MarcinW ma parcie na szkło, na pewno udzielałby wywiadu tvn-owi.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 09 sty 2022, 17:08
WKB
szmagel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 09 sty 2022, 19:37
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 sty 2022, 20:10
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 sty 2022, 21:12
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 sty 2022, 21:16
Ja mam informacje w zupełnie drugą stronę. Koleżanka z pracy twierdzi że jej chłopak lekarz za pierwszy rok pandemii zarobił ponad 200tys zł samych premii covidowych i praktycznie za gotówkę kupił sobie za to mieszkanie. Aż mi się nie chce wierzyć w takie kwoty, rozumiem że premie są i to srogie, ale że ponad 200 tys zł w rok?
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 sty 2022, 21:22
DDK
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 09 sty 2022, 21:45
W czasie wojny też wystarczyło ludziom dać więcej mamony żeby pchali się na spadochroniarzy i lądowali potem w największym kotle
szmagel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 09 sty 2022, 21:52
Jak dla mnie to możecie mnie zaraz zbanować, ale jakiś KRETYN pisze o ustawkach a drugi IMBECYL o zwykłej grypie a trzeci MATOŁ pyta „o co kaman” wówczas gdy tysiące ludzi umiera w szpitalach, w podłych warunkach to ja się pytam, gdzie jestem ? Na forum szpitala psychiatrycznego ? Zbiorowa schizofrenia ? A może po prostu kibice piłkarscy maja tendencje do myślenia urojeniowych ? Nie wiem, ale nóż i tak w kieszeni się otwiera … i nie to nie jest groźba. Zwykle wkurwienie.Ale po co ta obraza szanowny kolego?
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 09 sty 2022, 22:09
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 09 sty 2022, 22:10
HMK

Ojciecdyrektor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 sty 2022, 16:21
- Znachorów jest zawsze więcej niż lekarzy. Problem polega na tym, że dziś znachorzy mają białe kitle i mają dyplomy lekarskie, ale oni są wszyscy przekupieni przez firmy, które robią szczepionki. Lekarz w tej chwili za leczenie covidu dostaje trzy razy więcej pieniędzy niż przedtem, lecząc inne choroby - stwierdza.
Według Korwin-Mikkego nic więc dziwnego, że lekarzom zależy wobec tego na tym, by pandemia trwała jak najdłużej.
cloner
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio