Manchester United (zbiorczy) - Strona 84

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 21:18

PARK JI SUNG będzie grał z numerem 13!!!! To już pewnie po Ballacku :D :D

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 14 lip 2005, 21:50

No niestety. Tego numeru juz nikt niepowieninen nosic. Mam nadzieje ze Park niebedzie takim niewypałem jak Carrol. A Fergie jest w błędzie. Następcom Giggsa powinien byc Richardson a nie Park, ale nie mnie to oceniac. Jak przyjdą sukcesy to niebęde kwetionowac taktyki Fergiego :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 22:01

Michal_United pisze:No niestety. Tego numeru juz nikt niepowieninen nosic. Mam nadzieje ze Park niebedzie takim niewypałem jak Carrol. A Fergie jest w błędzie. Następcom Giggsa powinien byc Richardson a nie Park, ale nie mnie to oceniac. Jak przyjdą sukcesy to niebęde kwetionowac taktyki Fergiego :wink:
Richardson pomimo świetniego sezonu w WBA chyba nie przekonał do siebie Fergusona :(
Mi się jego gra podoba i zrobil postępy po tym jak do nas wrócił!!!
Parko może grać na lewej i to napewno nie będzie mu robilo większej różnicy. Szkoda mi troche tego chłopka bo widać że bardzo chce zaistnieć w United i mam nadziej że wkońcu zastąpi naszą legende RYANA GIGGSA!!!!! A co do Giggsa to powinien z nami byc do 40-stki bo to jest pilkarz którego napewno United przez wiele lat się nie dochowa
RYAN GIGGS FOREVER IN OLD TRAFFORD!!!!!

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 14 lip 2005, 22:10

A niech siedzi nawet do 50-tki :roll: tylko juz chyba nawet nie jako piłkarz :roll: . Kurde w składzie musi byc miejsce dla nich obu. W sezonie 06/07 trzeba bedzie zastąpic Scholesa. Wtedy bedzie szansa dla Kierana. Park bedzie grał za napastnikami a Richardson....na lewej flance :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 22:21

Ja Giggsa podziwiam i go bardzo lubie. Jest tak oddany , 15 lat gra u nas , nigdy nie chciał odchodzi i około 10 lat w czołówce najlepszych bocznych pomocników na świecie!!!!! Poprostu to jest FENOMEN biegać na skrzydle przez tyle lat to dla mnie jest coś pięknego :wink:
Richardson też ma talent ale napewno nigdy nie dorówna walijczykowi.
Denerwują mnie ludzi którzy mówią że Giggs się już nie nadaje mozę nie gra jak kiedyś ale to jest dla mnie dalej najlepszy lewskrzydłowy na świecie!!!!

Awatar użytkownika
szmagel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 612

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 14 lip 2005, 23:19

Nigdy nie mów nigdy :wink: Richardson ma przed sobą wspaniałą przyszłosc i moze dorównac Giggsowi. Oczywiscie bedzie mu bardzo trudno ale kto wie :twisted: Mam nadzieje że dochowamy sie tak wielkiej gwiazdy jak walijczyk :twisted:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 0:49

szmagel pisze:Nigdy nie mów nigdy :wink: Richardson ma przed sobą wspaniałą przyszłosc i moze dorównac Giggsowi. Oczywiscie bedzie mu bardzo trudno ale kto wie :twisted: Mam nadzieje że dochowamy sie tak wielkiej gwiazdy jak walijczyk :twisted:
To jest chyba nie możliwe ale jak by się tak stało to bym nie płakał. Mi się zdaje że Ferguson bardziej wierzy w Fletchera niż Kierana. Fletcher ciekawie gdzie będzie stawiany w tym sezonie czy na środku czy na prawej stronie :roll: Ja bym obstawaiłza środkeim przecież to ewentualny następca Scholesa!

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 11:52

Fergie powiedział że chce wzmocnic zespół jednym doświadczonym zawodnikiem. Czuje że miał na mysli Ballacka. Moze byc, ale jesli go nie kupi to kogo :?: . Miał szanse kupic Vieire :lol: mógł zniej skorzystac :lol:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 12:45

Oby to byl Ballack!! fajnie by bylo go miec w zespole :) ale chcialbym Daniele DeRossiego albo Gattuso!! :twisted:

GLORY GLORY MAN UNITED!! :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 13:03

DeViL DaM pisze:Oby to byl Ballack!! fajnie by bylo go miec w zespole :) ale chcialbym Daniele DeRossiego albo Gattuso!! :twisted:

GLORY GLORY MAN UNITED!! :)
De Rossi jest za słąby na United , starsznie dużo fauluje i przez to osłabia zespół, bardzo nierówna forma i do tego drogi więc odpada. Gattuso nigdy nie lubiałem tego zawodnika jest dobry tylko w defensywie i nie wnosi za wiele do poczynani ofensywnych !

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 13:20

De Rossi slaby ? hehe a co wolalbys miec w skaldzie Richardsona niz De Rossiego ? hhehe chyba nie widziales meczu De Rossiego....jest mlody,dobrze drybluje,szybki a to ze fauluje to taki wiek :] ponosza go nerwy i kosi.....( tak jak Krzynowka ) :] A co do niestalej formy to moze i niestala bo za duzo neigral.... wchodzil z lawki...albo kontuzje

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 13:46

BartiX_FCI pisze:De Rossi slaby ? hehe a co wolalbys miec w skaldzie Richardsona niz De Rossiego ? hhehe chyba nie widziales meczu De Rossiego....jest mlody,dobrze drybluje,szybki a to ze fauluje to taki wiek :] ponosza go nerwy i kosi.....( tak jak Krzynowka ) :] A co do niestalej formy to moze i niestala bo za duzo neigral.... wchodzil z lawki...albo kontuzje
Oczywisicie że wolałbym mieć w składzie Richardsona niż De Rossiego!!!!
Tylko że jego foram jest tak nie równa że aż płakać się chce, nigdy nie zagra dwóch dobrych meczy pokoleji. Gra bardzo bezmyślnie głupio faulując w środkowej strefi boiska (Krzynówka). I npawno nie chcicałbym mieć go w zespole zamiast Kierana. Pozatym jest to bardzo drogi zawodnik!

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 14:42

BartiX_FCI pisze:De Rossi slaby ? hehe a co wolalbys miec w skaldzie Richardsona niz De Rossiego ? hhehe chyba nie widziales meczu De Rossiego....jest mlody,dobrze drybluje,szybki a to ze fauluje to taki wiek :] ponosza go nerwy i kosi.....( tak jak Krzynowka ) :] A co do niestalej formy to moze i niestala bo za duzo neigral.... wchodzil z lawki...albo kontuzje

O wiele bardziej woląłbym miec w United Kierana Richardsona, aniżeli de Rossiego. Młody Włoch jest za słaby fizycznie na swojej pozycji do Angielskiej piłki. Pozatym ostatnimi meczami w reprezetnacji Kieran pokazał, że jest jednym z najbardziej perspektywicznych graczy na świecie!! Fajnie jakby był Ballack, ale prędzej Sir Alex kupi kogoś droższego. Przecież te 25 mln funtów mamy!!!! No a Ballack miał kosztowac połowe tego co Baptista, czyli maksymalnie 10 mln funtów!!!! :shock: Może Jermaine Jenas z Newcastle.

Pozdrawiam!

P.S. Michal_United Vieiry nigdy na Old Trafford!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Gdyby Fergie go kupił, to kibice by go chyba zabili. A swoją drogą, to Arsenal tanio go sprzedał.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 14:56

radekutd pisze:

O wiele bardziej woląłbym miec w United Kierana Richardsona, aniżeli de Rossiego. Młody Włoch jest za słaby fizycznie na swojej pozycji do Angielskiej piłki. Pozatym ostatnimi meczami w reprezetnacji Kieran pokazał, że jest jednym z najbardziej perspektywicznych graczy na świecie!! Fajnie jakby był Ballack, ale prędzej Sir Alex kupi kogoś droższego. Przecież te 25 mln funtów mamy!!!! No a Ballack miał kosztowac połowe tego co Baptista, czyli maksymalnie 10 mln funtów!!!! :shock: Może Jermaine Jenas z Newcastle.

Pozdrawiam!

P.S. Michal_United Vieiry nigdy na Old Trafford!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Gdyby Fergie go kupił, to kibice by go chyba zabili. A swoją drogą, to Arsenal tanio go sprzedał.
Dlaczego Alex ma kupywać kogoś droższego???? Jak będzie miał okazje to postara sie wydać jak mnajmniej przeciez to też w jeggo interesie leży.
Przecież nikt nigdy nie mówił o tych nieszczęsnych 25 mln funtów to wszystko wymysł pismaków. Glazer zdementowal to tak samo jak sprzedaż Old Trraford.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 15:03

Rossi pisze:
radekutd pisze:

Pozdrawiam!

Dlaczego Alex ma kupywać kogoś droższego???? Jak będzie miał okazje to postara sie wydać jak mnajmniej przeciez to też w jeggo interesie leży.
Przecież nikt nigdy nie mówił o tych nieszczęsnych 25 mln funtów to wszystko wymysł pismaków. Glazer zdementowal to tak samo jak sprzedaż Old Trraford.

Dlatego wcześniej pisałem, że mamy co najmniej te 25mln funtów. Według mnie warto je wydac na zakup Baptisty, gdyż w tym sezonie Keane już chyba nie pociągnie. Jest zwyczajnie za stary, a do tego w tym wieku często przytrafiają sie kontuzje. Tak jak teraz - kolana. Ciekawe kiedy dokładnie wróci Solkjaer i jak będzie grał. :twisted:

Pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Anglia”