Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 83

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 sie 2005, 18:53

hmm.. jakby kazdeg bramkarza wywalali za 2(a to była 1 ) gafa, yo ponad połowa czołowych klubów świata by zmieniała bramkarza bynajmniej raz na 2 tygodnie:) bo niby czemu Majdan ma odchodzić?? czy to jego wina ze obroncy nieumieją pokrzyc przy stałych fragmentach gry?? w tamtym sezonei niebylo z tym większych problemów.. w tym sezonie obrona est taka sama i te problemy są... ja uważam ze jak kogos wywalić to ktoregos obronce, a nie Radka!! jakby jego niebyło to bysmy po 60minutach dostawali z 6-0 w dupe!

a co do tego strzalu z wolngo.. co wy myslicie ze ta pileczka wolniutko leciała i majdan ją widzial od momentu strzału?? zobaczył ją dopiero jak wyleciała zza muru a potem setne skeundy i byla juz przy nim.. a pozatym był to poteżny strzał węc trudno było sparowac na rog.. jestem pewien ze przy tym golu zrobił co tlyko mółg aby zabobiec temu..

primo2: dlaczego tylko CANTORO był w poblizu oliego?? gdzie obroncy, reszta pomocy i napad?? co wszyscy w 9 stali w murze i nikt olieog niezauwazył??;/ ale teraz mozna sobie gdybac...

tak smao przy 'bramce' papadopoulosa... to był w sumie samoboj, bo Głowacki zmylił Radka.. pilka zmienila WYRAŹNIE kierunek bo odbiciu się od nog Arka i wpadla do bramki... zreszta stałe fragmenty gry t jakies fatum w tym sezonie.. wszystkie gole w lidze i większosc w el.lm stracilismy wlasnie po nich.. a jeszcze niejednego stracimy i w lidze i w uefa... pozniej moze jeszcze jakis wywod napisze, a teraz ide na piwo z kumplami:)

JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!!

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 26 sie 2005, 11:39

W pierwszej rundzie Pucharu UEFA Wisła trafi na jedną z następujących drużyn: Stade Rennes (Francja), Vitoria Guimaraes (Portugalia), Vaalerenga IF (Norwegia), Krylia Sowietow Samara (Rosja) oraz NK Domzale (Słowenia).

Powyżsi rywale to wynik podziału drużyn na grupy według kluczowa geograficznego. Wisła trafiła do grupy czwartej i jest w gronie drużyn rozstawionych. Losowanie rozpocznie się o godzinie 13:00 w Monaco

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 sie 2005, 12:22

Najłatwiejszym rywalem wydaje sie NK Domzale ale chciałbym zobaczyc w Krakowie Valarenge.Mysle ze norweska druzyna zmotywowała by Wiślaków którzy chca sie im napewno zrewanżowac.Mozliwy jest takze przyjazd Saganowskiego razem z Vitoria.Tez kolejny mecz z podtekstem.
Wyjazd do Rosji chyba najmniej ucieszyłby piłkarzy w kontekście sportowym jak i podróznym.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 26 sie 2005, 12:57

patryk>>> mniemam, ze niedługo zamienisz avatar na gerb PAO?? :lol:, a najlepiej zrób sobie w jednym kilka herbów;](dinamo, vaalerenga, pao, inter, barca, real:)

ja licze bardzo na Norwegów.. nalezy im sie sroga zemsta ;] w sumie to wszystkie zepsoly są w naszym zasięgu.. tlyko niewiem czemu niektorzy obawiają sie Rennes..

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 sie 2005, 13:26

Dziś w Monaco rozlosowane zostały pary I rundy fazy zasadniczej Pucharu UEFA. Mistrz Polski, Wisła Kraków, który odpadł z rywalizacji w Lidze Mistrzów, zmierzy się z portugalską Vitorią Guimaraes (Portugalia).

onet.pl

przyszło się zmierzyć z nową drużyną Marka Saganowskiego...
rywal oczywiście w zasięgu Wisły-Mam nadzieje że juz sie takie wpadki jak Valerenga czy Dinamo nie przytrafią

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2005, 13:30

No prosze Vitorią Guimaraes nie spodziwałem sie :)

Nowy klub Sagana ale to mały klub który trzeba przejśc. Jak to którys z piłkarzy powiedział mam gość rehabilitacji w Wodzisławiu czy Wronkach ... To trzeba teraz szybko sie otrząsnąc z jak by nie było szoku.

Wiadomo już kiedy Grande Derby Krakowa ???

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 26 sie 2005, 13:31

Jeśli ich nie pokonają to niech sobie darują jakiekolwiek rozgrywki... A chciałem, żeby trafili na Valerenge... Mogliby się zrewanżować.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 26 sie 2005, 13:36

Miałem nadzieję, że trafią na Krylie albo na to słowackie gówno.
Trafili na Vitorię. Nie wiem czego się po Wiśle spodziewać. Nie chce już oglądać kolejnych kompromitacji i porażek w Europejskich Pucharach. Mam tego dosyć.
Dobrze, że nie trafili na Valarenge. Norwedzy są dużo mocnejsi niż dwa lata temu i teraz mogłoby być gorzej. O ile dobrze pamiętam jak Valarenga grał aostatnio z Wisła to broniła się przed spadkiem z ligi norweskiej. Teraz byli bliżej LM niż Wisła.
Fajnie byłoby zobaczyć w pierwszym składze Vitorii Sagana, chociaż mam złe wspomnienia, kiedy ostatnio Polak grał przeciwko Wiśle.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 26 sie 2005, 13:52

moim zdaniem bardzo dobry przeciwnik,chociaz jak wszyscy-liczylem na Valerenge i okazje dla gwardyjskich do rewanzu...

Vittoria to zespol nie wystarczajaco dobry aby sie go przestraszyc ,a nie dosc sraki by go zupelnie olac--->jak dla mnie idealna okazja zeby odreagowac PAO..

powodzenia

GORNIK *14* ZABRZE

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 26 sie 2005, 15:51

ja tez mocno liczylem na valerenge:) ale cóż.. może być vitoria bo tam gra Sagan;] źle niejest:) już wole to niż zeby jechali gdzies na syberie;]
RzuR pisze:jak dla mnie idealna okazja zeby odreagowac PAO..
dokładnie... jesli przejdą vitorię, to mysle ze w grupie uefa niebędą mieli problemu z wyprzedzeniem dwóch zespołów:)

a Engel mówił, ze jak Wisła zdobędzie 8 pkt(dwie wygrane z vitorią i dwa remisy w grupie(oczywiscie np.:) ja licze na więcej pkt:) napenwo uda sie wygrać ze 2 razy w grupie lub 3 i remisik jakis:D to będziemy mieli rozstawienie w przyszłym roku w III rundzie eliminacji lm...) także jest o co walczyć i piłkarze powinni sie zmobilizowac, bo napewno większość z nich będzie grało nadal w WIsle za rok:)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 19:04

Wisła teraz gra z Odra i jakoś tak w swoim ligowym stylu. Im dłużej grają tym lepiej. Po 45 minutach 0:0 i choć to Franek był najbliżej napoczęcie Odry co zawalił nie w swoim stylu, to jakoś im nie idzie. Nie widać aż tak jak to nie który mówili "szoku" czy jakiś "załamek psychicznych" ale Engel w przerwie musi wstrzasnąć chłopakami.

:( 55 minuta i 1;0 dla Odry :shock: Masłowski z dystansu troche zaskoczył Majdana ... Teraz musza zacząć grać ma maxa bo Odra sie cofnie ...

Penksa !!!! Penksa !!!! Peksa !!!! Dzieki Ci chłopie :D Tak to jest jak sie cofa całym zespołemna 30 metr i gra na 1:0 Ale Wisła mogła to inaczej zakończyć bo było by nie ciekawie. Uche chłopie jak Ty tego nie strzeliłeć :>??

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 sie 2005, 20:24

Mazi pisze:a Engel mówił, ze jak Wisła zdobędzie 8 pkt(dwie wygrane z vitorią i dwa remisy w grupie(oczywiscie np. ja licze na więcej pkt:) napenwo uda sie wygrać ze 2 razy w grupie lub 3 i remisik jakis:D to będziemy mieli rozstawienie w przyszłym roku w III rundzie eliminacji lm...) także

Tak wszystko pięknie tylko nie chodzi o 8 punktów meczowych tylko o punkty do rankingu UEFA czyli 2- za wygraną i 1 za remis ....

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 27 sie 2005, 22:12

Zico_FCI pisze:Tak wszystko pięknie tylko nie chodzi o 8 punktów meczowych tylko o punkty do rankingu UEFA czyli 2- za wygraną i 1 za remis ....

wiem, wiem.. mialem nadzieje ze chodzi o zwykłe..:)

gola strzelił FRANKOWSKI!!! kto oglądał ten wie.. Penksa asystę zaliczył..

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 23:12

Gola strzelił FRANKOWSKI!!! kto oglądał ten wie.. Penksa asystę zaliczył
Mazi troche dziwna asysta nie sądzisz :lol: Bardzie Franek nie zmarnował 5 w tym meczu sytuacji i mimo że w tym wypadku nic praktycznie nie zrobił weszło a wcześnie ... :roll:

Pozdro

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 27 sie 2005, 23:31

Wydaje mi sie ze nastał juz zcas Frankowskiego w Wisle i powinien juz chyba odejsc.... tylko kogo na napasc ?? Nio jest Brozek ... jest Penksa <ktos pisal o jego rekordzie -ze jakos 3 gole w 2 sezony :lol: > nio i Zajefajny KUZBA - ktory powinien chyba przeniesc sie do klasy C a nie do eliminacji o Lige Mistrzów....

Kto ogladal meczyk niech powie po jakiej akcji padł gol dla Wisełki <jakos chyba w doliczonym czasie czy cus ?! >

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”