To ja napisałem i dalej swoje zdanie na temat van Bastena podtrzymuje. Pisałem dlaczego dla mnie jest i pozostanie najlepszy, pisałem że nie są dla mnie ważne statystyki (choć ułomnych Holender nie miał) a doznania jakie czerpałem z jego gry. Przez "x" postów próbowałem ci pokazać że nie wszyscy tak jak ty oceniają piłkarzy na podstawie statystyk (i sądząc po ilości osób piszących choćby w tym temacie, w podobnym tonie do mojego liczba ta pewnie małą nie jest). Ty zaś jak mantre klepiesz w każdym poście- pokażcie statystyki i udowodnijcie, praktycznie całkowicie ignorując to co się do ciebie pisze. Trzymasz się jedynego słusznego twoim zdanie sposobu postrzegania piłkarzy i z uporem maniaka pomijasz fakt że nie każdy futbol widzi tak jak ty. Dlatego dyskusja z tobą przypomina nieco dysputy prowadzone ze ścianą, choć ściana akurat nie napina się w większości postówrkoeman pisze:pozniej ktos napisal ze van basten byl rowniez lepszy. zapytalem o proste rzeczy. o rzeczy ktore sa do znalezienia w necie. tylko trzeba poswiecic na to chwile czasu i checie
Cóż w takim razie zapewne tysiące kibiców (jak nie miliony) na całym świecie są dziecinni bo nie postrzegają piłkarskiego świata tak jak rkoeman.rkoeman pisze: subiektywne ocenianie pilkarzy na zasadzie 'bo mi sie podoba' jest dziecinnym podejsciem. tak samo jak deprecjonowanie pewnych statystyk