Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 85

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
kasiorek21
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 08 sty 2006, 10:09

Tomusmc pisze:że z Chelsea nawet Manchester czy Liverpool (licząc w to Arsenal) nie ma szans.
Manchester i Arsenal napewno nie maja szans ale co do Liverpoolu to kłócilbym sie. Wedlug mnie w obecnej chwili sa kolo Barcy i Juve jedynym zespolem ktorego stac na zwyciestwo z The Blues. Choc przewaga jaka maja Londynczycy jest wielka. Ale coz w pilce wszystko moze sie zdarzyc, przyklad mecz Champions League 2 lata temu w pierwszym milan-deportivo 4:1 w drugim milan-deportivo 0:4 albo ostatni final po przerwie 0:3 dla milanu a wynik koncowy kazdy chyba zna?????

Obrazek

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 08 sty 2006, 10:38

Wypowiedz Henrego jest zapewne prawdziwa ale... ale nie podniecałbym sie tak ponieważ Henio mogl jedynie zamydlic oczy aby prasa nie pisala wiecej i zeby kibice nie mieli do niego pretensji :) Tak czy siak, pożegnajcie sie z Heniem :)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 sty 2006, 11:24

Bienias pisze:duch99 czy ty wiesz co piszesz? Piles cos czy jak?
Arsenal nie ma szna na mistrzostwo

jeeeeb:D Czytaj dokładnie, a dopiero potem się wypowiadaj. Nigdzie nie napisałem, że Arsenal ma szansę na mistrzostwo. Chodziło o dalsze sukscesy!!!! Każdy dobrze wie, że Chelsea ma już w tym sezonie tytuł w kieszeni (niestety). I wcale nie potrzeba kupy piłkarzy, żeby Gunners wrócili do dawnej formy. Tak jak pisałem, Wenger musi zadbać o lidera środka pola takiego jakim był choćby Patrick Vieira. Reszta składu nie jest przecież zła (patrz Fabregas czy też Flamini) i wydaje mi się, że Wenger w końcu to zrozumie. No może jeszcze jeden przyzwoity obrońca byłby idealnym dopełnieniem.

W tym sezonie możne jeszcze wygrać Champions League (choć patrząc realnie to każda kolejna runda będzie sukcesem) oraz Puchar Krajowy.
Ale na prawdziwy come back Kanonierów liczę dopiero w przyszłym sezonie.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 sty 2006, 13:08

kasiorek21 pisze:Manchester i Arsenal napewno nie maja szans ale co do Liverpoolu to kłócilbym sie. Wedlug mnie w obecnej chwili sa kolo Barcy i Juve jedynym zespolem ktorego stac na zwyciestwo z The Blues.
Każdego stać na pokonanie Chelsey, ale Liverpool w LM miał ogromne szczęście a wynik z ligi chyba pamiętasz :?: 4:1 :!:
kasiorek21 pisze:Ale coz w pilce wszystko moze sie zdarzyc, przyklad mecz Champions League 2 lata temu w pierwszym milan-deportivo 4:1 w drugim milan-deportivo 0:4 albo ostatni final po przerwie 0:3 dla milanu a wynik koncowy kazdy chyba zna?????
Przestaniesz się powtarzać :?: Wszędzie o tym piszesz, to jedyne co pamiętasz :?: Przypomne Ci że Juve z tymi drużynami właśnie przegrało. Weź poszukaj sobie wpadek Juve :]

P.S jak chcesz sobie nabijać to pisz w grach forumowych :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 sty 2006, 14:25

duch99 pisze:

jeeeeb:D Czytaj dokładnie, a dopiero potem się wypowiadaj. Nigdzie nie napisałem, że Arsenal ma szansę na mistrzostwo. Chodziło o dalsze sukscesy!!!!

Mi tez. Chelsea juz drugi rok dominuje i watpie zeby to sie zminilo z dnia na dzien czy z sezonu na sezon. Predzej The Blues bedzie zagrazac LIverpool niz wy. Wasz sklad opiera sie na zawodnikach ktorzy w niedlugim czasie beda konczyc kariery albo swoje apogeum formy maja za soba. Fakt ze macie wileu mlodych zawodnikow nie zmienia sytuacji transferowej klubu ze trzeba ttroche wydac i kupic paru zawodnikow a nie ladowac caly czas w stadion.
A Henry odejdzie chyba ze.....zdobedziecie w tym roku LM i podobnie jak Gerard pod wplywem kibicow i pucharu zostanie

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 sty 2006, 16:36

Bienias pisze:Fakt ze macie wileu mlodych zawodnikow nie zmienia sytuacji transferowej klubu ze trzeba ttroche wydac i kupic paru zawodnikow a nie ladowac caly czas w stadion.

Wiesz, nowy stadion zwróci się szybciej niż nam się wydaje, więc akurat to jest dobra inwestycja. A co do młodych zawodników to akurta w tym się zgadzam. Ni są oni jeszcze gotowi do wzięcia na swoje barki gry Arsenalu. Może w przyszłym, może za dwa sezony. Jednak zbytniej rewolucji transferowej bym się nie spodziewał, to nie jest w stylu Wengera. Jeśli sprowadzi jednego klasowego gracza to już będzie coś. Przecież każdy dobrze wie, że Wenger stawia na młodzież. :D

Awatar użytkownika
Piotr_zombie
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr_zombie » 08 sty 2006, 17:04

nie zapominajcie że w tym sezonie tylko Manchester United pokonał Chelsea :wink: podczas gdy l'pool dał dupy :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 sty 2006, 9:39

chelsea nie jest do dogonienie ponieważ żadna druzyna w Premiership (oprócz MU 8) ) nie jest w stanie powalczyć z ruskimi :? Taki arsenal daje ostro ciała w każdym meczu z chelsea w tym sezonie wieć o czym mówić :twisted:
Ale arsenal to ja nawet rozumie są w trudnej sytuacji po starcie kapitana bez perspektyw na przyszłość :P i wogóle ale inne druzyny nie sa tak rozbitye ale i tak daja dupy.
Cheslea gra prosta piłke i skuteczną co na premiership wystracza nie mowie że jestem wielkim znawca piłki ale da sie zauważyć że w pierwszej połowie daja drużynie przeciwnej sie wyszalec a po przerwuie osrto graja

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 09 sty 2006, 9:50

Rossi pisze:Cheslea gra prosta piłke i skuteczną

tak to prawda ale trzeba tez wziąc pod uwagę, że było wiele meczów które Chelsea wygrywała 1:0 lub 2:1 strzelając bramki w końcówkach spotkań. Pamiętam spotkanie z początku sezonu Arsenal-Chelsea... Chelsea ledwo co wygrało 1-0 po tym jak piłka odbiła sie od Drogby :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sty 2006, 11:37

Rossi pisze:oprócz MU ) nie jest w stanie powalczyć z ruskimi Taki arsenal daje ostro ciała w każdym meczu z chelsea w tym sezonie wieć o czym mówić
musisz wiedzieć drogi Rossi, że nastąpiły poważne korekty w regulaminie - i teraz za pisanie nazw klubów z małych liter sa wyciągane surowe konsekwencje, tym razem ci daruje - bo cię długo nie było, alleeee ... umowa .. ale ? ?
Rossi pisze:Ale arsenal to ja nawet rozumie są w trudnej sytuacji po starcie kapitana bez perspektyw na przyszłość
coty gadasz ? Ty :shock: forumowy ekspert od talentów :roll: powinienneś wiedizęć najlepeiej, ze Kanonierzy mają ogromny potencjał jeśli idzie o młodzież i co za tym idzie - świetne PERSPEKTYWY NA PRZYSZŁOŚĆ
Rossi pisze:i wogóle ale inne druzyny nie sa tak rozbitye ale i tak daja dupy.
rozumiem, że mówisz o drużynie z Old Trafford ?
Rossi pisze:nie mowie że jestem wielkim znawca piłki
widac mocno się zmieniłeś :wink:
Roomeczek pisze:Pamiętam spotkanie z początku sezonu Arsenal-Chelsea... Chelsea ledwo co wygrało 1-0 po tym jak piłka odbiła sie od Drogby
badź tak dobry i przypominaj to w temacie Chelsea - tutaj raczej nie wyskakuj z takimi wspomnieniami :lol:

Rossi, jak skomentujesz wypowiedź waszego super obrońcy Mikaela Silvestra, który powiedział, że najsłabsza obrona przeciwko jakiej grał jest w Arsenalu ?
Możesz to jakoś skomentować ?

Awatar użytkownika
Mort
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 09 sty 2006, 17:20

trzeba przyznać że wszyscy pilkarze Arsenalu po starcie kapitana bez perspektyw na przyszłość to z takimi Silvestrem nie mogą się nawet porównywać! przecież to świetny obrońca! :lol:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 09 sty 2006, 17:36

fieldy pisze:Rossi, jak skomentujesz wypowiedź waszego super obrońcy Mikaela Silvestra, który powiedział, że najsłabsza obrona przeciwko jakiej grał jest w Arsenalu ?
Możesz to jakoś skomentować ?
A ja mogę? Mnie się wydaje, że Silvestre ma poniekąd rację. Za Cole'a grał słabiutki Cygan (fakt zagrał dość dobry mecz), Kolo Toure też w nienajwyższej dyspozycji, nie wspominając już o Laurenie, który z sezonu na sezon gra co raz słabiej. Jedyny Sol Campbell grał na swoim przyzwoitym wysokim poziomie. Do tego można doliczyć brak solidnego defensywnego pomocnika. Także jak dla mnie defensywa The Gunners na niskim poziomie porównując do ich gry trzy czy dwa lata temu.
Mort pisze:trzeba przyznać że wszyscy pilkarze Arsenalu po starcie kapitana bez perspektyw na przyszłość to z takimi Silvestrem nie mogą się nawet porównywać! przecież to świetny obrońca! :lol:
<lol2006> :?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 sty 2006, 0:13

Już jutro [dziś :think: ] mecz półfinałowy z Wigan w Carling Cup.
Kanonierzy są bardzo osłabieni.
Na 100% nie zagrają :
Eboue i Toure [pojechali na turniej narodów Afryki ] jkaby tego było mło - kontuzję ciągle leczy Robin van Persie, a także Henry nie zagra :? któremu Wenger daje odpocąć [nie wiem o co, skoro odpoczywał kiedy miał kontuzję - trudno mi zorzumieć niektóre decyzje Wengera]

Transmisja DSF'ie o 20:45 :wink:
dzień później o tej samej porze - pojedynek Manu z Blackburn

nie agra także Pires, Sol Lehmann i Lauren - ciężki mecz się zapowiada. Wigan wyeliminowali już Newcastle i Bolton - bedzie ciekawie :lol:
Ostatnio zmieniony 10 sty 2006, 13:26 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Adrian Firek
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adrian Firek » 10 sty 2006, 7:21

Ale przecież Wigan mimo świetnego początku rozgrywek nie jest już takie dobre stało się słabsze nawet Arsenal mimo osłabienia powinien wygrać z nimi. Gdyż w ostatnim czasie Wigan spada....zaskakuje...... spada........Mają po prostu nie równą formę takie jest moje zdanie :P Co do tego czy Arsenal ma szanse na mistrzostwo to..........raczej nie. Nawet ManU nie jest pewne czy dogoni Chelsea :(

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 sty 2006, 23:25

Adrian Firek pisze:Ale przecież Wigan mimo świetnego początku rozgrywek nie jest już takie dobre stało się słabsze nawet Arsenal mimo osłabienia powinien wygrać z nimi. Gdyż w ostatnim czasie Wigan spada....zaskakuje...... spada........Mają po prostu nie równą formę takie jest moje zdani
ta
Kanonierzy przegrali pierwszy mecz półfinałowy z Wigan na wyjeźdize 0:1.
Mecz był słaby w wykonaniu obu zespołów. O dziwo najlepszymi graczami Arsenalu byli Cygan i Senderos :P Flamini, Freddie, Hleb, Quincy - mało widoczni, nie stwarzali zagrożenia pod bramką beniaminka.
Chwilami zrywali, szarpli grę - mieli nwet przewagę, aletylko do pola karnego. Dobry mecz Gilberto Silvy - dobrze, że już zdrowy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”