miguel indurain pisze:orlowski to jest pryszcz przy tym co w czasach galaktikos wyprawial trzeciak w C+. teksty o podmuchach bialego huraganu i niebianskich piesniach unoszacych sie nad santiago bernabeu gdy przy pilce jest zidane byly na porzadku dziennym.
Ja Orłowskiego osobiście nie lubię, ale słusznie zauważyliście - gość docenia jak jest co do doceniania. Wtedy przesadza co mnie doprowadza do szału, jak jest mecz Realu np z Deportivo, chce na chwile odpocząć od gloryfikowania na każdym kroku Barcy, a on mi ni z gruchy ni z pietruchy wyjeżdża dlaczego to Messi jest lepszy od Ronaldo. Pomijam to że gość nie powienien być komentatorem (wada wymowy), ale w C+ ląduje na ostanim miejscu jeśli chodzi o obiektywność. Co nie zmienia faktu że gość widzę ma, i że miażdży obiektywizmem tych pajaców z Polsatu. Laskowskiego się jednak słucha przyjemniej, i mam wrażenie że umie być bardziej neutralny w swoich osądach. Tylko nie wiem czemu piszemy w temacie Arsenalu
Przy okazji, Arshavin jest na wylocie? Strasznie lubię tego piłkarza, a z tego co słyszałem to jego ostatni sezon na wyspach