Szczerze życzę Wam RvP,choć angielskie media ciągle łączą Holendra z City.Oby jednak do nas nie trafił

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 08 lip 2012, 11:04
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 lip 2012, 11:11
Trochę w tym prawdy jest, ale Cesc i Henry trafili do Barcelony. Wszyscy wiemy jaki tam jest poziom i w konsekwencji jak ciężko jest odgrywać wiodącą rolę w zespole. Hleb miał tym mniejsze szansę, bo z niego znów taki kozak nie był. A Nasri? Dziwny to piłkarz. Sam nie wiem czy on jest klasowym piłkarzem czy jedynie świetnie wyszkolonym technicznie i mającym momenty. Odnośnie Robina wątpliwości nie mam najmniejszych. To w ostatnich kilkunastu miesiącach najlepszy wysunięty napastnik na świecie.maciek_88 pisze:Pytanie ilu kluczowych zawodników (zwłaszcza ofensywnych) po odejściu z Arsenalu utrzymało ten sam wysoki poziom gry.
Henry, Hleb, Nasri, Cesc - czy któryś z nich zagrał w nowym klubie na poziomie, którego tak naprawdę oczekiwali kibice tych klubów. Henry miał fantastyczny drugi sezon w Barcelonie, ale to trochę mało biorąc pod uwagę klasę zawodnika.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lip 2012, 11:21
Ja zawsze mówiłem, ze jak go ominą kontuzje, to będzie wymiatał. Jest w klubie 8 lat i dopiero od 18 miesięcy wymiata, bo jest zdrowy. W ciagu tego ,5 roku strzelił blisko 50% wszystkich swoich bramek dla Arsenalu 6,5 roku vs 1,5(L)oczkerson pisze:Odnośnie Robina wątpliwości nie mam najmniejszych. To w ostatnich kilkunastu miesiącach najlepszy wysunięty napastnik na świecie.
jego ostatni sezon w AFC pokazał, że potrafi przez dłuzszy czas grać na najwyższym poziomie, bo pierwsze pół roku był (nie tylko moim zdaniem) najlepszym graczem ligi. Później spuścił z tonu. W City nie gra regularnie, do tego trudny charakter, więc i trudniej mu ustabilizować formę. W AFC miał pewne miejsce i był jedną z gwiazd zespołu (2, 3) w City jest rezerwowym i choć ma to swoje trofeumA Nasri? Dziwny to piłkarz. Sam nie wiem czy on jest klasowym piłkarzem czy jedynie świetnie wyszkolonym technicznie i mającym momenty.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 lip 2012, 11:22
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 08 lip 2012, 11:32
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 lip 2012, 12:09

maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 08 lip 2012, 12:23
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 lip 2012, 12:56
Nie bój się Loczek, Suarez zostaje w Liverpoolu.(L)oczkerson pisze:Zdecydowanie mniej mi się podoba pomysł z Dzeko i Suarezem (...)
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 08 lip 2012, 12:59
Co do tej listy to należy powiedzieć, że pomijając fakt, że w Barcy wszyscy nowi zawodnicy mają problem z aklimatyzacją to Henry grał tam na nietypowej dla siebie pozycji. Tak czy inaczej był wspaniałymaciek_88 pisze:Henry, Hleb, Nasri, Cesc - czy któryś z nich zagrał w nowym klubie na poziomie, którego tak naprawdę oczekiwali kibice tych klubów. Henry miał fantastyczny drugi sezon w Barcelonie, ale to trochę mało biorąc pod uwagę klasę zawodnika.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 lip 2012, 13:07
Ja tak mogę dłużej. Ljungberg, Kolo Toure, Flamini, Vieira, Reyes, Pires ale to raczej z racji wieku. Wszyscy oni są ofiarami zjawiska zwanego potocznie 'klątwą Wengera'. Właściwie z byłych Kanonierów tylko Giovani van Bronckhorst, Silvinho i Ashley Cole po odejściu nie obniżyli diametralnie swoich lotów.maciek_88 pisze:Henry, Hleb, Nasri, Cesc
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 08 lip 2012, 13:39
Za rok czy za dwa to on może być warty tyle co RvP dzisiaj i prawdopodobnie dla Juve nieosiągalny. Jestem przekonany, że to okienko to ostania szansa wyciągnięcia Stevana za jakąś rozsądną sumę, czyli jakieś 20 mlnEmerald pisze: a po drugie Jojo będzie można kupić za rok i za dwa a na Robina szansa jest jedna.
Z tym się zgadzam.Emerald pisze:Jeśli Juve chce symbolicznie wskoczyć na wyższy poziom to RVP jest bez dwóch zdań najlepszy wybór.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 lip 2012, 14:17
Fiorentina juz chyba odrzucila 20 mln funtow od Chelsea. Za mniej nie pojdzie. IMHO okolo 30 trzeba dac. i zgadzam sie, ze to ostatnia szansa na transfer JoJo po w miare rozsadnej cenie. Jezeli zostanie to po sezonie bedzie trzeba dac grubo ponad 30.Za rok czy za dwa to on może być warty tyle co RvP dzisiaj i prawdopodobnie dla Juve nieosiągalny. Jestem przekonany, że to okienko to ostania szansa wyciągnięcia Stevana za jakąś rozsądną sumę, czyli jakieś 20 mln.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 08 lip 2012, 15:01
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 08 lip 2012, 15:15
chyba, że się połamie, nie wykluczałbym tej możliwości.Jezeli zostanie to po sezonie bedzie trzeba dac grubo ponad 30.
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Kaski- » 08 lip 2012, 15:56
-Kaski-
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio