Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 24 wrz 2011, 18:06
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 24 wrz 2011, 18:32
I obrona daje radę. Poza jednym błędem przy próbie ustawienia pułapki ofsajdowej na Di Vaio to nie dajemy Bologni za wiele szans na zaatakowanie nas.MarcinW pisze:Najlepsze 15 minut jakie widziałem w wykonaniu Coutinho, mimo niezawinionej w mojej ocenie stracie skutkującej groźna akcją.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 24 wrz 2011, 18:41
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 wrz 2011, 18:44
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 24 wrz 2011, 18:45
Na tyle znaczna, że pierwszy raz od wielu tygodni oglądam mecz Interu z przyjemnością.W ogole jak wyglada wasza gra bo nie ogladam? Jest poprawa?
Biorąc pod uwagę fakt, że do następnego meczu podchodzicie z takim samym bagażem negatywnych doświadczeń to wstrzymałbym się z takimi komentarzami, bo w razie niekorzystnego przebiegu meczu z udziałem Milanu ktoś może o tym przypomniećLicze ze Bologna doprowadzi do remisu i urwie Interowi punkty.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 24 wrz 2011, 18:49
Ranieri zrobił więcej w trzy dni niż Gasperini w trzy miesiące. Każdy wie co ma grać, stwarzamy okazje, generalnie jest ok. Nie wydaje mi się, że jest to efekt nowej miotły. Z tym mieliśmy do czynienia jak przyszedł Leonardo. Pierwszy mecz wygrany w dramatycznych okolicznościach, bardzo szczęśliwie. W Bolonii kontrolujemy grę, nie pozwalając przeciwnikowi na zbyt wiele. Chyba widmo spadku się od nas oddalaChlopaczek pisze:W ogole jak wyglada wasza gra bo nie ogladam? Jest poprawa?
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 24 wrz 2011, 18:52
W dużej mierze jest to efekt nowej miotły, czego wskaźnikiem jest niesamowicie wysoka motywacja, co nie oznacza, że nasz nowy trener nie dopomógł zawodnikom, choćby tym, że zmienił taktykę na taką, która jest im rodzajowo bliższaNie wydaje mi się, że jest to efekt nowej miotły.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 wrz 2011, 18:55
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 24 wrz 2011, 19:18
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 wrz 2011, 19:34
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 24 wrz 2011, 19:36
Może i tak, ale nie zmienia to faktu, że zostaliśmy zepchnięci do defensywy, a taka gra w takich okolicznościach jest bardzo ryzykowna. W jaki sposób zareagował trener ? W najgorszy z możliwych - zepchnął nas do jeszcze głębszej defensywy.Jak dla mni karnego to wyslił sobie sedzia. Takich karnych to w kazdym meczu jest 20.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 24 wrz 2011, 19:43
Podobnego karnego gwizdnęli nam przeciwko Palermo.Babel pisze:Jak dla mni karnego to wyslił sobie sedzia. Takich karnych to w kazdym meczu jest 20. Z pupy.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 wrz 2011, 20:07
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 24 wrz 2011, 20:13
MarcinW
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio