Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 maja 2011, 19:00
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 23 maja 2011, 19:20
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 maja 2011, 19:42
Tak samo jak rozmawia z Juve,Realem i innymi Barcami. Poczekajmy na konkrety i nie sugerujmy sie informacjami z goal.com czy Onetu...Tymczasem Kun właśnie rozmawia z działaczami Atleti o swojej przyszłości, w tym sezonie praktycznie w pojedynkę ciągnął wózek zwany Los Colchoneros
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 23 maja 2011, 20:00
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 maja 2011, 20:06
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=34471Dr.Football1 pisze:Tak samo jak rozmawia z Juve,Realem i innymi Barcami. Poczekajmy na konkrety i nie sugerujmy sie informacjami z goal.com czy Onetu...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 23 maja 2011, 20:11
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 maja 2011, 20:17
Ale przeciez Kun podpisal niedawno nowa umowe. W sumie nie mialbym nic przeciwko,zeby dodatkowo ja przedluzyl i zarazem zwiekszyl klauzule odstepnego,ale nie wydaje mi sie to na chwile obecna realne. Sezon sie skonczyl,wiec teraz madrycka prasa dostanie krecka i bedzie pisala co tylko im slina na jezyk przyniesie. W kazdym badz razie moje dosyc wiarygodne zrodla o Atleti jak na razie milcza o jakimkolwiek spotkaniu.Pelart pisze:Panie doktorze, jak można porównywać oficjalne spotkanie z działaczami klubu o którym piszą wszystkie gazety madryckie z plotkami transferowymi? Szukasz dziury w całym.Z perspektywy każdego kibica Atleti, spotkanie to jest bardzo istotne, w przypadku przedłużenia kontraktu zmienią się zapisy i wielkość klauzuli odejścia.
To widac te moje zrodla sa troche gownianeOnda Cero to chyba nie takie gówno Choć mam nadzieję, że do transferu nie dojdzie
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 maja 2011, 21:33
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 23 maja 2011, 23:06
miguel indurain
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 maja 2011, 23:56
Az za bardzo...
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 maja 2011, 0:05
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 maja 2011, 0:15
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 maja 2011, 0:18
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 maja 2011, 0:20
Pewnie zastapi Teveza,ktory pojdzie do Interu. Szczerze mowiac wolalbym,zeby to Kun trafil na San Siro. Dla jego dobra.RealFan pisze:Tak, wszystko już wskazuje na to, że Kun odejdzie. Ktoś miał zdecydować się na wpłacenie klauzuli. Na ten moment mówi się, że City.
Ogolnie to napisal,ze przyszla juz pora,zeby odejscDobrze by było, żebyście jeszcze napisali co tam pisze, bo nie każdy zna hiszpański
45 milionow euro. Cala suma wraz z podatkiem i innymi badziewiami zamknie sie kwota okolo 75 milionow.A ile wynosiła ta klauzula?
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio