14. czerwca się zaczyna meczem RPA - Irak o 16:00.Mirek15 pisze:P.S.2 Kiedy zaczyna się puchar konfederacji?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 02 cze 2009, 12:02
14. czerwca się zaczyna meczem RPA - Irak o 16:00.Mirek15 pisze:P.S.2 Kiedy zaczyna się puchar konfederacji?
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 cze 2009, 12:06
No przeca Wimbledon rusza 22 czerwcaMirek15 pisze:P.S. Wiecie kiedy zaczyna się jakiś wielki turniej w tenisa dokładnie? Coś pod koniec czerwca ale własnie nie wiem dokładnie którego.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 cze 2009, 20:44
Duch pisze:Soderling
Del Potro
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 cze 2009, 21:29
Oj Ja bym sobie odpuścił Fernando jest dla mnie faworytem tego turnieju i jeśli nie będzie popełniał zbyt dużej ilości błędów przy forhendach to nie spodziewałbym się by Robin mu zagroził ... Choć z drugiej strony pokonał NadalaDuch pisze:Zastanawiam się nad Robinem w meczu z Gonzalezem
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 03 cze 2009, 21:35
Z mojej strony poparcie, też grałbym na Szweda, wyrasta na cichego faworyta turnieju [ zastanawiam się czy nie zagrać na jego zwycięstwo -5.7 ], gra taki średni tenis, ale efektowny.Duch pisze:Zastanawiam się nad Robinem w meczu z Gonzalezem
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 cze 2009, 21:35
Gonzalez mimo wszystko jest strasznie chimerycznym zawodnikiem. Z Murray'em miał momenty genialne, ale miał także kompletne przestoje. Soderling zaś gra jak robot. Nadala i Davydenko pokonał właśnie solidnością i tym, że praktycznie się nie mylił.majer13 pisze:Oj Ja bym sobie odpuścił Fernando jest dla mnie faworytem tego turnieju i jeśli nie będzie popełniał zbyt dużej ilości błędów przy forhendach to nie spodziewałbym się by Robin mu zagroził
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 04 cze 2009, 9:52
gieksa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 cze 2009, 20:00
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 05 cze 2009, 20:29
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 cze 2009, 11:47
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 06 cze 2009, 12:14
Angelo18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 cze 2009, 14:19
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 cze 2009, 14:50
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 cze 2009, 8:56
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 07 cze 2009, 9:27
Nie wierz w cuda... a co miał innego powiedzieć kibicom, że nic pewnie z tego nie wyjdzie ale jada dalej. Bardziej to powinno być Czy Robert Kubia zajmię miejsce od 13- do końca. kurs 1.15Aker pisze:Ubiegły dzień jak najbardziej do przodu, aby Boliwia i Safina zawiodła, handi na Argentynę nie wszedł ale za drobniaki zagrałem na to spotkanie. Ogólnie w nocy jeszcze USA mi weszło.
Na dzisiaj proponuje 4 fajne typy:
Czy Robert Kubica będzie w top 8? kurs 2,10 (expekt)
Robert jest najmocniej dotankowany z pierwszej 10, korzysta z podwójnych dyfuzorów i sam mówił, że czuje zmianę na lepsze. Myślę, że jak najbardziej uda mu się dzisiaj zdobyć pierwsze punkty.
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio