Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 lip 2012, 13:10
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 19 lip 2012, 13:15
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 lip 2012, 13:16
No wiec po pierwsze wlasnie mysle, ze ta oferta to bajka, bo predzej Juve sprzedaloby go do ruskich (z tego co kojarze zainteresowanie bylo), a po drugie to wiem, ze to nie jest latwe zadanie.Mirek15 pisze:Więc jakby się za tego Matriego wyciągnęło 15 mln od Rusków to czemu nie sprzedać Matriego za 15 mln, dołożyć 10 i mamy 25 mln + PazienzaWiesz czemu
Bo to nie takie łatwe. To, że mają kasę to nie znaczy, że będą ją głupio wydawać.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 19 lip 2012, 13:16
Falbor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 lip 2012, 13:23

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 19 lip 2012, 13:23
Chłopak ma 19 lat, rzadko się zdarza, że jakiś czołowy klub stawia na tak młodego piłkarza na tak ważnej pozycji. Poza tym Sirigu kosztował ich ledwo 4 mln. euro i był jednym z najlepszych, jak nie najlepszym, bramkarzem poprzedniego sezonu w lidze.wloski pisze:mają Areolę to wolą sprowadzić za kasę bramkarza
Sakho niech zacznie grać na równym poziomie najpierw bo obecnie ma jeden zajebisty mecz, a w następnym wali klopsa który kończy się nierzadko groźną sytuacją dla rywali. To, że ktoś jest utalentowany i ma predyspozycje nie oznacza z automatu, że powinien grać bez względu na wszystko.wloski pisze:Mają Sakho to słyszałem, że coś go nie traktują tam za dobrze i nawet myśleli o sprzedaży...
Bardzo możliwy scenariusz z tym, że nie za rok, a za lat kilka. O ile Carlo nie będzie go forował bądź nie udowodni dość szybko swoich umiejętności to będzie ~3 środkowym pomocnikiem do wejścia z ławki.wloski pisze:Nawet jeśli Veratti przepadnie po sezonie to i tak zarobi przez rok taką kasę, że musiałby w Pescarze grać pewno z 8 sezonów, jak nie więcej.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 lip 2012, 13:26
A ja tam nie rozumiem tej rozkminy...Falbor pisze:Właśnie jego wiek mnie przekonywał do tego, że nie chce nagle złapać Pana Boga za rękę, zarabiać wielkich pieniędzy kosztem siedzenia na ławie bo nie widzę go często w podstawie PSG. Nie chodzi o to, że mam mu za złe, że nie jest w Juve (te wypowiedzi mógł sobie oszczędzić ), tylko o to, że może zaginąć jak wiele innych talentów, choć oczywiście życzę mu jak najlepiej.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 19 lip 2012, 16:02
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 19 lip 2012, 16:46
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 lip 2012, 18:13
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 20 lip 2012, 13:47
Falbor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 20 lip 2012, 13:57
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 20 lip 2012, 14:03