Jakiś czas temu pytałeś o nagrody za Ligę Weekendową. Powiem ci ze calkiem calkiem ostatnio.
2 tygodnie temu wypadli mi bodajże Inform Silvy z Monaco cos okolo 30 k warty + Bailly za okolo 15 k plus 50 k nagordy za Gold 1. Oczywiscie plus do tego doliczyc ze 30 k na pozostalych zawodnikach z paczki wiec w sumie nagrody bylo ponad 100 k. 3 Tygodnie temu wypadl mi natomiast De Bruyne plus 50 k nagrody za Gold 1. i inne drobniejsze rzeczy wiec bylo ponad 300 k. Tydzien temuwypadl mi David Silva plus 35 k nagrody za Gold 3. Wiec bylo troche poniezej 100 k.
Po tej lidze weekendowej gdzie nabilem tylko 23 zwyciestwa i wbilem golda 2 wypadla mi najlepsza nagroda z Paczki mianowicie Aguero NIF. Sprzedalem go za 465 k. Plus inne mniej wartosciowe karty w sumie wyszlo okolo 500 k czyli zdecydowanie najlepiej.
Oczywiscie wypadaja tez z tych paczek bardzo istotne kondycje druzynowe na ktorych nie musze tracic coinsow przy okazji WL bo zawsze zuzywam ich okolo 15. Wiec jest to bite 20 k na lige weekendowa a tak mam to gratis. Oczywiscie jakies karty zmian pozycji czy stylu tez sie czesto trafiaja a te sa warte 2,5 czasami 5 k jak Myśliwy np.
Takze jest fajnie ogolnie. Teraz mam nadzieje wreszcie dobic do tych 30 wygranych lub chociaz 29 zeby nabic elitę. A na pewno chce nabic elitę miesieczna co jest spokojnie do zrobienia. Ostanio zabralko mi 5 zwyciestw w miesiacu przez to ze gralem w zbyt krotkim odstepie czzasu mecze a wiadomo ze wraz z pechowymiporazkami ktorych mam wiekszosc poziom stresu rosnie. Ogolnie strasznie duzo meczy jak juz przegrywam to na styku roznica jednej bramki. Rzadko mi sie zdarzaja natomiast takie 1 bramkowe zwyciestwa. Gdyby podliczyc bramki to mam gruby plus przez to ze jak wygrywam to okazale a jak przegrywam to nieznacznie. Porazki wieloma bramkami tez zdarzaja mi sie sporadycznie
SLIM lub DDEMON lub ktokolwiek z PS4 . Moze jakis maly sparing w miedzy czasie uda sie zagrac ?