Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 11 maja 2006, 20:09
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 20:15
Alkoholiko pisze:Chociażby dlatego że bedzie sie bał postawić na Boruca!
Alkoholiko pisze:Normalnie to ja bym wziął Boruca, Kowalewskiego i Fabiańskiego!
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 11 maja 2006, 20:46
Alkoholiko pisze:Normalnie to ja bym wziął Boruca, Kowalewskiego i Fabiańskiego!
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 11 maja 2006, 22:03
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 11 maja 2006, 22:13
Alkoholiko pisze:Ja bym go nie brał!
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 22:15
Alkoholiko pisze:z Litwa dobrze sie zaprezentował
Alkoholiko pisze:bo w Liverpoolo nie gra (chociaż ostatnio o dziwo zagrał)
Na szczescie twoje zdanie najmniej sie tutaj liczyAlkoholiko pisze:Ja bym go nie brał!
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 11 maja 2006, 22:23
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 11 maja 2006, 22:24
No właśnie...a gdyby dostał więcej czasu to mógłby pokazać na co go staćMartinho pisze:Fabianski, ktory w reprezentacji zaliczyl tylko minutowe wystepy w meczach towarzyskich
Martinho pisze:Jak Dudek zdobywal LM to dla wszystkich byl to idol, a teraz jak trener nie stawia na niego (wcale nie z braku umkiejetnosci Dudka) to wszyscy maja go gdzies i zamiast niego chca zeby na mundial jecha mlody Fabianski
Martinho pisze:Fabianski jest w takim wieku ze na reprezentacje ma jeszcze czas.
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 22:39
Alkoholiko pisze:chodzi o to ze skoro pierwszym bramkarzem jest Boruc....a taki Kuszczak czy Kowalewski godnie mogą go zastąpić to po co na trzeciego brać taruszka Dudka jak można wypromować młodego fabiana
Na obecna chwile i Dudek i Boruc i Kuszczak sa lepsi od Fabianskiego... To ze pojawilo sie zainteresowanie ze strony ManU Fabianskim to wcale nie oznacza ze jest juz najlepszy... Jakby nie ogloszono ze zespol Fergusona interesuje sie Fabianskim to pewnie nie bylo by nawet plotek dotyczacych wyjazdu Fabiana na mundial... A tak jest jak jest, ale daje mu znikome szanse na wyjazd. Janas postawi na tych ktorych sprawdzal w ciagu ostatniego roku.BaSSu pisze:No właśnie...a gdyby dostał więcej czasu to mógłby pokazać na co go stać
BaSSu pisze:ale myśle że już pokazał co umie i teraz przyszła pora aby inni sie wykazali.
BaSSu pisze:A Iker Casillias ile lat miał jak zaczał karaiere w Realu?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 11 maja 2006, 22:48
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 11 maja 2006, 22:50
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 11 maja 2006, 22:59
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 23:07
Alkoholiko pisze:taki Rasiak czy Dudek pojada napewno....
Alkoholiko pisze:ja i tak bym wstrząsnął kadna zabierajac Błaszczykowskiego, Gancarczyka czy Sagana!
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 12 maja 2006, 8:39
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 12 maja 2006, 10:24
dlaczego?! Dudek.. chciaz nie gra na Wyspach... nie jest najgorszy..warto zabrac Fabianskiego ktory gral przez pare doslownie minut czy doswiadczonego Dudka... dla mnie chyba nie ma jakis niewiadomych w sprawie bramkarz na MS w postaci czy brac Dudka cz nie... gorzej z obsadzeniem tego pierwszego...Alkoholiko pisze:Rasiaka i Dudka bym niebrał ale Janas napewno ich wezmie...
dzieciol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio