Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 31 maja 2006, 17:49
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 31 maja 2006, 20:38
Może źle to powiedziałem.Rzeczywiście-jest ,ale sam napastnik chce odejść z klubu z Londynu i chyba to uczyni.Niggaz pisze:Dla Drogby na pewno jest.
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 31 maja 2006, 21:27
Chyba jednak nie do końca. Drogba nie zaakceptował propozcyji przejścia do Lyonu. Do tego Mourinho dodaje, że reprezentant WKS bedzie miał pewne miejsce w składzie obok Szewczenki... Do jakim ustawieniem oni będą graćAdi_LFC pisze:Niggaz napisał:
Dla Drogby na pewno jest.
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 31 maja 2006, 22:18
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 maja 2006, 23:32
A skąd wiesz że Mourinho tak postępujeBerik pisze:Ale tak to jest jak sie kupuje a potem mysli gdzie kogo wstawic.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 01 cze 2006, 14:34
40 mln to chyba funtów.fanCFC pisze:40 mil.
Jeśli Kalou rzeczywiście nie dostał pozwolenia (zaraz se sprawdze) to Drogba może mieć większe szanse na miejsce w składzie.fanCFC pisze:Podobno Mourinho długo dyskutował z napastnikiem WKS-u i obiecał mu, że ten będzie miał miejsce w podstawowym składzie obok Szewczenki Krzywy
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 01 cze 2006, 15:25
bardzo dobra wiadomosc dla samego KaloufanCFC pisze:Wiadomo równiez , że Salomon Kalou njiebedzie grał w przyszłym sezonie w Chelsea, ponieważ niedostał pozwolenia na gre na Wyspach
Nie braknie kasy.Wujek Romek jest hojnyfanCFC pisze:Chyba sobie jaja robisz Very HappyVery Happy Cenie Sheve bo to znakomity napstnik, ale ma już 30 lat. Mimo, że jest jednym z najlepszych napastników na swiecie to niema co rzucac kasą Krzywy
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 01 cze 2006, 17:00
Nierozumie...ale z czego sobie jaja robie?Sam napisales ,ze okolo 65mln euro ,a ok 40 mln funtów to jest chyba mnij więcej to samo.Ale mogę się mylić za co bardzo przepraszam...Chyba sobie jaja robisz Very HappyVery Happy Cenie Sheve bo to znakomity napstnik, ale ma już 30 lat. Mimo, że jest jednym z najlepszych napastników na swiecie to niema co rzucac kasą Krzywy
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 02 cze 2006, 21:13
kapi88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 02 cze 2006, 21:50
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 cze 2006, 21:50
Nie chce mi się wierzyć żeby takie gwiazdy jak Ballack i Lampard usiedli na ławce, oni są raczej pewniakamikapi88 pisze:4 pomocników, a w kadrze: Lampard, Ballack, Makelele, Essien, Cole, SWP, Duff, Robben, czyli 2x więcej.
Wie ktoś jakie są zasady dawania tych pozwoleńkapi88 pisze:Kalou nie dostał pozwolenia na prace
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 02 cze 2006, 22:07
No to i tak będą musieli grać 4-5-1 wtedy, a maja grać 4-4-2. Bo wątpie żeby grali bez skrzydeł, a o 3 obrońcach też raczej nie ma co myśleć. Chelsea ma teraz problem bogactwa... przyjemny problem, ale zawsze. Oby im się wszytsko poknociło (Lukaz pisze:Nie chce mi się wierzyć żeby takie gwiazdy jak Ballack i Lampard usiedli na ławce, oni są raczej pewniakami DM też raczej będzie
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 03 cze 2006, 9:45
Lukaz pisze:kapi88 napisał:
Kalou nie dostał pozwolenia na prace
Wie ktoś jakie są zasady dawania tych pozwoleń Question Przecież Kalou to reprezentant swojego kraju i obiecujący młody piłkarz. Myślałem że pozwolenie dostanie
Czy ja wiem czy przyjemny?kapi88 pisze:przyjemny problem, ale zawsze.
Z tego grona może odpaść SWP (może wypożyczenie) oraz Robben (tak jak wyżej - kontuzjogenny), a wtedy zostaliby na skrzydła Cole i Duff. Ale jak będzie to się dowiemy po pierwszym meczu.A może po mistrzostwach się zmieni?kapi88 pisze:Lampard, Ballack, Makelele, Essien, Cole, SWP, Duff, Robben
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 cze 2006, 14:37
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 03 cze 2006, 20:30
Piotr
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio