FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 857

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 kwie 2009, 22:44

ja tam nie widzialem, zeby mu dzisiaj szlo. Nie widzialem, zeby kiedykolwiek mu u nas szlo. Tyle moze byc z niego dobrego, ze moze sie przydac przy wymianie na Ribery`ego.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8396

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 11 kwie 2009, 23:04

Rzeczywiście, Hleb nie zagrał nic nadzwyczajnego. Oczywiście najlepszy był Iniesta, bardzo dobre zawody. Co do Bojana, chłopak się starał, rzeczywiście to nie Eto'o, ale bardzo chce i nie wygląda tak tragicznie, jak niektórzy to starają się przedstawić. Mecz bez historii, zwycięstwo Barcy nie było w ogóle zagrożone.

Edit: Ekspert C+ coś dzisiaj nie mógł się pogodzić z tym, że sędzia nie dał karnego dla Recre, bo dwa razy o tym wspominał w trakcie meczu (oczywiście żadnego karnego być nie powinno).

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 12 kwie 2009, 2:09

Jeśli w takim meczu Białorusin nie błyszczy na tle po części rezerwowej Barcy to nie bedzie raczej dla niego miejsca w przyszlym sezonie na Camp Nou i w okolicach. Z drugiej strony szkoda, że nie grał dziś od 1 minuty, pewnie by sie rozkręcił nieco.
Iniesta i Messi moim zdaniem nie zagraja w rewanżu z Bayernem ani minuty, skoro dzisiaj Pep ich dojeżdżał. Szansa dla Pedro !
ycu pisze:ja tam w Hleba ciągle wierzę :p poważniej - chodziło mi o to, że na standardy siebie i dzisiejszej drużyny to mu szło.
Jego standardy sa znacznie wyżej niż to co pokazuje od przyjścia do Barcelony.

Świetny tytuł na fcbarcelona.cat sprawozdania z meczu - " Iniesta the key "
Abidal dzisiaj przesiedział cały mecz na ławce , szykuje sie powrót na dniach do wyjsciowej 11.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 kwie 2009, 11:31

O matko. Mecz bez historii, ale takiego kaca to nie miałem dawno ['] Tak na dobrą sprawę to jeszcze nie wytrzeźwiałem, ale coś z meczu pamiętam więc napiszę.

Iniesta gra na kodach. To wygląda zbyt zajebiście, aby mogło być prawdziwe.

Messi bardzo słabo. Przestrzelony karny dobrym podsumowaniem jego gry. Dziwne, że grał tak długo :roll: Mam nadzieję, że we wtorek nie zagra ani minuty.

Bojan bardzo ładnie i szkoda tylko, że nie strzelił gola. Stwarzał jednak spore zagrożenie i generalnie wywiązał się ze swojej roli bardzo dobrze jak dla mnie.

Ogólnie zagraliśmy na pół gwizdka, ale to spokojnie wystarczyło. Mistrzostwo coraz bliżej.

fajnybartus
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fajnybartus » 12 kwie 2009, 12:49

MeToYou - Messi nie zagra napewno bo Guardiola nie zaryzykuje wystawiajac go do skladu na w 99.9 procentach wygrana runde kiedy moze dostac zoltko i pauzowac pierwszy mecz z Chelsea albo L'poolem. Co do Iniesty to chyba tez nie zagra a najwyzej wejdzie na boisko w ostatnich minutach jak Xavi teraz wszedl. Etoo od 1. Henry lawa i Pedro w akcji ( na to licze bo chlopak ma zapal szybkosc i technike ).

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 kwie 2009, 13:23

Mecz tocozny pod dyktando Barcy, bramka w pierwszej minucie ułatwiła cała sprawę. Szkoda kilku niewykorzystanych sytuacji, bo spotkanie mogło być jeszcze spokojniejsze w wykonaniu Blaugrany. Recre mialo 2 moze 3 sytuacje, ale świetnie spisał się Valdes. Troche brakowało jakości w drugiej lini, Sergio od kilku tygodni wyglada słabiej niz jesienia, Eidur także niewidoczny, Iniesta przejawiał spore checi. Wychodzilo mu to najlepiej ze wszystkich, Bojan takze sie starał, Messi słabo, ale jesli druzyna wygrywa to az tak bardzo nei ma co krytykowac. Niedługo zaczyna sie cięzki maraton i tam bedize mial okazje sie bardziej wykazać.

Co do Hleba, nei wiem moze Pep ma do wobec neigo duze nadzieje i zostanie na dłuzej. Jednak ja jestem zdania, że po sezonie dojdzie do nas ktoś z dwojki Silva/Ribery i albo Hleb albo Gudi beda musieli sie z druzyna pozegnać.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 kwie 2009, 14:14

Gudi wczoraj jak dla mnie słabiutko. Busquets rzeczywiście nie błyszczy tak jak w pierwszej części sezonu, ale mecze Barcelony wyglądają tak, że to gracze odpowiedzialni za grę do przodu mają większe pole do popisu :P Bojanowi zabrakło wczoraj tylko bramki i byłem trochę niepocieszony kiedy opuszczał murawę.

Fajnie by było gdyby udało się oddać Hleba do Bayernu w rozliczeniu za Francka. Jeżeli nie to pewnie zostanie, ale jego rola raczej się nie zmieni.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 kwie 2009, 16:13

Hleb/Guddi ten drugi odejdzie chocby dlatego ze sklad trzeba odswiezac no i wzmacniac. Ale nie zdziwie sie jak obaj odejda albo zostana co nie znaczy ze bedzie to z korzyscia dla zespolu

Awatar użytkownika
Daani16
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daani16 » 12 kwie 2009, 21:20

Moim zdaniem odejdą obaj bo nic ciekawego nie pokazują. :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 kwie 2009, 5:43

Mentor pisze:Fajnie by było gdyby udało się oddać Hleba do Bayernu w rozliczeniu za Francka. Jeżeli nie to pewnie zostanie, ale jego rola raczej się nie zmieni.
To by było najlepsze. Dla wszystkich. Hlebina w Arsenalu był jednym z najlepszych, a w Barcy jest dalekim rezerwowym. :haha: Klątwa Wenger trwa. :beer:

Awatar użytkownika
Daani16
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daani16 » 13 kwie 2009, 8:13

No to było by świetne jakby Ribery przyszedl i odszedl Hleb, ale myśle, że do tego jeszcze w tym oknie transferowym nie dojdzie.

Awatar użytkownika
szura
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szura » 13 kwie 2009, 11:29

Daani16 pisze:No to było by świetne jakby Ribery przyszedl i odszedl Hleb, ale myśle, że do tego jeszcze w tym oknie transferowym nie dojdzie.
Dojdzie, ale inna transakcja. ManUtd zarzucił sieci na Francka, już latem prawdopodobnie będzie Czerwonym Diabłem :)
Jeśli on przyjdzie, to już wcale się nie będę martwił o telenowelę z Ronaldo w roli głównej.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 13 kwie 2009, 12:04

No ba Franck będzie piłkarzem Barcelony, United, Realu, Chelsea w jednym okienku transferowym. A na koniec i tak zostanie w Bayernie, bo nikt nie jest taki głupi, żeby go puścić. Zwłaszcza, że na pewno drużyna zostanie wzmocniona i nie bedzie takiej parodii jak teraz na niektórych pozycjach.

Awatar użytkownika
szura
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szura » 13 kwie 2009, 12:32

a ja uważam, że będzie odwrotnie. Po prawie że pewnym odpadnięciu Bayernu z LM, oraz możliwej porażki w walce o tytuł mistrza Niemiec, zawodnicy zaczną odchodzić. Moim zdaniem latem odejdzie Lahm, Ribery, oraz Podolski. Racja, Bayern będzie musiał się wzmacniać, bo może być jeszcze gorzej.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 kwie 2009, 12:47

Akarin pisze:A na koniec i tak zostanie w Bayernie, bo nikt nie jest taki głupi, żeby go puścić.
Równie dobrze mogę napisać, że Franck nie jest taki głupi, aby w Monachium zostać. Oczywiście możecie próbować zatrzymać go siłą, ale wątpię, aby do czegoś takiego doszło.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”