Wasze prywatne typy - Strona 836

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 02 cze 2009, 12:02

Mirek15 pisze:P.S.2 Kiedy zaczyna się puchar konfederacji?
14. czerwca się zaczyna meczem RPA - Irak o 16:00.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 cze 2009, 12:06

Mirek15 pisze:P.S. Wiecie kiedy zaczyna się jakiś wielki turniej w tenisa dokładnie? Coś pod koniec czerwca ale własnie nie wiem dokładnie którego.
No przeca Wimbledon rusza 22 czerwca :o Tak ciężko sprawdzić.

Na RG coś takiego

Soderling
Del Potro

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 cze 2009, 20:44

Duch pisze:Soderling
Del Potro
8)

Zastanawiam się nad Robinem w meczu z Gonzalezem :think:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 cze 2009, 21:29

Duch pisze:Zastanawiam się nad Robinem w meczu z Gonzalezem :think:
Oj Ja bym sobie odpuścił Fernando jest dla mnie faworytem tego turnieju i jeśli nie będzie popełniał zbyt dużej ilości błędów przy forhendach to nie spodziewałbym się by Robin mu zagroził ... Choć z drugiej strony pokonał Nadala :think: Nie wiem naprawdę ale jak dla mnie za duże ryzyko ;) No i oczywiście zależy też od tego ile masz zamiar pieniędzy zainwestować :P

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2253
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 03 cze 2009, 21:35

Duch pisze:Zastanawiam się nad Robinem w meczu z Gonzalezem
Z mojej strony poparcie, też grałbym na Szweda, wyrasta na cichego faworyta turnieju [ zastanawiam się czy nie zagrać na jego zwycięstwo -5.7 ], gra taki średni tenis, ale efektowny.
Może do tego dorzucić Del Potro, nie podoba mi się jak gra, ale jest w formie i może dać radę Federerowi, który nie wygrał na mączce.

Cibulkova win - 14. Moja piękna faworytka ;*.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 cze 2009, 21:35

majer13 pisze:Oj Ja bym sobie odpuścił Fernando jest dla mnie faworytem tego turnieju i jeśli nie będzie popełniał zbyt dużej ilości błędów przy forhendach to nie spodziewałbym się by Robin mu zagroził
Gonzalez mimo wszystko jest strasznie chimerycznym zawodnikiem. Z Murray'em miał momenty genialne, ale miał także kompletne przestoje. Soderling zaś gra jak robot. Nadala i Davydenko pokonał właśnie solidnością i tym, że praktycznie się nie mylił.

Zobaczymy. Mecze w piątek, więc jeszcze pomyślę.

Do tego Federer i Stosur co by się lepiej oglądało :] W różnych konfiguracjach oczywiście

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 04 cze 2009, 9:52

Federer ma patent na Del Porto... grali z sobą 5 razy i 5 razy pokonał do bez straty seta..., poza tym czy Argentyńczyk jest w takiej wysokiej formie bym się kłócił, oglądałem jego 2 ostatnie mecze i oile jeszcze w meczu z Tsongą jakoś to wyglądało to o tyle wczoraj grał moim zdaniem słabo strasznie defensywnie, przebijał poporostu piłkę i czekał na błędy Robredo, co więcej ma kłopoty z 1 serwem a to jego największa broń... Federer jest w formie i sądze że jak już polegnie to w finale ze szwedem:p

Federer - Del Porto DW 3:0
Kurs podły bo 2,1... ale cóż...

Gonzalez-Soderling ->2
kurs :1,85

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 cze 2009, 20:00

Ja sie zastanawiam nad RPA -- Polska 1 :!:

RPA gra u sibie i jest przed wazna dla wizerunku przyszlorocznych MS impreza :!: Poza tym brazylijski selekcjoner juz dawno skoszarowal pilkarzy z ligi krajowej a reszta w miare dojezdzala... Polscy pilkarze sa juz na wakacjach a wypad raczej nalezy traktowac jako wycieczke, znamienne jest to ilu graczy odmowilo gry a reszta niby jakies urazy... tak czy owak majac na uwadze, iz gramy w afryce na terenie rywala a z tym wiaza sie pelne trybuny oraz klopoty z aklimatyzacja
hmmm chyba walne za 100, chociaz na dobra sprawe nie wiem na cp stac RPA

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 05 cze 2009, 20:29

nom i kurs ładny :D ja za mniejszą kasę zagram 1 ;)

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 cze 2009, 11:47

Who will win Pole Position? GP Turkey
Typ: Felipe Massa
Kurs: 4,25

Ferrari wraca do elipy, myślę, że w tym wyścigu powalczą jak równy z równym z Brawn GP. Massa to lider zespołu Ferrari, on już nawiązuje walkę z Buttonem oraz Barichello, na treningach był caly czas w czołówce - 3 trening należał do niego, tor w Turcji mu leży (wygrał 3 ostatnie wyścigi tutaj pod rząd). Sądzę, że wygra dzisiejsze kwalifikacje. Kurs na pewno warty grania sam zagrałem sobie za dyszkę.
Dzisiaj wreszcie Robert powinien powalczyć z czołówką, przynajmniej wszystko na to wskazuje :)

Awatar użytkownika
Angelo18
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 06 cze 2009, 12:14

Ja dziś gram na eliminacje:

Portugalia- muszą wygrać z Albanią, bo innaczej będzie ciężko im awansować, a sytuacje w grupie mają już dość nieciekawą.

Serbia - na wyjezdzie wygrali z Austrią 1-3, więc u siebie nie powinni mieć problemu, przewodzą w grupie i dziś dołożą 3 punkty.

Argentyna- do zakończenia eliminacji zostało 6 kolejek, więc pora na to aby Argentyna zaczęła piąć się w górę tabeli, 4 miejsce z dorobkiem 19 punktów nie jest jakimś nadzwyczajnym wynikiem, przewaga nad 5 Urugwajem to tylko 2 punkty, no i muszą przecież zmazać plamę z meczu z Boliwią

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 cze 2009, 14:19

Portugalia musi wygrać ale z nimi to nigdy nie wiadomo :) Serbia ok pewniak, Argentyna to samo ale kursy niskie na nich, zwłaszcza na Argentynę :/ Ja na Argentynę handi spróbowałem.

ogólnie warto też grać z eliminacji do MŚ na Koreę Południową kurs 1,6; Holandię kurs 1,37; Boliwię kurs 1,45.

Na dzisiaj też zagralem finał Rolanda Garrosa kobiet:
D. Safina - S. Kuznetsova 1 kurs 1,38 (spróbowałem też na 2-0 w setach dla Safiny kurs 2,15)

na jutro trzyma mi się kupon na zwycięzce Rolanda Garrosa mężczyzn - dokładnie na Federera kurs 1,7
i dorzucę dzisiaj wieczorem kupon na zwycięzcę GP Turcji - Sebastian Vettel ciekawe jaki kurs bedzie

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 cze 2009, 14:50

Ja też zagrałem handi na Argentynę, ale dzisiaj dowiedziałem się, że murawa jest w fatalnym stanie. Podobno wszyscy narzekają a Maradona powiedział wręcz, że gdyby właściciele klubów dowiedzieli się jak będzie wyglądać boisko to zakazaliby swoim piłkarzom gry. Odbywał się tam jakiś koncert rockowy czy coś takiego i nie zdążyli doprowadzić jej do porządku :|

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 cze 2009, 8:56

Ubiegły dzień jak najbardziej do przodu, aby Boliwia i Safina zawiodła, handi na Argentynę nie wszedł ale za drobniaki zagrałem na to spotkanie. Ogólnie w nocy jeszcze USA mi weszło.

Na dzisiaj proponuje 4 fajne typy:
Czy Robert Kubica będzie w top 8? kurs 2,10 (expekt)

Robert jest najmocniej dotankowany z pierwszej 10, korzysta z podwójnych dyfuzorów i sam mówił, że czuje zmianę na lepsze. Myślę, że jak najbardziej uda mu się dzisiaj zdobyć pierwsze punkty.

oraz 2 typy niestety po niskim kursie ale jak na moje są to "pewniaczki":
Who will finish in TOP 3 of the GP?
Jenson Button kurs 1,33 (Gamebookers)

Jenson to przekozak w tym sezonie, klasa sama dla siebie i na dodatek zawsze dojeżdża do mety. Nie będzie niespodzianki będzie w czołowej trójce, choć jak na moje to i w top 2. Szkoda, że nie ma ofert na top 2 własnie mógłby być wyższy kurs. Nawiasem mówiąc sprawdziłem jaki jest kurs na niego, że będzie mistrzem świata - 1,15 :]

F1 - GP Turkey 2009 - Driver to Lead After the 1st Lap
Sebastian Vettel kurs 1,28 (Gamebookers)

Sebastian ma mniej paliwa niż jadący za nim zawodnicy Brawn GP także bez problemu powinien utrzymać pozycję conajmniej do pierwszego tankowania.

Head To Head (Kto będzie miał wyższą pozycję)
Robert Kubica - Nick Heidfeld 1 kurs 1,7 (expekt)

Zakładając, że bolid Roberta wytrzyma wyścig to typ powinien wejść :)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 07 cze 2009, 9:27

Aker pisze:Ubiegły dzień jak najbardziej do przodu, aby Boliwia i Safina zawiodła, handi na Argentynę nie wszedł ale za drobniaki zagrałem na to spotkanie. Ogólnie w nocy jeszcze USA mi weszło.

Na dzisiaj proponuje 4 fajne typy:
Czy Robert Kubica będzie w top 8? kurs 2,10 (expekt)

Robert jest najmocniej dotankowany z pierwszej 10, korzysta z podwójnych dyfuzorów i sam mówił, że czuje zmianę na lepsze. Myślę, że jak najbardziej uda mu się dzisiaj zdobyć pierwsze punkty.
Nie wierz w cuda... a co miał innego powiedzieć kibicom, że nic pewnie z tego nie wyjdzie ale jada dalej. Bardziej to powinno być Czy Robert Kubia zajmię miejsce od 13- do końca. kurs 1.15

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”