Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 13 mar 2007, 22:17
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 13 mar 2007, 22:30
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 13 mar 2007, 22:41
bellus pisze: Jeszcze co do meczu z Olsztynem - Zagumny ma wybity palec i nie grął. To trochę tłumaczy, Lipiński niemal nie grał w tym sezonie... Jeśli się nie wyleczy to może Gwardia urwie seta (chociaż mnie ucieszy nawet żeby zdobyli w kazydm secie powyżej 20 pkt).
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 mar 2007, 16:06
Kod: Zaznacz cały
przyjmujący:
Sebastian Świderski,
Michał Winiarski,
Piotr Gruszka,
Michał Bąkiewicz,
Bartosz Kurek,
Zbigniew Bartman.
rozgrywający:
Paweł Zagumny,
Łukasz Żygadło,
Grzegorz Pilarz.
środkowi:
Łukasz Kadziewicz,
Daniel Pliński,
Wojciech Grzyb,
Marcin Możdżonek,
Łukasz Perłowski.
atakujący:
Mariusz Wlazły,
Grzegorz Szymański,
Robert Prygiel.
libero:
Piotr Gacek,
Krzysztof Ignaczak.
pzps.plBabel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 29 mar 2007, 0:23
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 31 mar 2007, 17:27
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 kwie 2007, 21:47
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 06 kwie 2007, 20:10
2-1 już dla Mostostalu - w meczach. Totolo ma nóż na gardle. Jutrzejszy dzień może być ostatnim meczem o coś (a nie jeszcze Puchar Polski) dla naszego "zespołu" gwiazd.Babel pisze:Kurka, Jarosza
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 kwie 2007, 20:27
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 07 kwie 2007, 17:27
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 07 kwie 2007, 17:32
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 kwie 2007, 17:45
Wielokrotnie komentatorzy podkreślali, że liniowi niestety pochodzą z miasta gospodarskiego i gratuluje sedziemu słusznej decyzji. Jednak na dłuższa mete trzeba coś z tym zrobić.bellus pisze:Interesująca sytuacja z wyrzuceniem sędziego za złe sędziowanie.
Zdecydowanie. Trzeba się liczyć, że przyjmujący o warunkach 205 cm bedzie czesto wpuszczał skróty. Nie ta koordynacja i sprawnośc ruchowa. Wystarczy spojrzeć ile Gruszka wpuszcza takich piłek.bellus pisze:Przy serwisie moim zdaniem błąd Kurka a nie dobry serwis
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lelinho73 » 07 kwie 2007, 19:33
I co liczysz, że na tak ważne mecze komisja ukara Szymańskiego, bo ja w to nie wierze, ale chciałbym, bo chłopak sobie zasłużył na to.Babel pisze:Nie chciałbym oceniac Szymańskiego, niech zajmie się tym komisja dyscyplinarna PLS, ale widac jaka presja ciąży teraz na siatkarzach Jastrzębskiego Wegla.
Kod: Zaznacz cały
Jastrzebie wygrywa ostatnia pilke a na bandy reklamowe wpada dwoch pojebow (czyt. szymanski z kadziewiczem) i cos nam machaja rekami, po chwili slysza gromkie "wypierdalac" a zelu... sciaga koszulke i rzuca ja w moja strone, widocznie nie szanuje barw klubowych. Wiec jak cos lezy, nalezy to pozbierac. Podnioslem koszulke, pokazalem ja grzesiowi i przetarlem sobie buta, ten zrobil sie czerwony i... chyba reka mu podskoczyla, bo odebralem to tak,jakby chcial mnie uderzyc.,ale sie chlop opamietal, po chwili odrzucilem mu koszulke mowiac "a teraz mi jebnij". W tej samej chwili byl juz Daniel Plinski, ktory przeprosil za kolegów, krotka wymiana zdan , oboje powiedzielismy przepraszam, to samo bylo z trenerem Totolim i po sprawie. Wmiedzyczasie na parkiet w strone gwiazd lecialy przerózne przedmioty.Lelinho73
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 kwie 2007, 19:52
Ja licze tylko na siebie. Ale generalnie wykluczenie było by w jakims stopniu wypaczaniem sportowej rywalizacji. Myśle, że powinni (PLS jak i klub sportowy) przetrzepac mu portfel - pewnie się tak skończy. I nie bardzo polecam sugerowania się relacjami jakiegoś fana(tyka?). Za wiarygodne źrodło relacji trudno uznać relacje człowieka, który widac na wyzszym poziomie od Szymańskiego nie stoi. Od badania takich spraw jest komisja dyscypliny, ja staram się śledzic tylko aspekty sportowej rywalizacji.Lelinho73 pisze:I co liczysz, że na tak ważne mecze komisja ukara Szymańskiego
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 kwie 2007, 20:23
Szkoda ale meczyk taki jakiego oczekiwałem z dramatycznym zakończeniem, pełny emocji i dramaturgii i w ogóle coolbellus pisze:Szkoda Mostostalu (2-3 w decydującym do 14).
Bez komentarza ['] Powiem tylko że powinien być bardzo surowo ukaranybellus pisze:1. Szymański
Ja czegoś nie rozumiem - ciągle narzeka się na liniowych i mówi że sędziuje w zasadzie tylko główny arbiter. To po kiego są pozostali skoro się do tego nie nadają albo nie chcą się nadawać2. Interesująca sytuacja z wyrzuceniem sędziego za złe sędziowanie.
Wg mnie decydujący był wcześniejszy serw Mostostalu kiedy to jakiś zawodnik zaserwował jak ja nie potrafiący grać na w-f w liceum. Piłka na moje oko w zasadzie oddana. Później bardzo dobre zachowanie Kadziewicza i jeszcze raz Kadziewicza.bellus pisze:3. Kadziewicz uratował wolą walki. Przy serwisie moim zdaniem błąd Kurka a nie dobry serwis.
Tu nie mogę się nie zgodzićbellus pisze:4. Szkoda 1 seta, oddanego bez walki.
5. Wszystko chyba wróci do normy i to Jastrzębie spotka się z Olsztynem w półfinale.
Wg mnie był najlepszym zawodnikiem Jastrzębia.bellus pisze:6. Kolosalna poprawa gry Mierzejewskiego w stosunku do tego mecz z Olsztynem (chociaż to był chyba szczyt niemocy Mostostalu - z 18-9 przegrać...)
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio