F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 85

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 08 maja 2005, 7:45

Musimy dzisiaj wygrac :!: Real wygral 5:0 wiec nie mozemy pozwolic aby przewaga punktowa nad nimi sie zmniejszyla. Mam nadzieje ze wygramy. W ostatnim meczu z Valencja byl remis 1:1 ale Barca musiala grac w 10 a i tak udalo im sie bramke strzelic. Oby w tym meczu nikt nie dostal czerwonej.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 08 maja 2005, 8:54

no jesli dzis wygramy to bedzie swietnie bo za tydzien gramy z rozbitym Levante, a wiec raczej bedzie wygrana, ktora da nam wreszcie mistrza :P

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 08 maja 2005, 20:45

barca nie daje zadnych zludzen kastylczykom kto jest lepszy i leje valencie po pierwszej polowie na ich terenie 2:0!!! ronaldinho i eto'o.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 08 maja 2005, 20:54

Barca pokonała valencje i juz tylko jedno zwyciestwo dzieli Dume Kataloni od mistrzostwa :lol:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 08 maja 2005, 20:55

Już koniec !! Barcelona po dobrym meczu pokonała Valencię 2-0 !! Bramki zdobyli Ronaldinho i Eto'o. Cieszy zwycięstwo i to z tak trudnym rywalem. Za tydzień wystarczy, że wygramy, lub Real przegra i bedziemy mogli świętować. Visca El Barca !! Campeones !!

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 08 maja 2005, 21:02

Brawo Barcelona, wspaniały mecz w wykonaniu Katalończyków. FCB stanęła na wysokości zadania, z czego bardzo się cieszę. 8) Real pomimo swej wygranej 5:0 nad Realem Santader wciąż traci do nas 6 punktów, i tylko jedna wygrana dzieli nas od upragnionego mistrzostwa kraju. Eto'o zdaje sobie sprawę z tego, iż musi zdobyć jeszcze kilka goli by zgarnąć tytuł 'króla strzelców'. 'Sami' strzelił dziś bramkę, która ostudziła zapał graczy 'Che'. :D

Prawdopodobieństwo, iż Real odbierze Barcy mistrzostwo jest bliskie zera. Więc niech pełnoletni fani 'Dumy Katalonii' zaczynają mrozić szampana, gdyż już za tydzień może być im potrzebny. ;)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 08 maja 2005, 21:05

ja juz szykuje zgrzewke piwa i mam nadzieje ze bedziemy oblewac mistrza za tydzien :lol:
po takim meczu az mozna radosnie jutro isc do pracy :lol:
Visca el Barca :lol:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 maja 2005, 21:17

Mistrz dla Barcelony :!:
Ten mecz o wszystkich rozstrzygał...przegrana mogła podłamać katalończyków, i zbliżyć ich do Realu...natomiast wygrana, już ją umacniała i wyszło tak, że najprawdopodobniej mistrza będą świętować na Camp Nou...Brawo za sezon :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 maja 2005, 22:35

Niestety nie miałem możliwości oglądnięcia ( :wink: ) meczu ale jak tylko wpadłem do domu i zobaczyłem wynik to ... :D :D :D
Teraz mogę już z całą pewnością stwierdzić, że jest pozamiatane. Póki co ściągnąłem sobie tylko skróty bramek (Ronnie fenomenalnie :shock: :D ) a teraż proszę od razu o jakiś skrót jeśli ktoś wie skąg mógłbym go wziąść (wszystko tylko nie torrent) bo muszę to spotkanie obejrzeć 8)
Barcelona pokazała, że presja Realu nie stanowi dla nich problemu. Zasługują na tytuł w przeciągu całego sezonu i tym meczem to udowodnili. Ciekawe co teraz czują w Madrycie :P 8)
Za tydzień świętujemy mistrza :D 8)

Barcelona Campeones :!: 8)

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 08 maja 2005, 22:40

VISCA EL BARCA :!: Barcelona znowu okazala sie lepsza. Ronaldinho jest w fenomenalnej formie. Strzelil przepiekna brameczke. Ja tez meczu nie widzialem ale slyszalem recenzje i widzialem bramki. Kto chce brameczki zobaczyc zapraszam na stronke Barcy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 maja 2005, 1:02

Napiesz tylko dwa zdanie bo warto Nowy mistrz z Camp Nou wedle hasła Bije starego mistrza z Mestalla :arrow: BRAMKA RONALDNHO CUDOWNA :!:

Mecz w skali od jednego do pieciu .. hm mmm ? 3 :!: ale to przez to ze Valnecja nie miała plusów.....

POZDRO GRATULUJE :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 maja 2005, 9:08

Niggaz pisze: Ciekawe co teraz czują w Madrycie :P 8)
Czują to co wy czuliście przez ostatnie 5 lat...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 maja 2005, 20:44

Figo11 pisze:
Niggaz pisze: Ciekawe co teraz czują w Madrycie :P 8)
Czują to co wy czuliście przez ostatnie 5 lat...
heh akurat nie o to mi chodziło Figo11 ale takiej riposty mogłem się spodziewać :wink: Chodzi mi o fakt, że Real mocno wziął się do roboty i chyba wiele kibiców liczyło na potknięcie Barcy w meczu z Valencią co podtrzymywało by jeszcze nadzieję a tak to ból :wink:

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 09 maja 2005, 22:30

Mamy mistrza i to sie liczy a nie ostatnie 5 lat 8) 8) 8) I mam nadzieje że przyszły sezon bedzie tak udany jak ten, który zresztą sie jeszcze nie skończył ale sądze że mecz z Levante to będzie pestka dla naszych piłkarzy. Na przyszły sezon szykuje się ciekawa ekipa i mam nadzieje że nie damy sadysfakcji kibicom stołecznej drużyny również w przyszłym sezonie :D :D :D . Chciałbym również jakiegoś sukcesu w Lidze Mistrzów ale czy tak bedzie pokażą następne dni.

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 14 maja 2005, 0:39

A zebyscie sie na tym Levante przejechali :lol: moze byscie troche pokory nabrali :wink: , A swoja droga ciekawe czy Galacticos ( raczej Old Boys'om) starczy mobilizacji na ostatnie dwa mecze jezeli jednak wygracie :?:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”