FIFA Ultimate Team - Strona 89

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 530

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 14 sty 2017, 16:29

Czy tylko mi się wydaje, że wszyscy bramkarze dostali nową specjalność - dodatkowy chromosom? Na początku myślałem, że to tylko mój nowy Diego Lopez puszcza szmatę za szmatą, ale u przeciwników widzę dokładnie to samo, więc chyba nie tylko z moim bramkarzem jest problem.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 14 sty 2017, 22:28

emski pisze: Czy tylko mi się wydaje, że wszyscy bramkarze dostali nową specjalność - dodatkowy chromosom? Na początku myślałem, że to tylko mój nowy Diego Lopez puszcza szmatę za szmatą, ale u przeciwników widzę dokładnie to samo, więc chyba nie tylko z moim bramkarzem jest problem.
A idź pan w ch...olerę z tą grą...Ty to widzisz w dwie strony - ja to widzę w jedną...Dawno nie byłem tak jeb...w tej grze - prowadzisz 2:0 i nagle moi podawają nie tam gdzie chce,kompletnie gubią krycie i przeciwnik robi nie tyle co remontadę,a jeszcze gwałci...
Ja mam 7 strzałów z tego 3 mega setki 0 bramek - przeciwnik z 6 strzałów robi 5 bramek z tego 3 kompletnie z dupy :/
Dawno mi się tak źle nie grało i raczej nie zanosi się chociaż na gold 3(obecnie 8-14 - zostało 18 meczy muszę wygrać 10 hm..cieżko to widzę)...Widząc,że w nastepnych turniejach kwalifikacyjnych są dość ostre wymagania jak dla mnie to szykuje się chyba następny weekend bez maratonu FIFY :P
Po ostatnich wyczynach ( :płacze: ) grając w fifę w ten weekend odstawiłem alkohol - i całe szczęście,bo aż nie chcę wiedzieć co bym zrobił :rotfl:
Cóż może przyda się odpoczynek :P

Wiedziałem,że paczki to zło,ale żeby na 10 paczek nie trafić zawodnika choćby 83 overalla :/ Nie chcę TOTY - choćby inform,nie wiem Naingollan 84,Varane aby coś był ten zawodnik warty - to nie same non rare ew. jakieś Pabony,Ibarbo i inni :/

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 15 sty 2017, 9:52

Paczek się po prostu nie otwiera. Tam coś ciekawego jest 1 na 100000 dla zwykłego gracza. Chyba, że jest się pupilkiem EA i wydaje kilkanaście tysięcy na FIFA Points. Wtedy Messi, Ronaldo i legendy to normalka. FUT zawsze był, jest i będzie grą pay to win. Z tych głąbów co bulą kupę kasy się utrzymują. Muszą mieć profity bo się odwrócą od gry.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 15 sty 2017, 18:35

Nie wiem jak konsolowcy mogą rozgrywać te 40 meczów w weekend. Ja na PC mam problem żeby 25 ogarnąć. Teraz doczołgałem się do golda 3 i chyba podaruje sobie pozostałe mecze.
Strasznie tanie te kondycje w ten weekend, zostanie mi ich jeszcze z 500 :D

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 15 sty 2017, 20:18

Masakra co jest z tą grą :/ W FUT Champions wczoraj rozegrałem jeszcze 6 spotkań 3-3 więc obecnie 11-17 i 12 spotkań do końca walka o GOLD 3 będzie trwałą tej nocy...Rozegrałem kilka razy drafta - przegrałem w finale,a wpółfinale prowadziłem 3:0 w 60 minucie i wyjeb... ze serwerów :suicide: Wczoraj też zanotowałem najwyższą porażkę 11-0 gdzie przeciwnik oddał 13 strzałów - a ja oddałem 7 celnych i nic nie wpadło :/ Masakra...Choć przyznaje koleś był dobry,tricki,posiadanie piłki w okolicach 62% i wogóle czuć było,że jest dobry,ale kurde takiego handicapu w postaci każdy strzał = gol w jedną stronę to ciężko opisać :/

Wygraliście kiedyś drafta oczywiście online? Ja raz w poprzedniej fifie,ale też miałem mało prób bodajże z 8-9 biorąc pod uwagę ilość - to już powinien w tej edycji wygrać :/ hehe
Jak tam z postępami w sezonach - ja obecnie 4 liga i zaprzestałem gry - cóż biorąc pod uwagę,że 40 meczy weekend gra to jakoś potem chęci nie ma :P
Ja z reguły te 40 meczy to jakoś rozkładam 3x13 meczy pt/sob/ndz w zależności czy weekend pracujący,jaka zmiana itd...
13 spotkań na dzień to jakieś 4 godziny dziennie - z jednej strony dużo,ale jakoś udaje się to rozegrać :)
Dzisiaj np siądę przy konsoli o 22 i z racji tego,że w przyszłym tygodniu mam nocki to jakby były trening organizmu posiedzę do 2-3 w nocy...oczywiście nie rozegram wszystkich 12 meczy na raz,bo gra troszkę kosztuje nerwów :P

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 17 sty 2017, 22:55

dziki16 pisze:
Slim91 pisze:Dziki16, po co Ci ten Iheneacho :?: Musa dużo lepszy oraz Eriksena dawaj za Firmino.

Kupiłem w niedziele SIFa Eriksena bo widząc, że cena nie idzie w dół. Dzisiaj wyszedł jego TIF. 50k w plecy.
Już Cię nigdy nie posłucham ^^ drugi raz posłuchałem Twojej rady i dupa.
Gosciu, a powiesz mi gdzie ta pierwsza rada była?

Anyway ja Trippiera zostawiam do następnego PotM którym będzie chyba Kane.

Crash był przed TotY. Został mi Bale i Messi(chora cena). Zrobiłem już trochę na Ben Yedder. Żałuję że go więcej nie kupiłem.

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 19 sty 2017, 13:30

I jak sprzedaliście już tego Trippera ? I za jaka cenę go wystawiacie. Bo ja się skusiłem i teraz żałuję

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 19 sty 2017, 13:44

Trzech sprzedałem po 18-20k, pięciu użyłem do SBC z gwarantowanym zawodnikiem z poprzedniego TOTW gdzie trafiłem 2x Tonelli, 2x Shawcorss i jednego Eriksena.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 19 sty 2017, 14:05

Czyli nie straciles. Ją czekam do następnego PotM.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 19 sty 2017, 19:30

Odwołali najbliższą ligę weekendową :mrgreen: I dobrze

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 20 sty 2017, 18:05

pytanie o tą stronę http://www.fifa17coin.pl/ to fake i zablokują konto ?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 20 sty 2017, 20:26

Żaden fake. Jedziesz smialo :!: Jak będą pytać podanie haseł to się nie zastanawiaj tylko podaj, a dostaniesz taki pakiet co miesiac. :roll:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 20 sty 2017, 20:36

Serwis FIFA jest stroną typu landing page (będącą częścią usługi mediainner.pl), która umożliwia odblokowanie dostępu do serwisu mediainner.pl, w którym znajduje się baza tapet na komputer oraz telefon, horoskop oraz dowcipy. Niniejszy landing page jest usługą Premium SMS dostępną w sieciach Plus, T-Mobile, Orange oraz Play. Koszt wysłania SMS wynosi 25.00 zł (30.75 zł brutto). Użytkownik wysyłając SMS pod podany na stronie numer oświadcza, że akceptuje Regulamin naszej usługi dostępny pod tym adresem. W przypadku jakichkolwiek pytań lub problemów prosimy o kontakt pod adres emailowy: skonetspzoo@gmail.com. Życzymy przyjemnego korzystania ze strony! Wszystkie nazwy, fotografie i znaki firmowe lub towarowe, niebędące własnością Skonet Sp. z.o.o., występujące w Serwisie należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych. Organizatorem serwisu jest firma Skonet Sp. z.o.o., 90-514 Łódź, al. Tadeusza Kościuszki 59/61/215, KRS 0000635077
SCAM

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 448

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 21 sty 2017, 10:50

Wygrywałem mecz o awans 4:0, koleś poddał mecz w 40 minucie, a... zaliczyło mi go jako porażkę.

wtf???

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 21 sty 2017, 11:00

To jest wlasnie ten wałek przez który odwołana jest liga weekendowa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”