Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 85

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 cze 2006, 10:22

3 scudetto dla Juve w tym sezonie :)

Po Mistrzach Wloch i Primaverze czas przyszlo na najmlodszych Allievi Nazionali. Pokonali w karnych Fiorentine (1:1 we wlasciwym czasie gry).

Ogolnie to widac sile Juve 8)

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 16 cze 2006, 11:41

Ja mam pytanie do kibiców Juve: Czy wiadomo już co będzie z Juvntusem i gdzie bedzie grał w następnym sezonie ?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 cze 2006, 11:45

Nie, tzn. Zaza wie juz od pierwszej kontowersyjnej wiadomosci o Moggim, ale oficjalnie nic nie wiadomo.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 cze 2006, 11:55

Nieoficjalnie wiadomo ze nie w A.Ale tak jak mowi Bagg trzeba jeszcze poczekac na oficjalne wyroki.Mysle ze okolo 2-3 tygodnie bo do 10 lipca wloska federacja musi zglosic jakie kluby beda reprezentowac Italie w europejskich pucharach.
I tak jak ten sam Bagg ma w avatarze - faith :P

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2856

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 17 cze 2006, 17:07

http://pilka.interia.pl/ligie/wlo/news?inf=760820

Deschamps był już wśród kandydatów do objęcia Juventusu dwa lata temu, gdy odchodził Marcello Lippi, ale wtedy wybrano Fabia Capello, który w zeszłym miesiącu został generalnym menedżerem klubu.

to ja o czymś nie wiem czy interii coś się potegotało?? :roll:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 17 cze 2006, 17:15

O ile mnie pamiec nie myli to wlasnie teraz taka funkcje pelni Fabio. Cos na ksztalt Fergusona bodajze. Ma teraz Capello jeszcze wiekszy wplyw na transfery. Ale nie jestem pewien szczerze powiedziawszy, na czym ta funkcja polega :P

Awatar użytkownika
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: #10 » 17 cze 2006, 19:07

może i skalndal juz jest ale żadnych konkretnych decyzji i oficjalnych jeszcze nie ma na ta chwiel prasa podopowiada bardziej rowizania i kary :wink:

ja jak zobacze Juve w innej lidze niz Serie A to dopiero uwierze :roll:

bo jak stac ich było na ustawianie meczu to bedzie ich stac na zatuszownie sprawy jak cos :wink:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 685
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 17 cze 2006, 19:19

hello witam wszystkich! Kupilem sobie cyfrowy polsat i mam question a mianowicie czy Serie A są w nim relacjonowane???

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 cze 2006, 19:31

Nie wiem jak z prawami na przyszly sezon ale w minionym Polsat cyfrowy mial prawa tylko do spotkan niektorych druzyn i to na dodatek tylko na ich boisku (na przyklad Lazio Siena Lecce).Zakupili taki pakiet ktory nie ma co sie oszukiwac byl dosc skromny i fanow Serie A na pewno nie zadowolil.

Awatar użytkownika
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: #10 » 17 cze 2006, 19:43

BaSSu pisze:hello witam wszystkich! Kupilem sobie cyfrowy polsat i mam question a mianowicie czy Serie A są w nim relacjonowane???

z tego co mi wiadomo to pokazuja tylko takie nie zbyt ciekawe teamy :wink:

najleprze zespoły mozna zobaczyc w C+ Sport :!:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 17 cze 2006, 20:34

BaSSu pisze:hello witam wszystkich! Kupilem sobie cyfrowy polsat i mam question a mianowicie czy Serie A są w nim relacjonowane???
W poprzednim sezonie pokazywali mecze z udzialem Lazio, Cagliari i kogos tam jeszcze. Nie wiem jak bedzie w tym sezonie... No swojego Juventusu nie zobaczysz na Cyfrowym Polsacie, zreszta niewiadomo czy bedzie w Serie A, jak spadnie do B to obejrzysz go w SportItalia, a jak do Serie C to poogladasz Stara Dame na Rai Sport bo te telewizje maja prawa do tych rozgrywek ;) Wiec jak bedziesz chcial obejrzec Juve na Cyfrowym to lepiej jakby spadli do nizszej Klasy wtedy bys chyba co kolejka ich mial w TV. :lol:

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2856

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 17 cze 2006, 22:40

a ja się nie zgodzę bo pare spotkań Juve na polsacie sport pokazali. Oglądałem mecz z Lecce i Cagliari

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 685
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 17 cze 2006, 22:59

Miejmy nadzieje, że nie nie spadnie i Polsat wykupi te prawa hehe:) a jak nie to będe ich oglądał na tych stacjach które wymienił Martinho :wink: Dziękuje za info i pozdrawiam:)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 27 cze 2006, 15:59

Pesotto probowal popelnic samobojstwo :!: :shock: Byly pilkarz Juve wyskoczyl z drugiego pietra, budynku biura... W reku trzymal rozaniec... Przezyl upadek, ale jest w ciezkim stanie w szpitalu i ma wiele zlaman.... Obecnie Pesotto pracuje w zarzadzie Juve, czyzby to mialo jakis zwiazek z afera korupcyjna :?: Jak na razie wiele na to wskazuje... Dla mnie to byl szok jak o tym przeczytalem...

Awatar użytkownika
Balon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Balon » 27 cze 2006, 16:21

Pesotto probowal popelnic samobojstwo Byly pilkarz Juve wyskoczyl z drugiego pietra, budynku biura... W reku trzymal rozaniec... Przezyl upadek, ale jest w ciezkim stanie w szpitalu i ma wiele zlaman.... Obecnie Pesotto pracuje w zarzadzie Juve, czyzby to mialo jakis zwiazek z afera korupcyjna Jak na razie wiele na to wskazuje... Dla mnie to byl szok jak o tym przeczytalem...

eeeeeee z afera chyba to nie miało nic wspólnego....pewnie miał jakies powody osobiste ale dlaczego w siedzibie Juve?? ale jestem tym zdarzeniem całkowicie szokowany. Legenda Juve, taki piłkarz poprostu szok

Gianluca trzymaj sie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”