Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 06 wrz 2010, 12:35
VADER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 10 wrz 2010, 14:56
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 wrz 2010, 15:03
Był już temat Govou, co Białas...emdżej pisze:Teraz jeden z francuskich portali internetowych umieszcza w Warszawie samego...Sylvaina Wiltorda.
...dobrze znający rynek francuski, odniósł się do słów dyrektora sportowego Legii, Marka Jóźwiaka, jakoby klub z Łazienkowskiej miał propozycję sprowadzenia właśnie Govou. "Markowi chyba się coś pomyliło.
To bzdura. Tacy gracze w tej chwili do Polski nie trafią" - uważa Stefan Białas.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 10 wrz 2010, 15:07
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 wrz 2010, 15:25
Właśnie. Za taką kasę jakby dostał w Polsce, to on może sobie pokopać w Ligue 2, bądź w Austrii lub Szwajcarii. Tam wzięli by go z taką wypłatą z pocałowaniem w rękę.emdżej pisze:Musiałby po prostu chcieć sobie pokopać w Polsce przed emeryturą. W końcu ma już 36 lat i nawet ponoć karierę skończył.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 10 wrz 2010, 17:53
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 10 wrz 2010, 20:21
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vinc » 13 wrz 2010, 8:18
najwyrazniej, ja jakos nie widze innej opcjiiceald pisze:Kosecki też ma za sobą występy w Ligue 1. Może to o niego chodziło
vinc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 wrz 2010, 14:46
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 24 wrz 2010, 14:54
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 wrz 2010, 15:01
Pensja pensją, ale przeprowadzka go czeka. Kontrakt mu się kończy w czerwcu, więc i tak będzie pakował się. Nikt nie wierzy w chęć gry przy Łazienkowskiej, bo tutaj jest spalony. Klub dał wyraźny sygnał, że nie poświęci dobra ogółu (który i tak jest mizerny) dla jednego zawodnika. A Ajwen ostro mąci w klubie, podjudza młodych przeciwko trenerowi i obcokrajowcom. Jego dni są policzone. Beret dziś mi powiedział, że jak Iwański nie będzie chciał to zimą out z Warszawy. Nikt raczej po nim w klubie nie będzie płakać.Wilmore pisze:Hyhy, jeden zmarnowany talent za drugiego, Bury za Iwańskiego.
Jak tam wygląda pensja Iwańskiego? Bo on "z małym dzieckiem" nigdy się nie przeprowadzi po obniżkę pensji, nawet kosztem gry w ME.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 wrz 2010, 15:22
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 wrz 2010, 15:32
Pamiętaj, że jak Grosik tam szedł, to też mówiło się, że go rozpieprzy. Bury tez baletmistrz, a jednak dają radę. Może Probierz ma patent na takich krnąbrnych indywidualistów?Cris7 pisze:Probierz tak długo budował zespół, żeby go sobie teraz rozpieprzać?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 wrz 2010, 15:35
Probierz jest takim samym "kawałem [ch**]", dlatego dość szybko znajduje wspólny język z takimi piłkarzami.bartbuks pisze:Może Probierz ma patent na takich krnąbrnych indywidualistów?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 wrz 2010, 15:37
cloner tego nie wiem, mi jeszcze nie podpadł, ale zapewne masz rację. Miałeś okazję przyglądać się mu, gdy prowadził Polonię. Zrobią sobie lożę szyderców i będzie git.cloner pisze:Probierz jest takim samym "kawałem [ch**]", dlatego dość szybko znajduje wspólny język z takimi piłkarzami.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio