AC Milan (zbiorczy) - Strona 87

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 14:28

zgadzam sie z Zaza,Cicinho nie dosc ze znacznie lepiej zalapalby klimat w Milanie to argument o tym ze Cafu niedlugo juz zakonczy kariere jest niepodwazalny a co wtedy?sila rzeczy milanisti nie moga sobie pozwolic na to by po nim zostala nagle dziura,nie jest raczej prawdopodobne by ten sezon Cicnho zagral caly sezon w pierwszym skladzie;)

ale ogrywac sie musi i oswajac z mysla ze za jakis czas zajmie miejsce Cafu w Milanie

POZDRO

A V E J U V E N T U S ! ! !

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sie 2005, 15:26

Ja myślę, że do Milanu raczej Oddo zawita. Ten geest z Abbiattim musiał mieć jakieś podteksty ;) Oddo pozatym jest już sprawdzony na europejskich boiskach

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 23 sie 2005, 15:49

Jestem tego samego zdania co bagg.
Choc myslałem ze przyjdzie Cicinho ale predzej zawita do nas Oddo z czego i tak sie bede cieszył

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 sie 2005, 17:31

Panowie My tu Cicinho ... Cicinho ... Cicinho a jednak najgorsze sie potwierdza :!:

Tuttosport sie chyba nie mylił pisząc o ofertach za Chivu "na gwałt"

Tylko czemu by nie było informacji że Paolo ma jakis kłopot z kolanem ? Hunter moze mój ziomek się nie mylił ? i to jest ładnie utajnione ? Tylko małe przecieki. ?

Tylko ze teraz dzwoniłem do niego by mnie oświecił skąd to miał a mowi że nie może wejśc na kompa a linku w głowie niema i mówi że tam piszą że Milan zaproponował Romie taki układ że tylko Roman mógł by odmówić :!: Ta ofera jest przy tej Inter jak niebo a ziemia... Jak prawdą jest to ze za Chivu jestesmy w stanie wyłozyć gotówke to chyba należy zastanawiac się co bedzie jak Roma jakims cudem odmówi ? Kogo trzeba kupić ?...

I najwazniejsze co z Paolo ? Przeciesz to nie może byc nic groźnego :? :( czemu nic nie ma nigdzie ?

Co mówia oczy Rumuna ?? :lol: 8) cos idzie wyczytac :lol:

http://www.focusgallery.nl/albums/Basti ... _Chivu.jpg bo w ciagu ostatnich dwóch tygodni moze było przeczytac 25 razy że nie ma zamieru odchodzić.

Chivu = idealny gracz po potrafi grac w ustawieniu 4 w defensywie jak i tym nowym 3.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sie 2005, 17:36

Jeśli Milan wzmocni się Chivu to dla mnie to będzie równie duże wzmocnienie co to Gilardino. Chivu jest dość młody, potrafi się ustawić, strzelić. Jest czujny, pewnym wślizgiem w trudnej sytuacji potrafi zakończyć akcje przeciwnika. Tak to by było ogromne wzmocnienie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 sie 2005, 17:45

Co do tego że jest znakomitym obrońca to chyba każdy fan Calcio nie ma watpliwości. Ograny w serie A. I wykonuje wolne jak profesor. Jest jednym z tej elity defensorów Calcio.

Tylko bagg cena pozyskanie tego gracze jest zbliżona do Gilardino :shock: Ja płacić nie bede :roll: ale sam wiesz to jednak jest kasa. W tym wypadku to Roma dyktuje warunki bo On chce zostać i tylko oferta max może pomóc Romie a wtedy jego odejście pomoże Romie. Np. w tym że beda wstanie dać wtedy 6 milionów za sezon Cassano.

Roma zapłaciła Ajaxowi jak sie nie myle 18 milionów eruo. Teraz jest starczy o dwa ala a cena nie spadła pewnie znacznie.

Nie wiem co o tym myśleć czekam na informacje ze strony Milanu ale nie o transferach a o Paolo. Oby ploty w tym wypadku okażały sie nie prawdziwe :!: Oby ....

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 23 sie 2005, 18:48

zgadzam sie z Zaza...wazniejsze jest by Paolo sie wyleczyl a jak cos bedzie nie tak(oby nie) to jakiegos klasowego obronce mozemy spowadzic w zimowe okienko....

MILAN MILAN SOLO CON TE!!

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1302

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 24 sie 2005, 11:29

pierwokup zrobił real na cicinho szkoda.teraz chyba rozpocznie sie walka o oddo

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2005, 12:54

Czyli to kolejne prawo pierwokupu. Po Joaqinie :roll: Serio Ramosie :roll: Alvsie :roll: i Vincente :roll: Luque :roll: także poczekaj to mercato trwa :twisted: i jeszcze się wiele zdarzy :wink:

Co ciekawe prasa dzis nie przepisuje bocznych obrońców ale nadal środkowych. Po Chivu teraz czas na (drugie podejście) do Gonzalo Rodrigeza z Villarreal, mowa też o graczu Chelsea na banicji Alexie obecnie PSV i dwóch bardzo ciekawych graczach - Pasanenie z hmmm?? (pamiec mnie zawiodła :roll: ) i Metzderze z Borussi Dortmunt. Czyli nadal prasa twierdzi ze będzie wzmocniony środek. A Boczny swoją drogą.... :twisted:

Teraz smutna wiadomośc .... :(

Wczoraj w wieku 64 lat Odszedl na zawsze "jeden z naszych" Ambrogio Fogar. Jeden z najwiekszych Tifosi rossonerich. Podróżnik i czlowiek lubiacy ryzyko. Od 13 lat sparalizowany po wypadku samochodowym... [']

Obrazek

Świeć Panie nad Jego duszą ['] - Zabrałeć barwy Nasza ze sobą na zawsze ...

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 24 sie 2005, 13:06

*_For_zaza_Milan_* pisze:Pasanenie z hmmm??

Petri Passanen jest z Ajaxu.

['] Panie, świeć nad Jego duszą :( [']

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 sie 2005, 13:10

Bogi pisze:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Pasanenie z hmmm??

Petri Passanen jest z Ajaxu.

['] Panie, świeć nad Jego duszą :( [']
Passanen grał w Ajaxie, potem w Portsmouth(ale krótko) a teraz gra w Werderze Brema
pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2005, 13:35

No to czyli ustalone Werder Brema. :lol: Szybko i sprawenie :lol:

Nie wiem co o tym wszystki myśleć bo z jednej strony mogą to być tylko ploty mające na celu zamkniecie merato w wielkim stylu spekulacji. :lol: Ale z drugiej strony mogą bo być prawdziwe spekulacje i jeden z tych gracz zasili Milan. Boczni już nie są tematem nr. 1 choć to dziwi ale widzocznie moze już po sprawie. 8) Czuje ze cos sie jeszcze wydaży w to mercato ale teraz trafić za Łysym to lepiej typować jaka za rok bedzie pogoda :lol: Bo o milczy jak by cos szykował albo nic nie szykował i miał juz zamkniete okno...

Jest za dużo tych gracz na środek przypisywanych by było to tylko ploty. Tym bardziej że sa to nazwiska przypisywane w jeden dwa dni :shock: "na gwałt" Są bardzo młodzi i troche starci. Lista Długa.

Chivu - marzenie ale czy realne ? kwota ok. 15 baniek.
Kompany - od roku juz choc jak kiedys było pisane za rok bedzie chciał odejśc także nie ma co spekulować.
Filipe - zagrał chyba z Udinese w tych meczach elminacyjnych wiec to go raczej skreśla.
Heitniga - podobnie jak Filipe.
Gonzalo Rodrigeza - dobre układy z Villareal i chęć pozystanie przez Zółtą Lódz Podwodna Tudora może oznaczać że coś w tym jest :roll: to niby drugie podejście do Argentyńczyka. Ale jak ma zawieśc jak Coloccini to jest sens ?
Alex Alex = Roman i wszystko jasne jak szystko gra na lini Łysy Romek bo tym jak 5 razy mówili mu "NIE" to chyba było by najłatwiej.
Pasanen - były grac Ajaxu a nie wiecie czy został kupiony czy wypożyczony na Wyspy a potem do Werderu ??
Metzelder to nie wiem co pisać. Nowa siła w defensywie Niemieckiej. Choć juz ograny gracz na szczeście 5 razy lepszy niż Huth wiec jak by nie było nic nam nie grozi.

Jak by nie patrzec Chivu wydaje się najlepszym rozwiązaniem a zarazem najtrudniejszym. Nie zagrał w elminacjach LM wiec może grać Gra na lewej stronie i na środku. Cena czyni cuda ale chyba nie ma lepszego kandydata w tych spekulacjach.

Gdzieś pojawiły sie ploty o Owenie :roll: którego Real chce wcisnąć w każda szpare jak Figo zmiana warty w iście "Galaktycznym" stylu.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 24 sie 2005, 13:45

Zaza Owen to wytwotr Tuttosport :lol: wiec nie ma tematu

Cos mi sie wydaje ze juz do nas nikt nie dołaczy :? Wyglada na to ze Simic bedzie zstepca Cafu na prawej stronie a po sezonie Oddo zawita.
Choc byc moze jednak jakis napastnik przyjdzie.
Chivu bardzo bym chciał ale wyglada na to ze Paolo bedzie gotowy na mecz z Ascoli :D :D wiec nie teraz moze za rok :twisted:

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 24 sie 2005, 13:54

to o tym Owenie też slyzsalam, tyle że ma przejść do Newcastle, już sie tam spotkali podobno i do jakiegoś porozumienia doszli...zreszta wszystko pisze na www.nufc.co.uk.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2005, 13:57

No no dla tego nie rozpisywałem sie w tym temacie. :lol:

Carletto mówi nie pozyskamy nikogo :roll: Paolo bedzie gotów i to cieszy. Ale Simic vice-Cafu ? ja rozumiem w defensywie ale na skrzydle ? ... to mi nie wydląda za ciekawie.

Nie wiem coś mi mówi ze jeszcze bedzie cie działo ciekawego-pozytywnego. Ile ja bym za to by już teraz wiedzieć jak zakończy sie mercato. :twisted: A tak tylko pijemy ploty i mam kaca na drugi dzien :lol:

Zauważ że Oddo nie zagrał ani jednego meczu z Intertotto czyli jest ewidentnie szykowany na sprzedarz a teraz jak Lazio odpadło w tych rozgrywek to chyba jeszcze szybciej go sprzedadzą :D Ale równie dobrze Ancelotti moze postawic na Lino pałna para zaufac młokosowi i ten moze okazac sie odkryciem. Jest gwiazda młodej reprezentacji czas na wielka piłke :!:

Niech sie dzieje wola mercato :D Albo niech sie już kończy by nie było rozczarowań.

Już nie długo rusza liga panowie dopiero będzie jazda :!: A jutro losowanie LM. :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”