FIFA Ultimate Team - Strona 88

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 530

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 10 sty 2017, 21:12

Też mam Griezmanna i jest całkiem zadowolony, ale osobiście nie widzę wielkiej różnicy między nim a Benzemą, który jest z 4 razy tańszy.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 10 sty 2017, 23:27

Griezmann dla mnia gra o wiele lepiej od Lacazetta. Chociaż ja miałem Laca "tylko" w wersji Movember. Zagralem nim okolo 30 spotkań. strzelil chyba 12 bramek i mial 15 asyst. Jak na mnie przeciętnie. Choć grałem nim na SPO. Z tym że u mnie w tej formacji SPO strzelal zwykle najwiecej. We wczesniejszych skladach grał tam na przyklad Dybala. I na powiedzmy 100 meczów miał u mnie 90 bramek plus drugie tyle asyst. Ostatnio miałem tam SIF Mertensa i to dopiero był mega grajek. Tylko ze Serie A ma drewniana pomoc jak dla mnie. Na Naingolanna IF mnie juz nie bylo stać wiec sprzedalem Serie A i poszedlem we Francusko Angielskie Hybrydy i jestem zadowolony.

Co u Griezmanna jest o wiele lepsze ? Przedewszystkim kontrola nad piłką, czujesz automatycznie ze gra się nim płynniej. Dla mnie to bardzo wazne, ze pilkarze potrafią płynnie zmieniac kierunki. Griezmann ma lepszą kiwkę jak dla mnie. Mimo ze ma mniej siły to wydaje mi się a raczej jestem pewien, ze daje sie mniej wyprzedzac i lepiej podaje. Wykonczenie jak dla mnie tez ma o wiele lepsze. No i jest Lewonożny co dla mnie jest istotne zeby po lewej stronie gral zawodnik lewonożny. Ja bym brał Griezmana bo raz ze tańszy dwa, wg mnie lepszy.

Co do podobieństwa do Dybali. W sumie są podobni choć Griezmann dla mnie ciut lepszy ze względu na lepszy Pace odrobinę, plus jaki jakis taki zupelnie niewytlumaczalny boost wewnątrz gry, który daje mu z +1 do overalla. :P

Kante kupiłem. Lubie takie małe zwinne mrówki bardzo mobilne. Dlatego dla mnie to pomocnik idealny do destrukcji, a ze jest mały to nie jest tak slabo zwrotny jak np Matic w drugim skladzie. Czuc tez roznice pomiedzy jego zwyklą wersją.

Mam nadzieję ze wyjdzie w tym TOTW Ben Yedder bo bym go chętnie wstawił za Gameiro. Nie zebym był z Kevina niezadowolony, ale Ben Yeddera po prostu lubię od bardzo dawno, kiedys specjalnie grało się sezony Tuluzą ,dla Tria Ben Yedder Braithwhite i Regattin. :)

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 11 sty 2017, 10:26

Ja mam coś takiego: https://www.futbin.com/17/squad/1114600

W zapasie 5 Trippierów IF i paru grajków pod Marquee Matchups więc może będą jakieś upgrade'y. W środku za Cana miałem Yaya Toure ale nie był wart tych 40k. Niestety FUT Champions chyba nie dla mnie..dwa razy odpadłem w finale, raz 1:2 po dwóch (!) moich samobójach i raz z zespołem którego zgranie wynosiło chyba 93.. :?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 11 sty 2017, 22:09

Dziki16, po co Ci ten Iheneacho :?: Musa dużo lepszy oraz Eriksena dawaj za Firmino.

Kupiłem w niedziele SIFa Eriksena bo widząc, że cena nie idzie w dół. Dzisiaj wyszedł jego TIF. 50k w plecy.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 11 sty 2017, 23:54

Były już nagrody miesięczne?
Pierwszy raz zagrałem 4 weekendy w grudniu i zdobyłem Gold 2 - fajnie jakby coś ciekawego wpadło :)
Z nagrody tygodniowej,gdzie w ostatnim meczu zdobyłem 18 zwycięstwo nie dostałem kwalifikacji :/ Hm...zawsze niby ona się pojawia przed ostatnim turniejem kwalifikacyjnym,który się właśnie dziś rozpoczął i...zaczyna mnie to trochę nie pokoić :D

Skład trochę się zmienił 4-3-3(4)

Fahrmann - Alaba,Boateng,Toprak,Piszczek,- Vidal,Sanches,Kagawa- Reus,Aubameyang,D.Costa na 4 zgraniu lub N.Muller :)
Na ławce Baba,Tah,Kampl,Volland,Hernandez,Coman,Schurrle

Miałem kasę na Embolo czy Robbena na PS,ale staram się ładować to w paczki lub buduje sobie składy w SBC mając potem paczki - cóż narazie sam syf jak to z paczek :P

Kupiłem 3 Trippierów mam nadzieję,że macie rację !! :) Nigdy nie udawało mi się zdobyć zawodnika miesiąca EPL i raczej teraz też nie będę robił,więc liczę na jakiś zarobek :P

Na weekend obowiązkowo trzeba kupić kogoś z United i Liverpoolu po na bank będzie w ważnych meczach te spotkanie,aby zgarnać paczkę :P

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 sty 2017, 0:03

Nie było jeszcze miesięcznych. Kwalifikacje dają razem z nagrodami za poprzednią LW.

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 12 sty 2017, 9:21

Slim91 pisze:Dziki16, po co Ci ten Iheneacho :?: Musa dużo lepszy oraz Eriksena dawaj za Firmino.

Kupiłem w niedziele SIFa Eriksena bo widząc, że cena nie idzie w dół. Dzisiaj wyszedł jego TIF. 50k w plecy.

Właśnie Iheneacho gra mi się super. Tak samo Firmino gra mi się lepiej niż Eriksenem który jest jakiś taki wolny jak dla mnie :P

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 sty 2017, 16:09

Zico_FCI pisze: Nie było jeszcze miesięcznych. Kwalifikacje dają razem z nagrodami za poprzednią LW.

Teraz odebrałem nagrody miesięczne - hm..tylko jakoś dziwne - bo kasa tak jakbym zdobył znów GOLD 3 i paczuszki,a w nich nie dostałem żadnego informa :P
I o dziwo pojawiła się kwalifikacja na następny weekend :P
W paczkach Naingolan warty 60k także nie ma źle - wydałem 8k na brakujących mi zawodników Gentu,aby dostać paczkę a tak Dembele warty 18k :P
Tylko czemu jakieś 2 dni temu dostałem też 30 k i identyczne paczki,a wnich totalny szrot nie mam pojęcia :P

No nic od jutra walczymy dalej :)

Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 12 sty 2017, 16:26

Nagrody miesięczne jeszcze nie wyszły.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 sty 2017, 16:31

Czyli dostałem kolejne 30 k + paczki za free? Hm...w końcu ktoś odwzajemnił miłość :D hahaha EA <3 :)

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 sty 2017, 17:54

To były nagrody tygodniowe Ddemon. Miesięczne dopiero będą

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 sty 2017, 18:23

W sumie ma to sens,bo z reguły w czwartki są nagrody,ale to za co ja dostałem wtorek 30k i te paczki :rotfl4:
Za te mecze,w których prowadziłem,a wywaliło z serwerów? Hm...Miło z ich strony :)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 12 sty 2017, 21:14

ddemon pisze: W sumie ma to sens,bo z reguły w czwartki są nagrody
Dokładnie w środę o 24.00.

Crash marketu już nie będzie. Inwestuję 1,5 mln w legendy które nie będę kupował za więcej niż 140k. Czyli Bierhoff, Baia oraz Carragher. Czemu one :?: Kupię za 140 sprzedam za 170k większy zysk niż przy lepszych kartach.

Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 13 sty 2017, 9:04

Są nagrody za grudzień.
U mnie straszna bieda, najlepsi Lallana i Sigurdsson, z La Liga tylko Willian Jose, więc jedyny pożytek z tych kart to użycie ich w SBC (o ile się da).

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 14 sty 2017, 9:45

Slim91 pisze:Dziki16, po co Ci ten Iheneacho :?: Musa dużo lepszy oraz Eriksena dawaj za Firmino.

Już Cię nigdy nie posłucham ^^ drugi raz posłuchałem Twojej rady i dupa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”