Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 817

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 wrz 2011, 22:42

Można, za przeproszeniem, skończyć pierdolić o Benitez po każdym meczu? Nudne się to robi i tyczy głownie jednego usera.
Dzisiaj sięgnęliśmy dna i mam nadzieję, że siwego już nie ma w tym klubie.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 wrz 2011, 22:44

Jedynym jako takim pocieszeniem dla was moglo byc ze byliscie przed Milanem. Teraz juz nawet tego nie macie :P Chociaz kto wie co bedzie jutro...

Takiego Interu to ja nawet sprzed calciopoli nie pamietam.

Wstyd.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8671
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 wrz 2011, 22:45

piwus pisze:
Babel pisze: Tak, Inter to takie lustrzane odbicie Polonii Bytom. Zarówno tam jak i w Mediolanie nie ma atmosfery na sukcesy.
Nie, ale ostatnio Inter przypomina mi Legię :).
Podobnie mi się skojarzyło jak oglądałem dzisiejszy mecz. Czyli pojedynek Polonii Bytom z Legią bądź Lechem. Goście atakują, a biedni gospodarze wygrywają.

O Ranocchi (czy [ch**] wie jak to się pisze), wspominałem już o LM w zeszłym sezonie, wyrzucić z klubu jak najszybciej, to samo z Chivu. A ten Obi to faktycznie dobry grajek :lol:

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 20 wrz 2011, 22:52

nic tego nie zapowiadało.
Musisz być wyjątkowo tępy, skoro uważasz, że powrót najlepszych zawodników nie jest czynnikiem warunkującym zmiane na lepsze. Polecam zobaczyć w jakim składzie graliśmy w meczach w których traciliśmy punkty.
Do tego można dodać, że przez kilka lat pracy na wyspach bodaj raz mieli matematyczne szanse na mistrzostwo mimo, że dostawał każdego zawodnika jakiego sobie zażyczył.
Zapewne tym się kierowali nasi działacze uznając, że zobowiązanie w myśl, którego obiecano wzmocnienie składu nie jest wiążące. Nie wspominając o tym, że Benitez zrzekł się prawa do wyboru konkretnych zawodników na rzecz cech rodzajowych o czym na wstępie mówiono, co jego ewentualną wadę związaną z doborem zawodników powinno wyeliminować.
półfinały Ligi Mistrzów i 3, 4 miejsca w lidze to ja dziękuję
Lepiej skończyć na 3,4 albo co wysoce prawdopodobne jeszcze niższym miejscu (na to się zanosi) odnotowując po drodze historyczne klęski, zaś w lidze mistrzów zostać uprzedmiotowionym do roli pośmiewiska jakim byliśmy przez wiele lat pod światłem przewodnim MM . Już nie mówiąc o tym, że liga włoska nie jest angielską, więc nic nie stało na przeszkodzie, aby Inter, mądrze wzmocniony nie mógł wygrać ligi z Benitezem. Tym bardziej, że ten dysponując odpowiednią kadrą rozgrywki hiszpańskie wygrywał, czego nie można powiedzieć ani o Leonardo, ani o Bielsie ani tym bardziej o Gasperinim.
Nudne się to robi i tyczy głownie jednego usera.
Lepiej w kółko pierdolić o tym, że należy zwolnić trenera, wszak tylko to potraficie robić. Przyczyn tego stanu rzeczy już nikt nie wymieni poza tym, że trener jest winny.
Pamięta się zwycięzców,
Rozumiem, że Leonardo kimś takim jest ? :) Poza tym przypominam, że Benitez w bardzo mocnej i konkurencyjnej lidze sukcesów nie osiągał, co nie oznacza, że zwycięzcą nie jest wszak zdobycie LM, Pucharu Uefa, krajowych pucharów oraz dwukrotnie ligi hiszpańskiej raczej nie jest wskaźnikiem nieudacznictwa.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 492

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 20 wrz 2011, 22:57

MarcinW pisze:Rozumiem, że Leonardo kimś takim jest ? :)
O ile się nie mylę zdobył Coppa Italia :D

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 20 wrz 2011, 22:58

O ile się nie mylę zdobył Coppa Italia
A to przepraszam.
Takiego Interu to ja nawet sprzed calciopoli nie pamietam.
Nie ma w tym przypadku o czym wielokrotnie pisałem.

MM:
- Po tym co dzisiaj widzieliśmy mogę powiedzieć, że Gasperini nie ma kontroli nad tym zespołem.
Ku uciesze fanów.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 197

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 20 wrz 2011, 23:11

Jutro rano powinna byc decyzja w sprawie Gaspa.

Ile winy lezy po stronie trenera trudno jednoznaczanie orzec.
Odbiegajac jednak od kwestii samej taktyki widac, ze fizycznie druzyna do sezonu przygotowana dobrze nie jest. Niskie morale, nerwowosc to rowniez widac w grze co obajawia sie chocby marnowaniem sytuacja jak w przypadku Pazziniego.
Zawodnicy nie graja na swoich nominalnych pozycjach co nie pomaga. Po meczu z Roma, ktory byl malym krokiem do przodu, teraz mamy powrot do 3-4-3, dlaczego?

To co dzisiaj zagrali pikarze bylo przerazajace.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 wrz 2011, 23:16

O [k****]! Tego sie dzis nie spodziewalem. Jest z Wami gorzej niz myslalem. Gasperini wykonuje fantastyczna robote.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 788

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 20 wrz 2011, 23:17

Serca nie oszukasz
Obrazek

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 20 wrz 2011, 23:23

Serca nie oszukasz
Wydaje mi się, że gdyby Gasperini mógł cofnąć czas i rozpocząć zabawę z Interem od początku to wysrałby się na tą kurtkę, zaś godłem waszego klubu podtarłby sobie dupę, wszak dzisiejszym meczem złamał sobie karierę i prawdopodobnie już nigdy nie zostanie szkoleniowcem dobrego klubu za co MM powinien mu płacić dożywotnią rentę. W tym momencie szczerze mu współczuje, podobnie jak wtedy kiedy w prześmiewczym stylu zwolniono Beniteza. Pierwszy nie zasługiwał na to, aby zostać zatrudnionym a jeśli już to powinien dostać odpowiednią kadrę a nie taką która do ostatniego dnia okienka ulegała jakościowym zmianom (w sensie negatywnym), zaś ten drugi nie zasługiwał na to, aby zostać zwolnionym a już na pewno nie dlatego, że upomniał się o to co mu się słusznie należało a czego wbrew zapowiedziom nie uzyskał. Co ich natomiast łączyło to fakt, że odziedziczyli kadrę wypaloną pozbawioną odpowiedniej motywacji oraz w mniejszym lub większym stopniu osłabioną personalnie. Stopniując trzeba uczciwie przyznać, że warunki pracy Włocha były znacznie gorsze od tych z którymi zmagał się Hiszpan, wszak wszystko to co negatywne uległo znacznemu nasileniu. Rok temu próbowano się pozbyć Maicona a sprzedano Balotelliego - ważnego zawodnika, ale możliwego do zastąpienia. Tymczasem chciano sprzedać Sneijdera i Maicona a sprzedano kogoś jeszcze ważniejszego, wszak gdyby nie było Eto'o toteż nie byłoby ćwierćfinału a prawdopodobnie nie występowalibyśmy w tym sezonie w LM. Kupiono natomiast zawodników nie przedstawiających jakiekolwiek wartości boiskowej, czego póki co nie będę stopniował. Warto w tym miejscu dodać, że racje ma Maciek pisząc o tym, że nie możemy grać w systemie 4-2-3-1, czego uzasadnieniem jest brak szybkości na skrzydłach. Kłopot polega na tym, że ta szybkość była a teraz jest burdel i z tym burdelem - bez względu na osobę trenera - przyjdzie nam się zmagać przynajmniej do stycznie a prawdopodobnie jeszcze dłużej ... znacznie dłużej

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 wrz 2011, 23:49

Wydaje mi się, że gdyby Gasperini mógł cofnąć czas i rozpocząć zabawę z Interem od początku to wysrałby się na tą kurtkę, zaś godłem waszego klubu podtarłby sobie dupę
Dzizas jaki prostak :roll:
Gasperini spędził w JUVE 18 lat, w tym 9 jako dzieciak, wiec pisanie o nim jako o celowym sabotażyście jest całkiem zabawną teorią spiskową :lol: Tyle, że nawet ostatni dureń nie pomyśli, że Gasperini naprawdę by mógł pogrzebać swoją karierę (też nie za bogatą) by zepsuć znienawidzonemu rywalowi kawałek sezonu.

Swoją drogą w Interze taki pierdolnik, że aż nie da się powiedzieć ile ten zespół stracił na odejściu Eto'o. Gdyby poza odejściem Kameruńczyka wszystko wyglądało podobnie jak w zeszłym sezonie można by się przekonać ile na jego odejściu Inter stracił punktów, a tak nawet nie można zgadywać.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 20 wrz 2011, 23:57

Dzizas jaki prostak :roll:
Dostosowałem się do poziomu twoich kolegów i nie chodzi tutaj tylko i wyłącznie o insekty tupiące nóżkami w tym temacie czyniąc to regularnie po porażkach Interu, ale również znakomitych reprezentantach braci kibicowskiej z Juvepoland, którzy swego czasu ukradli małolatowi flagę, zaś inni przyklaskując proponowali wycieranie klozetu. Skoro takie zwyczaje panują w twojej zbiorowości to ja się do nich gościnnie dostosowuje :)
by zepsuć znienawidzonemu rywalowi kawałek sezonu.
Przestań rzutować swoje uczucia na innych, wszak tylko wy (wy czyli odpadki powstałe w wyniku calcipoli) postrzegacie stosunki pomiędzy klubami przez pryzmat nienawiści, co jest w umiejętny sposób podsycane przez waszych działaczy. Potrafię przełknąć gorycz porażki, tolerować niekompetencje w zarządzie, ale dzień w którym Inter zostałby przejęty przez ludzi takich jak Angeli byłby moim ostatnim w roli kibica tego klubu, bo jest to gorsze niż fekalia na koszulce.
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2011, 0:10 przez MarcinW, łącznie zmieniany 3 razy.

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 21 wrz 2011, 0:03

Inter jest cienki jak sik pająka, Eto to jedna sprawa a druga to defensywa której nie ma. Udine strzeliło 4 gole i ma 6pkt, inter strzelił 4 i ma 0. Tyle w temacie.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 wrz 2011, 0:20

Dostosowałem się do poziomu
Nie no [k****] wszyscy pękamy z dumy, że masz takie osiągnięcia.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 21 wrz 2011, 0:23

Nie no [k****] wszyscy pękamy z dumy, że masz takie osiągnięcia.
Pisząc "wszyscy" kogo masz na myśli ? Kolegów po szalu uzewnętrzniających radochę po porażce rywala ? Nie muszę chyba mówić, że tego zachowania charakteryzują ludzi nieskomplikowanych, żeby nie powiedzieć, że prostych, a prostota (prostactwo) ciebie razi....

Jak to z Tobą jest ? :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”