Liverpool (zbiorczy) - Strona 82

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 09 maja 2006, 16:38

SWP-może chciałby odejść.jest młody ,a w Chelsea cały czas siedzi na ławie.

Chciałbym zobaczyć jeszcze w ataku może Kuyta ?

I jeszcze chętnie bym zobaczył na Anfield w czerwonej koszulce Lennona ,ale to tylko może być marzenie.

Podobno LFC ma złożyć ofertę Interowi: Morientes - Martins ,moim zdaniem byłoby to dobre.Martins jest lepszy od Moro.I młodysz.

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 09 maja 2006, 17:38

Ja jestem baardzo sceptycznie nastawiony do Martinsa. Oprócz szybkości to nic wielkiego sobą nie reprezentuje. Do tego słabiutkie warunki fizyczne sprawiają, że w Anglii po prostu mógłby sie nie przystosować (nie wspominam już o ostrzejszej grze). Poza tym słyszałem że jest nim Tottenham zainteresowany.

Co do Morientesa to najlepiej jakbyśmy go po prostu sprzedali za czyste siano i ta kwote (oczywiście + pare mln) przeznaczyć na odpowiedniego zawodnika.

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 09 maja 2006, 18:51

kapi88 pisze:Ja jestem baardzo sceptycznie nastawiony do Martinsa. Oprócz szybkości to nic wielkiego sobą nie reprezentuje. Do tego słabiutkie warunki fizyczne sprawiają, że w Anglii po prostu mógłby sie nie przystosować (nie wspominam już o ostrzejszej grze). Poza tym słyszałem że jest nim Tottenham zainteresowany.

Co do Morientesa to najlepiej jakbyśmy go po prostu sprzedali za czyste siano i ta kwote (oczywiście + pare mln) przeznaczyć na odpowiedniego zawodnika.
Ale nie mów ,że wolisz by Morientes został w LFC (nie wiadomo czy ktoś chciałby na niego wyłożyć trochę kasy) ,a nie by był Martins...

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 09 maja 2006, 19:06

Jasne, że wolałbym Martinsa, ale skąd wiesz że grałby lepiej od Moro (nie mówie że gorzej bo to trudne, ale choćby tak samo)? Uważam to łączenie go z Liverpoolem za ewidentną plotke, wątpie żeby Benitez był nim zainteresowany.
Co do Morona, to myśle że odejdzie (oby!) do Hiszpanii, ewentualnie do Francji, bo w końcu w tych ligach szło mu najlepiej.

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 09 maja 2006, 21:53

kapi88 pisze:ale choćby tak samo
Chociaż byłby młodszy i by się jeszcze mógł trochę nauczyć.

kapi88 pisze:ewidentną plotke
Takie będą się cały czas pojawiać na rynku transferwym przez najbliższy czas.

Awatar użytkownika
VADER
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 12 maja 2006, 14:20

Za kilka godzin finał FA Cup FC LIVERPOOL - WEST HAM UNITED. Szczerze mówiąc bardzo czekam na owy pojedynek. To będzie niezwykle interesujące starcie. Obie 11 zagrają napewno o zwycięstwo. I żal tylko że nie będę mógł LIVE obejrzeć tego meczu na stadionie, bo atmosferka zapewne będzie zachmielista.

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 12 maja 2006, 16:08

VADER pisze:Za kilka godzin
dokładniej za niecałe 24h zaczną pykać :)
Będę miał to szczęście, że obejrze w TV, bo leci na DSF.
Nie typuje wyniku, licze po prostu na zwycięstwo Liverpool oraz na dobrą gre.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 12 maja 2006, 16:12

Mam nadzieję, że Liverpool potwierdzi klasę i zwycięży w tym spotkaniu. Tym bardziej, że stawiam na nich vabank. Jestem o nich dosyć spokojny, bo odpuścili sobie walkę o wicemistrzostwo dla tego pucharu i piłkarze będą na tyle zdeterminowani, że powinni zwyciężyć ostatecznie. Ale wiadomo finał rządzi się innymi prawami, sam fakt, iż WHU doszedł do finału świadczy o tym, że w piłkę grać potrafię i z pewnością nie odpuszczą. Mój typ to Liverpool. :)

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 13 maja 2006, 12:30

kapi88 pisze:
VADER pisze:Za kilka godzin
dokładniej za niecałe 24h zaczną pykać :)
Będę miał to szczęście, że obejrze w TV, bo leci na DSF.
Nie typuje wyniku, licze po prostu na zwycięstwo Liverpool oraz na dobrą gre.
Całe szczęście ,że leci na DSF...muszę tylko starą satelitkę (kurcze :/ cyfra mi akurat siadła) przesunąć w dobrą stronę i włączyć o 16:00 .Większość kibiców The Red's jest nastawiona optymistycznie tak jak w półfinale z Chelsea...Oby nasi chłopacy nie zawiedli.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 13 maja 2006, 13:01

Finał pucharu Anglii może być ciekawy, bo dla zawodników West Hamu będzie to najważniejszy mecz w ich dotychczasowych karierach piłkarskich.
Jeśli dobrze zagra Harewood i Benayoun w drugiej linii to można liczyć nawet na niespodzianke. Niestety pewnie Dudek nie zagra...
Moim faworytem tego spotkania jest West Ham.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 13 maja 2006, 16:23

21 minuta i Carragher pakuje pilke do wlasnej bramki... Liverpool - West Ham 0:1... Lekka przewage ma Liverpool na chwile obecna...W koncu gra Cisse w LFC ;) A Dudek lawa...

EDIT

27 MINUTA = strzal Etheringtona i fatalny blad Reiny ktory wypuszcza pilke i trfia pod nogi Ashtona ktory strzela gola. 2:0 dla West Ham

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 13 maja 2006, 16:30

I mamy już drugą bramkę :/ A kto zawinił ? Pepe Reina :? Czemu w tym meczu nie mógł zagrać Dudek :( Wogóle Liverpool dzisiaj słabo gra, Crouch na początku próbował przewrotkę z 16 metrów :lol: Jednak wciąż wierzę w zwycięstwo :pray: Szkoda, że Carragher był w pełnym biegu, inaczej może by zdołał ja wybić o te dwa metry w bok :(

EDIT:
:lol: 1:2 Cisse strzela :jupi: Jeszcze nie zaliczona bramka Croucha :( Był spalony ? Liverpool wraca do gry :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 maja 2006, 18:01

Ale mecz :!: nie mam pytań :] 3;3 i dogrywka :twisted: Mucka na całego. West Ham tak blisko a jednoczenie tak daleko - Steven zasadził jedną lepsza od drugiej :shock: Ma gość uderzenie jak mało kto na swiecie :!: Reina zawalił ale bedzie miał okazje sie zrehabilitowć bo czuje karne :) chyba że Liverpool ma wygrać w dogrywce to oby Steven strzelił jeszcze 3 strzelił w podobnych stylu :]

Oby Cisse nie skończył źle - kuleje :? a juz nie ma zmian :?

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 13 maja 2006, 18:20

Liverpool- specjalista od horrorów :twisted: To chyba tylko oni potrafią zrobić z 0:2 doprowadzić ostatecznie do 3:3. Gerard jak na razie dla mnie piłkarz meczu, dwie piękne bramki. WHU wcale tak słabo nie gra, choć w dogrywce obydwie drużyny na razie zwolniły tempo. Tak jak mówisz Zaza, bardzo blisko jest rzutów karnych. Ale Reina? Temu panu dziękujemy, za co on jest pierwszy bramkarzem? :? Gdyby nie on, nie było by dogrywki, ale być może chce być lepszy od Dudka :lol: Świetny mecz:) Nie spodziewałem się takiego widowiska a tu proszę 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 maja 2006, 18:33

Bobohawk pisze:Nie spodziewałem się takiego widowiska a tu proszę

No mowa tym bardzie ogladaja mecze w liudze West Ham Liverpool - to faworyt był jeden :wink: Ale juz ostatni mecz West Ham Tottenham był wyjątkowy a ten :twisted:

West Ham piłke meczowa w 119 minucie słupek ... i Harewood nie trafił ale nie mógł trafic gra z jedna noga :? Ale oni zostawili zdrowia :roll:

I KARNE :twisted: WYKRAKAŁEM :P NO TO TERAZ LOTERIA :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”