Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 19 gru 2021, 13:43
Ojciecdyrektor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 gru 2021, 15:03
Uwielbiam takie miejskie legendy
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 19 gru 2021, 15:11
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 19 gru 2021, 15:46
Nie wiesz dzbanie a sobie tworzysz historie.sickstick pisze: ↑19 gru 2021, 15:03Uwielbiam takie miejskie legendy Załóżmy że faktycznie znalazł się społeczniak który z takiego powodu zadzwonił na psy - jak ktokolwiek w twoim mieście wpadł w posiadanie tej informacji? Policja się pochwaliła kto zrobił zgłoszenie? Czy może on sam chodził po mieście i krzyczał "to ja wezwałem psy!" ? Podejrzewam że policja pojawiła się w Biedronca na najzwyklejszej kontroli jakie obecnie są przeprowadzane non stop, a osoby o negatywnym nastawianiu w stylu Rezusa dorobiły sobie do tego historię, żeby mieć pożywkę dla swojego hejtu.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 19 gru 2021, 16:05
Naczelny propagator wiejskich historyjek zarzuca komuś niewiedzę. Boki zrywać !Rezus pisze: ↑19 gru 2021, 15:46Nie wiesz dzbanie a sobie tworzysz historie.sickstick pisze: ↑19 gru 2021, 15:03Uwielbiam takie miejskie legendy Załóżmy że faktycznie znalazł się społeczniak który z takiego powodu zadzwonił na psy - jak ktokolwiek w twoim mieście wpadł w posiadanie tej informacji? Policja się pochwaliła kto zrobił zgłoszenie? Czy może on sam chodził po mieście i krzyczał "to ja wezwałem psy!" ? Podejrzewam że policja pojawiła się w Biedronca na najzwyklejszej kontroli jakie obecnie są przeprowadzane non stop, a osoby o negatywnym nastawianiu w stylu Rezusa dorobiły sobie do tego historię, żeby mieć pożywkę dla swojego hejtu.
wp//delpiero
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 gru 2021, 17:29
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 19 gru 2021, 18:20
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 gru 2021, 18:33
Jeśli dobrze kojarzę to Rezus pracuje w straży granicznej? więc zapewne posiada więcej znajomych policjantów niż przeciętny kowalski.sickstick pisze: ↑19 gru 2021, 15:03Uwielbiam takie miejskie legendy Załóżmy że faktycznie znalazł się społeczniak który z takiego powodu zadzwonił na psy - jak ktokolwiek w twoim mieście wpadł w posiadanie tej informacji? Policja się pochwaliła kto zrobił zgłoszenie? Czy może on sam chodził po mieście i krzyczał "to ja wezwałem psy!" ? Podejrzewam że policja pojawiła się w Biedronca na najzwyklejszej kontroli jakie obecnie są przeprowadzane non stop, a osoby o negatywnym nastawianiu w stylu Rezusa dorobiły sobie do tego historię, żeby mieć pożywkę dla swojego hejtu.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 19 gru 2021, 18:53
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 gru 2021, 18:55
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 gru 2021, 17:20

Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 gru 2021, 17:27
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 20 gru 2021, 17:54
Eyesmon

Delpiero14