Forza Inter
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 lip 2005, 14:47
Zico_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio