AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 88

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 24 mar 2006, 19:32

heh, nie wiem czy to widzieliscie

http://www.jokaroo.com/funnyvideos/ital ... _snot.html

ale oczywiscie wszyscy wiemy, ze to nie Berlusconi, tylko jakis koles podobny do niego 8)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 mar 2006, 11:30

Już dziś czeka nas widowiskowy mecz z Fiorentiną która nie może sobie pozwolić na strate punktów tak samo jak Milan. Fiorentina walczy cały czas o awans do Ligi Mistrzów natomiast ekipa z Mediolanu posiada małą przewage nad rywalami zza miedzy którą trzeba zachować lub powiększyć :]. Milan będzie szukał rewanżu za porażke z pierwszej rundy 2:1, Fiorentina nie gra już tak rewelacyjnie natomiast Milan jest w wysokiej formie co pokazują wyniki. W kadrze Milanu zabrakło Stama oraz Cafu, wraca Paolo Maldini ale tylko Pacynka wie czy otrzyma dziś szanse występu do dużej przerwie w grze. Arbitrem tego spotkania będzie dobrze nam znany Paparesta, mam nadzieje że będzie gwizdał sprawiedliwie. Milan powinien dziś skupić sie tylko na meczu z Fiorentiną ale z drugiej strony Carlo powinien oszczędać zawodników na mecz z Lyonem który będzie ciężkim wyjazdem a jak wiadomo LM jest dla nas najważniejsza.

Prawdopodobne składy:

MILAN (4-3-1-2): Dida, Costacurta, Nesta, Kaladze, Serginho, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Kaka, Inzaghi, Gilardino

FIORENTINA (4-4-1-1): Lobont, Pancaro, Ujafalusi, Kroldrup, Pasqual, Fiore, Brocchi, Montolivo, Jorgensen, Jimenez, Toni

Troche statystyk ;) :

Ogólnie:
Ilość spotkań: 131
Wygrane Milanu: 59
Remisy: 35
Wygrane Fiorentiny: 37
Gole Milanu: 211
Gole Fiorentiny: 159

Na Stadionie San Siro:
Ilość spotkań: 65
Wygrane Milanu: 40
Remisy: 17
Wygrane Fiorentiny: 8
Gole Milanu: 125
Gole Fiorentiny: 56

Ostatni raz z Fiorentiną na własnym terenie przegraliśmy w 98 to dość dawno temu :P

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 mar 2006, 11:34

Łukasz[ACM] pisze:2:1,
3-1
:wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 mar 2006, 13:38

Bagg masz racje, wyleciała mi z głowy ta bramka z końcówki meczu :?

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 25 mar 2006, 13:43

Witam ponownie Armie Czerwono Czarnych.
Widze że ostatnie tygodnie przyniosły wiele ciekawych wyników, sporo emocji jak i kolejne plotki dotyczące naszych nowych nabytków, ba i nawet trenera :lol:

Jedno jest pewne scudetto oddajemy w ręce Starej Damy, i z tym trzeba sie pogodzić. Pozostaje nam walka o jakze upragniony, oczekiwany Paryż. Najpierw jednak przebiegi z innym francuskim teamem i jakże wielkie spektakle z Blaugraną :wink: Rozmarzyłem sie...

Cieszy świetna dyspozycja naszego zespołu w ostatnich meczach, pomimo kłopotów z formacją defensywną jak " na złość" nie tracimy bramek kilka meczów z rzedu, gdzie kilka miesięcy wczesniej notorycznie popełnialiśmy głupie błędy ( szczególnie przy stałych fragmentach gry)
Dlaczego nie graliśmy tak wcześniej..?

Coż. Było minęło. Należy żyć z dnia na dzień i żyć chwilą :wink:

Tak więc w dniu dzisiejszym kolejne spotkanie w ramach rozgrywek Serie A. Rywal będzie wymagający, więc nie możemy pozwolić sobie na odrobine dekoncentracji. Trzeba pamietać, ze po drugiej stronie występuje Luca Toni. Tak, to ten sam zawodnik który strzelił w bieżących rozgrywkach 24 gole ( w tym jak pamietamy 2 Milanowi) - ostatnio jakby pod formą.

Carlo ma w zanadrzu spotkanie z Lyonem, wiec myśle iż kilku zawodników odpocznie. Stawiam na ciekawy spektakl i pewne zwyciestwo naszych 2-0, 3-1! Obym sie nie mylił !!

PS Mam dwa zapytania:
1) Wie ktoś czy spotkanie z Lyonem będzie transmitowane w TV ?
2) Jako że ostatnio nie ma Mnie w kraju, przez co nie mam czasu na zabawy z netem prosze o ostatnie skróty meczów Milanu tj. z Juve i Udine!!

Dziękuje i Pozdrawiam

FORZA MAGICO MILAN
PER SEMPRE ROSSONERO

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 25 mar 2006, 13:49

ŁukaszACM pisze:Prawdopodobne składy:

MILAN (4-3-1-2): Dida, Costacurta, Nesta, Kaladze, Serginho, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Kaka, Inzaghi, Gilardino

FIORENTINA (4-4-1-1): Lobont, Pancaro, Ujafalusi, Kroldrup, Pasqual, Fiore, Brocchi, Montolivo, Jorgensen, Jimenez, Toni
Gatuso nie zagra w tym meczu, poza tym na miejscu Carla oszczedzalabym Kake i Serginho. powinni grac Dida,Simic,Nesta,Kaladze,Billy,Seedorf,Vogel,Jankul,Rui Costa zamiast Kaki no i nie wiem jak z atakiem, bo Sheva tez nie powinien grac.

powinnismy nie miec z Viola wiekszych problemow :)

o ktorej zawsze oglaszaja oficjalne sklady?

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 mar 2006, 13:50

Witaj :P dawno Cię nie było. O jakich nowych nabytkach i trenerze mówisz bo troche tego ostatnio było :P Carlo podpisał nowy kontrakt więc nasza ławka może pozostać bez zmian :) Najwięcej powinno się dziać w formacji obronnej gdzie padało wiele nazwisk, w tym kilka naprawde ciekawych i wartych pozyskania.

Co do dzisiejszego meczu to myśle że Carlo nie postawi na krycie Toniego a na przejęcie środka, wtedy będziemy grali swoją piłke i Toni nie otrzyma dobrych podań a wrazie kontry myśle że Nesta ostatnio jest w dobrej dyspozycji i Kaladze naprawde nam się rozegrał i aż szkoda go posadzać na ławce bo na środku radzi sobie naprawde bardzo dobrze.

Mecz z Lyonem leci w TVP, a te skróty chyba są na jakiejś polskiej stronie Milanu ;)

forzaROSSONERI nie wiem kto zagra, są to prawdopodobne składy :] Nie zgadzam się z Tobą że czeka nas łatwy mecz dlatego też Carlo nie może wszystkich oszczędzać chyba że wynik będzie korzystny i będziemy grali dobrze. Najważniejsze to bez kontuzji :!:

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 25 mar 2006, 13:58

wiem, ze to sa prawdopodobne, tak sie tylko do nich odnioslam jak juz je napisales :) wiadomo jednak, ze Gattuso nie zagra na bank ;)

mecz nie bedzie latwy, ale tez nie bedzie zbytnio wazny dla nas, ale mimo wszystko powinnismy go wygrac. to byly tylko takie moje osobiste przemyslenia kogo bym oszczedzila, no ale rzeczywistosc jest taka, ze Carlo az tak nie bedzie ryzykowal i np. Kaka pewnie zagra.

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 25 mar 2006, 16:25

A ja myślę ze jednak trochę "naszych orłów" odpocznie, scudetto wiadomo- bye, bye, zostaje nam LM, a tu zdecydowanie cięższa przeprawa, bo po drugiej stronie barykady Lyon i to na wyjeździe. Podejrzewam że nie zagra Kaka i Szewa, ewentualne szybko zastąpią ich zmiennicy lub będą zmiennikami. No chyba że mecz to będzie katastrofa w co nie wierzę. Viola pod formą, chociaż wciąż walczy o kwalifikacje do LM. Gram u siebie, typuję na 3:0, (ewentualne 3:1) by nabrać trochę pewności przed środą i dać co niektórym Francuzom do myślenia (mam nadzieję :wink: ). A więc do boju.
P.S. Ciekawe czy zagra chociaż ogon EL Capitano, :?: :!: Mógłby :!: :!: :D

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 25 mar 2006, 20:04

Oficjalne jedenastki:
MILAN: Dida; Costacurta, Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Shevchenko, Inzaghi. All: Ancelotti.

A disposizione: Kalac, Maldini, Simic, Vogel, Jankulovski, Rui Costa, Gilardino.

FIORENTINA: Lobont; Pancaro, Ujfalusi, Kroldrup, Pasqual; Fiore, Brocchi, Montolivo, Jorgensen; Jimenez; Toni. All: Prandelli.

A disposizione: Berti, Gamberini, Brivio, Mateo, Paolucci, Bojinov, Pazzini.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1316

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 25 mar 2006, 20:06

Za 25 minut mecz i mamy oficialne jedenastki:

MILAN: Dida; Costacurta, Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà ; Shevchenko, Inzaghi

FIORENTINA: Lobont; Pancaro, Ujfalusi, Kroldrup, Pasqual; Fiore, Brocchi, Montolivo, Jorgensen; Jimenez; Toni

Troche mnie zdziwił Carlo z grą w podstawej 11 Shevy.Wydawało mi sie że w ataku zobaczymy Gilardino ale cóż pacynka zawsze nas czymś zaskoczy

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 mar 2006, 20:14

Hmm raczej bez niespodzianek. Maldini może wjedzie w trakcie meczu, co do lini obrony jest taka troche z konieczności bo uraz Stama nie pozwala mu na gre, Cafu jeszcze nie jest w pełni sił a Maldini dopiero co wrócił. Hmm czy Gattuso anulowano czerwoną kartke :?: Czemu jest w 11 jedenastce jak powinien pauzować. Co do ataku to Carlo postawił na Szewe - nie dziwie mu się, pewnie chce odrazu objąć pewne prowadzenie i dać mu odpocząć. Myśle że zagra maksymalnie pierwszą połowe.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 mar 2006, 20:24

Łukasz[ACM] pisze:Hmm czy Gattuso anulowano czerwoną kartke Question Czemu jest w 11 jedenastce jak powinien pauzować.

:roll: Przecież pauzował w meczu z Udinese.
zwłaszcza rpg
:gracz: :mike: RPG 8)
Ostatnio zmieniony 25 mar 2006, 20:30 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 mar 2006, 20:27

Ibrahimović :P to są właśnie efekty jak kogoś gra wciągnie, zwłaszcza rpg :P zapomina się o wszystkim i już zapomniałem że po Juve było Udine :D

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 26 mar 2006, 11:18

Fantastycznie zagraliśmy szczególnie w 2 połowie. Cieszy że najpierw strasciliśmy bramkę i nie podcięło to skrzydeł, wygraliśmy.
Ale skoro nigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej to dlaczego cholera nie "obudziliśmy" się chociaż miesiąc, co ja piszę- 3 tygodnie wcześniej? :cry: , była szansa jeszcze wtedy powalczenia o scudetto. A teraz co prawda jest, ale nie oszukujmy się tylko teoretyczna :( .
Jaki mecz w środę będzie transmitować Polsat Sport, bo słuchanie "ekspertów" na jedynce średnio mi się uśmiecha, tam jest zdecydowanie lepiej.[/i]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”