Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 14 maja 2006, 20:13
Fler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fleja » 14 maja 2006, 20:26
fleja
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 maja 2006, 20:51
Na pewno prędzej gola Niemcom strzeli Rasiak niż Frankowski, który już zapomniał jak to się robi.fieldy pisze:ale czy ty zdajesz sobie sprawę jaka różnica jest pomiędzy obrońcami Wysp Owczych, a Niemiec ? W meczu z Niemcami rasiak pewnie nie dszedłby o dośrodkowania, ba - piłka by tam nie doleciała, bo zapewne wcześniej ktoś by przeciął podanie. Stzrelił 2 gole, zdał egzamin jako napastnik, wywiązał się z powierzonego mu zadania, ale co z tego skoro to i tak za mało jak na MŚ.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 maja 2006, 20:57
zgadzam się, że Franek nie jest w formie i nie powinien jechać, ale też Rasiak nie gra jakoś nadzwyczaj dobrze, IMO nie zasługuje na miejsce w kadrze. Skoro tak źle u nas z napastnikami to powinni jechac Janczyk, Korzym i jeszcze paru innych młodych, którzy mają szansę w wieku nastu lat wyjechac za granicę i takie dowiadczenie bedzie dla nich bezcenne. Po co brac sztywnego Rasiaka, który piłki nie potrafi poprawnie przyjąć ? Po co się kompromitować ?Corinthians pisze: Na pewno prędzej gola Niemcom strzeli Rasiak niż Frankowski, który już zapomniał jak to się robi.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 maja 2006, 21:01
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 14 maja 2006, 21:02
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 maja 2006, 21:06
Franek nie będzie grał jako podstawowy napastnik, bo jest bez formy - nie widac tego ? piłki mu odskakują, nie trafia w nie, kiksuje i w oóle nie ma czucia piłki.Messi E2 Ronaldinho pisze:Ale co do tego kto jest lepszy Franek czy Rasiak, to predzej Franek
nikt sobie tego nie wyobraża i tak tez nie będzie. Sosin nic nie pokazałł, więc nie ma powodów aby jechał.makis pisze:Ale wyobrazasz sobie fieldy ze Janosik zostawia Grega w domu Question Ja nie, niestety. IMO odpanie Sosin.
w Kórniku, wpadni napijemy sięMessi E2 Ronaldinho pisze:Janczyk, Korzym gdzie ty zyjesz
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 maja 2006, 21:12
fieldy pisze:a rasiak jest pupilkiem, który strzelił gole w sparingu z Wyspami, więc żaden dziennikarz się nie przyczepi do Janasa, ze ten go wystawi.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 14 maja 2006, 21:12
Podobnie jest niestety z Mila. Strzelil dzisiaj bramke i IMO Janas wezmie go na mistrzostwa, mimo, ze jedyne mecze jakie zagral w tym roku to wlasnie te w kadrze (nie liczac jakiejs tam koncowki jednego meczu Austrii Wieden). Ciekawy jestem czy trener postawi na Gancarczyka czy na Rzasefieldy pisze:rasiak jest pupilkiem, który strzelił gole w sparingu z Wyspami, więc żaden dziennikarz się nie przyczepi do Janasa, ze ten go wystawi.
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 maja 2006, 21:14
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 maja 2006, 21:16
to ma znaczenie, obrońca niemiecki tym sie różni od obrońcy z wysp owczych, ze uniemożliwi sztywnemu Rasiakowi zdobycie gola.Martinho pisze:Bez znaczenia jest fakt czy Wyspom Owczym Mozambikowi czy Wypom Wiecznych Dziewic.
nie musisz pisać w liczbie mnogiej, jak dotąd tylko ja o tym napisałem. I nie miało to brzmieć : Janczyk do kadry. Janczyk lepszy niż Rasiak. mniejsze złoMartinho pisze:Nawet nie piszcie ze powinien jechc Janczyk
i musi nabrac doświadczenia.Martinho pisze:bo jest on po pierwsze za mlody po drugie niedoswiadczony
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 14 maja 2006, 21:20
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 maja 2006, 21:20
A pamiętasz o kimś takim jak... Smolińskifieldy pisze:Janczyk lepszy niż Rasiak. mniejsze zło
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 maja 2006, 21:21
fieldy pisze:mniejsze zło
fieldy pisze:to ma znaczenie, obrońca niemiecki tym sie różni od obrońcy z wysp owczych, ze uniemożliwi sztywnemu Rasiakowi zdobycie gola.
fieldy pisze:i musi nabrac doświadczenia
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 maja 2006, 23:52
nie robie z niego bohatera. Po raz kolejny dizs musze powtarzać, że fakt iż ktos jest lepszy od rasiaka nie czyni go bohaterem, czy jakims genialnym zawodnikiem. Uważam, że zamiast Rasiaka powinien jechac do Niemiec Janczyk, bo jest bardziej perspektywicznym piłkarzem, gdyby Rasiak oprócz strzelanych goli rozgrywał dobre mecze, byłbym za tym, aby to on pojechał.piwus pisze:A pamiętasz o kimś takim jak... Smoliński Think. Robienie przedwcześnie bohatera do niczego nie prowadzi
Też nie napisałem, że JAnczyk zasłużył bardziej niż Rasiak, bo akurat jest odwrotnie, Rasiak się starał, jeździł na zgrupowania, jednak nie jest piłkarzem, który gwarantuje nam sukces. Strzela gole Wyspom Owczym, Izraelowi, czy zespołom w Championship League, jak grał przeciwko najlepszym w Premiership - wszyscy pamietamy. Ani jednej bramki nie zdobył, a przecież na mundialu Wyspy Owcze, ani Izrael nie grają.piwus pisze:Bardziej zasłużył Niedzielan...
pisałem już ale powtórzę - jest młodszy, bardziej perspektywiczny, potrafi przyjąć piłkę O Rasiaku masz wyżejTo moze napiszesz w czym jest lepszy od Rasiaka
to był przykład, widzę, ze jak brak argumentu, to nieumiejętnie zmieniasz temat. Skoro ma nie zagrac z Niemcami, to równie dobrze może jechać Janczyk, który tez bedzie sobie na ławie siedział i przynajmniej doświaczenia jakiegos nabierze, poczuje klimat wielkiej imprezy.Martinho pisze:A skad wiesz ze Rasiak zagra z Niemcami Laughing Moze bedzie gral tylko przeciwko obroncom kostarykanskim
Póki co Giertych nic nie zrobił, więc wsadź sobie to zdanie.Martinho pisze:Juz Giertyych madrzej rzadzi
Ja nie napisałem, ze Janczyk jest najlepszym polskim napastnikiem, tylko, że jest bardziej perspektywiczny od Rasiaka. I gdybym ja miał wybierać, to wybrałbym Legioniste.Martinho pisze:Po co mamy zabierac zawodnikow typu Janczyk jak mamy lepszych
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio