F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 84

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 maja 2005, 19:10

Co do Robben'a jakoś troche się boji odpuszcza niektore sytuacje myśle że z jego psychiką nie jest najlepiej :? pewnie ma jakiś uraz 3 powazne kontuzje w ciagu roku :(

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 maja 2005, 23:24

co tu duzo gadac. maxi szalowy nie jest, nie byl i nigdy nie bedzie. w river tez duzo bramek nie strzelal. nie wiem czemyu sprowadzili akurat jego, wiadomo w zimie nic fajnego sie nie wychaczy, ale za ta kase to mogliby sie chyba bardziej postarac.
messi jest swietny, a ma dopiero 17 lat. najbardziej obawiam sie tego, ze jako ze nie ma jeszcze profesjonalnego kontraktu (za mlody jest na takowy) to kazdy klub go moze zgarnac. mam nadzieje ze zdazyl sie juz poczuc cule i nie ma zamiaru odchodzic. to bedzie boski pilkarz w przyszlosci

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 maja 2005, 17:30

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 07 maja 2005, 17:52

nie podoba mi sie ten pomysł ..... wiadomo ze barca dostanie duzo kasy ale przeciez do biednych nie nalezy i bez tego sobie poradzi ..... a przez ten ruch straci miano jedynego klubu nie splamionego smiesznymi reklamami na koszulkach .... jak widze szwabski "siemens" na koszulkach realu to smiac mi sie chce ... ze nie wspomne juz o polskich klubach ktore w swojej nazwie mają nazwe firmy sponsora .... smiech !! Rozumie ze jest z tego duza kasa ale gdzie honor ??? koszulka czy nazwa klubu to swieta sprawa i prezesi powinni o tym pamietac bo zadna kasa nie jest wazniejsza od opinii kibiców. Takie moje skromne zdanie :wink:

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 07 maja 2005, 17:57

nowok pisze:nie podoba mi sie ten pomysł ..... wiadomo ze barca dostanie duzo kasy ale przeciez do biednych nie nalezy i bez tego sobie poradzi ..... a przez ten ruch straci miano jedynego klubu nie splamionego smiesznymi reklamami na koszulkach .... jak widze szwabski "siemens" na koszulkach realu to smiac mi sie chce ... ze nie wspomne juz o polskich klubach ktore w swojej nazwie mają nazwe firmy sponsora .... smiech !! Rozumie ze jest z tego duza kasa ale gdzie honor ??? koszulka czy nazwa klubu to swieta sprawa i prezesi powinni o tym pamietac bo zadna kasa nie jest wazniejsza od opinii kibiców. Takie moje skromne zdanie :wink:
No to następnym razem, zanim przedstawisz nam swoje skromne zdanie, zapoznaj się trochę z sytuacją klubu, w tym przypadku finansową. Zapewne bowiem nie wiesz, że tu nie chodzi o honor, tylko o spłatę długów, których Barça ma co nie miara.

Zapewne mało kto wie, ale od 2006 roku w CL będą mogły grać tylko kluby POZBAWIONE ŻADNYCH, nawet najmniejszych DŁUGÓW.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 maja 2005, 17:57

Te reklamy to bardzo kontrowersyjna kwestia dla wielu wszystkich kibiców Barcy i nie tylko. Ja osobiście zawsze byłem przeciwnikiem (i w sumie to jestem wciąż) ale zdaje sobie sprawę, że jest to nieuniknione (wręcz konieczne) i mogę się z tym pogodzić.
nowok napisałeś, że żadna kasa nie jest ważniejsza od opinii kibiców. To jest niby prawda ale weź pod uwagę fakt, że zgodę na reklamy wyrazili socios tak więc chyba nie ma za bardzo o czym mówić.

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 07 maja 2005, 18:21

przyznaje sie do błędu, nie zapoznałem sie z sytuacja finansową w Barcelonie ale zdenerwowała mnie informacja ze upada ostatni bastion "czystych koszulek" mam nadzieje ze kiedy juz klub wyjdzie na prostą to powróci do dawnej formy.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 maja 2005, 20:29

reklamy i tak pojawiły by sie na koszulkach, to tylko kwestia czasu!! wiadomo ze lizy sie tradycja ale tez dobro klubu i płynnosc finansowa :!:
poprostu najwiernijsi fani musza sie zaopatryzyc w "niesplamione" koszulki i w takich sie pokazywac :lol:

temat reklam jeszcze powróci, a ja sie interesuje meczem z walencją, osobiscie wierze ze jutro mistrz bedzie w Barcelonie :lol:
Visca el Barca :twisted:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 07 maja 2005, 20:45

Ja niechce reklam, jeśli to takie koniczne to niech będą. Jednak, jeśli Barcelona spłaci długi i wszystko no to przecież możemy nie mieć reklam i powrócić do normalnego systemu.

Real wygrywa po 40 minutach 2-0 z Racingiem. Owen strzelił i... Ronaldo z karnego.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 07 maja 2005, 20:49

Bardzo bym chciał żeby tak sie stało, że Barca po 5 latach posuchy zdobędzie mistrzostwo ale mówiąc szczerze to myśle dopiero po meczu z Levante Blaugrana będzie świętować campeone. Valencia nigdy nam nie leżała i to też może być kłopot, a również trudno żeby niegalaktyczny już Real ale zato z wielką motywacją przegrał w Santander z Racingiem. Ale wszystko sie może zdarzyć a szczególnie przegrana Realu :D :D :D .

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 maja 2005, 22:48

Reklama 'Beijning 2008' na koszulkach FC Barcelony będzie obowiązywać przez najbliższe trzy lata. Do czasu imprezy, mówiąc ściślej. Więc jeżeli Barcelonie do tego czasu za pomocą pieniędzy zdobytych dzięki sponsoringowi ze strony Chińczyków uda się spłacić wszystkie długi, nie będą musieli szukać nowego sponsora, i wszystko wróci 'do normy'.

Jutro mecz z Valencią, na ławce powinien zasiąść Edmilson i ewentualnie Larsson. Wielkie powroty przed nami, również czekają nas potężne emocje. Lider tabeli La Liga kontra teoretyczny obrońca tytułu mistrzowskiego. Kto będzie górą? Większe szanse ma oczywiście ekipa z Nou Camp, lecz wszystko jest możliwe. W pierwszym meczu padł wynik 1:1 o ile się nie mylę, więc będzie groźnie. Podopieczni Rijkaarda muszą wygrać, by zachować 6-ścio punktową przewagę nad 'Królewskimi' z Madrytu, a Valencia potrzebuje kompletu punktów, by liczyć jeszcze na miejsce premiowane awansem do przyszłorocznej edycji Champions League. Mam nadzieję, iż to goście w bordowo-granatowych trykotach jeszcze bez reklam wygrają, i rozwieją nadzieję 'Biancos' na tytuł mistrza kraju. Prawdopodobieństwo, iż nie ujrzymy jutro bramek jest bardzo nikłe - obie ikipy mają w swych szeregach seryjnych strzelców. Eto'o powinien zacząć strzelać gole, gdyż goni go Ronaldo z Realu, lecz jego tytuł 'króla strzelców' jest bardziej realniejszy od tytułu 'mistrza kraju' dla FCB. Mój typ: 2:1 dla Barcelony. 8)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 maja 2005, 23:06

Anka pisze:Reklama 'Beijning 2008' na koszulkach FC Barcelony będzie obowiązywać przez najbliższe trzy lata. Do czasu imprezy, mówiąc ściślej. Więc jeżeli Barcelonie do tego czasu za pomocą pieniędzy zdobytych dzięki sponsoringowi ze strony Chińczyków uda się spłacić wszystkie długi, nie będą musieli szukać nowego sponsora, i wszystko wróci 'do normy'.
Oczywiście igrzyska mamy za 3 lata ale jeśli czytałaś news to pewnie wiesz, że umowa zostanie podpisana na 5 lat tak więc ciekawe co będzie po igrzyskach :wink: Pewne jest, że po zakończeniu igrzysk Barca nie zerwie umowy czy coś takiego tak więc nie wszystko wróci do normy.

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 07 maja 2005, 23:26

no tak wrocic do normy ale nie bedzie juz tej tradycji ze sa bez sponsora na koszulkach (nigdy jeszcze nie mieli a tak by 1 raz uz mieli)

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 08 maja 2005, 0:37

i co nam z tej tradycji; zyjemy w 21 wieku, w wieku w ktorym pieniadze odgrywaja istotna role, z reklamami to jest dobra i odwazna decyzja rzadu; teraz zaczna sie slowa krytyki pod adresem Laporty bo zerwal ze 106 letnia tradycja, a dlaczego nikt go nie wychwalal za umozenie ponad 100mln dlugu, dlaczego nikt go nie chwalil za sprowadzenie wielkich gwiazd za "srednie" pieniadze; koszulki bez reklam to tylko maly epizod w klubie,a z tych pieniedzy za reklame mozna sprowadzic dobrych zawodnikow; popatrzcie na to trzezwo co niektorzy, a nie pieprzycie jak jakies nadete dzieciaki z podstawowki nie wiedzace nic poza pierwszym skladem Barcy i tym ze nie maja reklam na koszulkach

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 maja 2005, 1:29

Real wygrał z Santander 5:0, i Barcelona musi znów wygrać, aby przewaga została utrzymana...dobry mecz Ronaldo, o którym kiedyś pisałeml, że jest najbardziej przereklamowany na świecie...jego dwa gole + 2 gole Raula i gol Owena...Barcelona dziś gra w Walencji i musi wygrać, bo to co wydawało się nie możwlie jeszcze nie dawno (dogonienie przez Real) może stać się faktem...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”