Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 83

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 11 maja 2006, 20:09

Hehehe...ja też nie byłem za Dudkiem ostatnio - ale w meczu z Litwą zagrał dobrze i myśle ze Janas na niego postawi na mundialu! Chociażby dlatego że bedzie sie bał postawić na Boruca!
Normalnie to ja bym wziął Boruca, Kowalewskiego i Fabiańskiego!

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 20:15

Alkoholiko pisze:Chociażby dlatego że bedzie sie bał postawić na Boruca!

Ostatnio Boruc nie wpuszcza juz szmat

Alkoholiko pisze:Normalnie to ja bym wziął Boruca, Kowalewskiego i Fabiańskiego!

No pewnie ze Fabiana bo jest lepszy od Dudka przeciez :lol:

Wg mnie numer 1 Dudek, drugi bramkarz Boruc a 3 Kuszczak. Jak juz pisalem Fabian moglby obecnie walczyc najwyzej o pozycje 4 bramkarza z Kowalewskim. Takie jest moje zdanie

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 11 maja 2006, 20:46

Alkoholiko pisze:Normalnie to ja bym wziął Boruca, Kowalewskiego i Fabiańskiego!

no to widze że mamy podobne gusty. Na temat kowalewskiego nie wypowiadam sie bo nie wiem jak gra w rosji (Słyszałem ze sobie radzi)
ale po obejrzeniu paru meczy z kuszczakiem myśle że bardziej by pasował;)

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 11 maja 2006, 22:03

Dudek
Boruc
Kowalewski
Kuszczak
Fabiański

To bramkarze Janasa - problem w tym kto pojedzie....Dudek jak pojedzie to tylko za zasługi....bo w Liverpoolo nie gra (chociaż ostatnio o dziwo zagrał)...z Litwa dobrze sie zaprezentował i właśnie ten mecz z Litwa moze decydować o pozycji Dudzia w reprze! Ja bym go nie brał!

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 11 maja 2006, 22:13

Alkoholiko pisze:Ja bym go nie brał!

no ja też tak jak to wyżej napisalem zostawiłbym go dla potrzeb reklamy i żeby budował te stadiony w polsce hehe:P a swoją drogą to licze po cichu że przejdzie do jakiegoś dobrego klubu i znowu pokaże na co go stać! Narazie nie widzem dla niego miejsca na MŚ;) a to że w sparingu z litwą dobrze zagrał nie znaczy że z Niemcami też sobie poradzi;)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 22:15

Alkoholiko pisze:z Litwa dobrze sie zaprezentował
Alkoholiko pisze:bo w Liverpoolo nie gra (chociaż ostatnio o dziwo zagrał)

W czym jest lepszy Fabianski czy Kowalewski od Dudka poronujac ich umiejetnosci :?: Jak widac ostatnio Dudek zagral w Liverpoolu , w reprezentacji broni dobrze to czemu on ma nie jechac, a pojechac ma Fabianski, ktory w reprezentacji zaliczyl tylko minutowe wystepy w meczach towarzyskich :?: Janas stawia na Dudka caly czas, wystawia go najczesciej w pierwszym skladzie i jego pozycj na mundial powinna byc najmniej zagrozona z pozostalych naszych bramkarzy... Po prostu nawet jak Dudek nie gra to jest naszym najlepszym bramkarzem... Jak Dudek zdobywal LM to dla wszystkich byl to idol, a teraz jak trener nie stawia na niego (wcale nie z braku umkiejetnosci Dudka) to wszyscy maja go gdzies i zamiast niego chca zeby na mundial jecha mlody Fabianski, ktory jak juz pisalem wczesniej zaliczal kilkuminotwe epizody w reprezentacji. Na mundial powinni jechac najlepsi a nie ci co jada po doswiadczenie, wogole nie rozumie takiego podejscia...Zawodnik w najlepszej formie powinien jechac na mistrzostwa a nie ten, ktory jest mlody i niedoswiadczony... Fabianski jest w takim wieku ze na reprezentacje ma jeszcze czas.
Alkoholiko pisze:Ja bym go nie brał!
Na szczescie twoje zdanie najmniej sie tutaj liczy

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 11 maja 2006, 22:23

a może nie czemu ma jechać fabiański miast Dudka.....chodzi o to ze skoro pierwszym bramkarzem jest Boruc....a taki Kuszczak czy Kowalewski godnie mogą go zastąpić to po co na trzeciego brać taruszka Dudka jak można wypromować młodego fabiana?:>

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 11 maja 2006, 22:24

Martinho pisze:Fabianski, ktory w reprezentacji zaliczyl tylko minutowe wystepy w meczach towarzyskich
No właśnie...a gdyby dostał więcej czasu to mógłby pokazać na co go stać

Martinho pisze:Jak Dudek zdobywal LM to dla wszystkich byl to idol, a teraz jak trener nie stawia na niego (wcale nie z braku umkiejetnosci Dudka) to wszyscy maja go gdzies i zamiast niego chca zeby na mundial jecha mlody Fabianski

dla mnie nadal jest idolem:) ale myśle że już pokazał co umie i teraz przyszła pora aby inni sie wykazali.Dudek gra na dobrym poziomie ale nie na takim żeby być nr 1

Martinho pisze:Fabianski jest w takim wieku ze na reprezentacje ma jeszcze czas.

A Iker Casillias ile lat miał jak zaczał karaiere w Realu? Im szybciej tym lepiej, przynajmniej ja tak uważam

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 22:39

Alkoholiko pisze:chodzi o to ze skoro pierwszym bramkarzem jest Boruc....a taki Kuszczak czy Kowalewski godnie mogą go zastąpić to po co na trzeciego brać taruszka Dudka jak można wypromować młodego fabiana

Pierwszym bramkarzem na dzien dzisiejszy jest Dudek, ktory najwiecej gra w reprezentacji... Przeciwko USA to on wyszedl przeciez w pierwszym skladzie a nie Boruc... A Fabian na wypromowanie to ma jeszcze czas jak powiedzialem... A co bedzie jak nie daj Bog nasz pierwszy bramkarz dostanie kontuzji :?: Wowczas drugi bramkarz musialby stnc w bramcve a trzeci (niby Fabian) usiasc na lawce...A gdyby i on doznal kontuzji czy otrzymal czerwona kartke to stanac by musial niedoswiadczony Fabian... Fabianskiemu brakuje tego co maja Dudek, Kuszczak, Kowalewski i Boruc... Ogranie w niezlych klubach z silnych lig europejskich. Pozatym Kuszczak jest mniej wiecej w wieku Fabiana to czemu nie on mialby jechac na mundial zeby zdobyc doswiadczenie tylko Fabian :?: Odpowiedz brzmi pewnie prost : "Bo Legia Warszawa" :lol:

BaSSu pisze:No właśnie...a gdyby dostał więcej czasu to mógłby pokazać na co go stać
Na obecna chwile i Dudek i Boruc i Kuszczak sa lepsi od Fabianskiego... To ze pojawilo sie zainteresowanie ze strony ManU Fabianskim to wcale nie oznacza ze jest juz najlepszy... Jakby nie ogloszono ze zespol Fergusona interesuje sie Fabianskim to pewnie nie bylo by nawet plotek dotyczacych wyjazdu Fabiana na mundial... A tak jest jak jest, ale daje mu znikome szanse na wyjazd. Janas postawi na tych ktorych sprawdzal w ciagu ostatniego roku.

BaSSu pisze:ale myśle że już pokazał co umie i teraz przyszła pora aby inni sie wykazali.

Dudek pokazales co umiesz a teraz nam sie znudziles to won :!: Lehmann ma 36 lat i broni w silniejszym od nas zespole Niemiec, wiec czemu mialaby nadajsc pora aby ustapil miejsca innym :?:

BaSSu pisze:A Iker Casillias ile lat miał jak zaczał karaiere w Realu?

Nie porownuj Fabianskiego do Casillasa i nawet nie probuj bo Iker jest kilkanascie razy lepszym golkiperem niz Lukasz. Poza tym Iker gra w Realu a Fabian w Legii ;)

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 11 maja 2006, 22:48

Po części dlatego że Legia warszawa....ale czy nie warto promować zawodników z Polskiej ligi? Przecie Kuszczak już jest wypromowany...ma jakąśtam marke na wyspach i koniec....myśle ze naet lepszy nie bedzie! za dużo czasu stracił w Hertcie!

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 11 maja 2006, 22:50

O czym tu jest w ogóle ta rozmowa. Przecież to oczywiste, że Dudek będzie pierwszym bramkarzem, tak samo jak to że na Mudial pojedzie Grzesiek Rasiak :lol:

A tak na serio, to chyba jednak Jurek prezentuje obecnie najlepszą dyspozycję z wszystkich bramkarzy, nie umniejszając oczywiście klasie Artka Boruca. Zresztą było to widać w meczu z Litwą - gibki, szybki, zwinny jednym słowem Dudek w najlepszym wydaniu 8) a to że nie gra w Liverpoolu to już inna para kaloszy. Jakby gra w klubie była kryterium ustalania składu, to połowa naszych kadrowiczów by nie w ogóle na Mistrzostwa nie pojechała 8)

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 11 maja 2006, 22:59

w sumie racja....taki Rasiak czy Dudek pojada napewno....
ja i tak bym wstrząsnął kadna zabierajac Błaszczykowskiego, Gancarczyka czy Sagana!

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 23:07

Alkoholiko pisze:taki Rasiak czy Dudek pojada napewno....

Przed chwila sie klociles ze Dudek powinien nie jechac a teraz piszesz ze i tak pojedzie... Trzymaj sie juz jednej wersji :wink:

Alkoholiko pisze:ja i tak bym wstrząsnął kadna zabierajac Błaszczykowskiego, Gancarczyka czy Sagana!

Wlasnie ci zawodnicy powinni jechac na mundial :) Blaszczykowski swietnie gra na prawej stronie, jest szybki , dobrze drybluje, ma male problemy z dosrodkowaniami co prawda ale temu pilkarzowui wyjazd sie nalezy bo jest w dobrej formie ;) Bylby idealnym zmiennikiem Smolarka ;) Chociaz kiedy mialbym wybierac pomiedzy Blaszczykowskim a Jeleniem, wybralbym tego drugiego ;)
Gancarczyk pokazuje ze nie bez powodu zbiera pochlebne recenzje na Ukrainie ;) Z Litwa byl to jeden z naszych najlepszych zawodnikow ;) Moglby on pojechac jako zmiennik Zewlakowa na lewej stronie obrony zamiast Rzasy ;)
A Sagan wiadomo...Strzela multum bramek w Portugalii... Moim zdaniem Janas powinien sprobowac ataku Zurawski Saganowski ;)

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 12 maja 2006, 8:39

Rasiaka i Dudka bym niebrał ale Janas napewno ich wezmie... :(

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 12 maja 2006, 10:24

Alkoholiko pisze:Rasiaka i Dudka bym niebrał ale Janas napewno ich wezmie...
dlaczego?! Dudek.. chciaz nie gra na Wyspach... nie jest najgorszy..warto zabrac Fabianskiego ktory gral przez pare doslownie minut czy doswiadczonego Dudka... dla mnie chyba nie ma jakis niewiadomych w sprawie bramkarz na MS w postaci czy brac Dudka cz nie... gorzej z obsadzeniem tego pierwszego...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”