Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 89

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 20 wrz 2006, 1:03

piwus pisze:bo nijak się mają do tematu.
A co postawa Vukovica ma wspólnego z taką a nie inną karą dla Eltona? Jak to ma się do tematu Vukovica i jego postawy?
deltinho pisze: :shock: co za żenada :-/ Taki przykład od Moderatora? Brawo taki onetowy styl.
piwus pisze:Ale podniecenie z ostatnich dwóch dni od razu opadło.
Tobie?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 wrz 2006, 1:10

deltinho pisze: A co postawa Vukovica ma wspólnego z taka a nie inna karą dla Eltona? Jak to ma się do tematu Vukovica?
piwus pisze:Podałem przykład, że w Legii tępi się nieporządane zachowania tylko wtedy, kiedy jest to na rękę.
Podobnie jak kibice nie potraktowali Vukovicia jak zaslużył, kiedy wracał z podkulonym ogonem, bo był przydatny, tak zarząd nie odsunął od składu Eltona, bo brakowało w klubie zdrowych napastników.
Odpowiedziałem na cytat, gdzie kolega nie zauważył, że nie wszystkich potraktowano równą miarą.
Vuko flirtowal z Wisla a ten kto nigdy nie kibicowal Legii to nie wie co to dla ans znaczy...A Kaczorowski sie o tym przekonal......
Flirtował z Wisłą... i co z tego?
deltinho pisze:piwus napisał:
Ale podniecenie z ostatnich dwóch dni od razu opadło.
Tobie?
Nie. Domorosłym menadżerom, którzy opromienieni sukcesem wepchnięcia Wiśle Svitlicy, chcieli zrobić to samo z Aco. Bo przecież Stanko jest już w Wiśle jedną nogą, można wywnioskować z postów z ostatnich dwóch dni.

Zabrakło przykładów z Wisły, że powtarzasz "dyskusję" od początku?

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 20 wrz 2006, 1:26

piwus pisze: Podobnie jak kibice nie potraktowali Vukovicia jak zaslużył, kiedy wracał z podkulonym ogonem, bo był przydatny, tak zarząd nie odsunął od składu Eltona, bo brakowało w klubie zdrowych napastników.

A jak powinni potraktować Aco? Spalić jego kukłę, pobić?
Co do kary dla Eltona - kara ma być dla zawodnika a nie dla klubu! I walnięcie ostro po kieszeni zawodnika jest wiekszą karą niż zawieszenie go na kilka meczy i płacenie mu wszystkich pieniedzy.
piwus pisze: Nie. Domorosłym menadżerom, którzy opromienieni sukcesem wepchnięcia Wiśle Svitlicy, chcieli zrobić to samo z Aco. Bo przecież Stanko jest już w Wiśle jedną nogą, można wywnioskować z postów z ostatnich dwóch dni.
Ty na prawdę nie jesteś w stanie potraktować żadnego wpisu który dotyczy Wisły z przymrużeniem oka? O Wiśle na tym forum nalezy pisać tylko poważnie?

Poza tym nie wiem dlaczego wykluczasz taką możliwość:
-Ściągnie pan do Krakowa Svitlicę i Vukovicia?

- Nigdy nie mów nigdy. Klub Stanko spadł ostatnio z drugiej Bundesligi i teraz Svitlica jest wolnym zawodnikiem. Więc mógłby przejść do Wisły nawet teraz, gdy nie ma okienka transferowego. Ale jeszcze się nad tym nie zastanawiałem.
Okuka nie wyklucza.

I to byłoby tyle ode mnie na temat Wisły w tym temacie. Dobranoc.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 wrz 2006, 1:43

deltinho pisze: A jak powinni potraktować Aco? Spalić jego kukłę, pobić?
Pewnie nie zauważyłeś. Kolega zestawił razem Aco i Kaczorowskiego, napisał, że Legia nie przepuszcza. Faktycznie, potraktowano ich prawie tak samo. Do tego się odniosłem.
deltinho pisze:Co do kary dla Eltona - kara ma być dla zawodnika a nie dla klubu! I walnięcie ostro po kieszeni zawodnika jest wiekszą karą niż zawieszenie go na kilka meczy i płacenie mu wszystkich pieniedzy.
Chciałeś, bym napisał jak postępowała Wisła, licząc na to, że olała incydenty. Kara pieniężna i odsunięcie od składu - tak postąpiono z ludźmi łamiącymi zasady. To większa kara niż walnięcie po kieszeni zawodnika.
deltinho pisze:Ty na prawdę nie jesteś w stanie potraktować żadnego wpisu który dotyczy Wisły z przymrużeniem oka? O Wiśle na tym forum nalezy pisać tylko poważnie?
Przepraszam, że zwróciłem uwagę, że te żarty nie mają większego pokrycia w rzeczywistości. Owszem można pisać o Wiśle z przymróżeniem oka, ale pisanie bite dwa dni tego samego, że "Okuka nie przepusci sciagniecie za friko swojego ulubieńca", to chyba kiepski żart, albo mam marne poczucie humoru.
Podałem przykład, że w Legii tępi się niepożądane zachowania tylko wtedy, kiedy jest to na rękę.
I przez ostatnią stronę kluczyłeś dzielnie, ale nie udało się tego podważyć.

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 20 wrz 2006, 10:00

piwus pisze: Podałem przykład, że w Legii tępi się niepożądane zachowania tylko wtedy, kiedy jest to na rękę.
I przez ostatnią stronę kluczyłeś dzielnie, ale nie udało się tego podważyć.
Co do kary się nie dogadamy - mozemy porównać poszczególne finansowe kary i zobaczyć jakie to były wysokości. Wtedy będzie wiadomo co jest bardziej dotkliwe dla zawodnika.
A co do przytoczonych zdań - proszę masz przykład: słynny protest kibiców, przeciwko kilku sprawom w tym zakazom stadionowym, wnoszeniu pirotechniki. Zapewniam Cię, że to było bardzo nie na rekę klubu, gdyż odbiło się porządnie na budżecie (puste trybuny na kilku meczach). I to w okresie kiedy sytuacja była ciężka, bo ITI spłacało stare długi. Dlatego nie maluj Legii jako Wielkiego Szatana, który robi tylko to co jej wygodne.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 wrz 2006, 10:16

piwus pisze:
Chciałeś, bym napisał jak postępowała Wisła, licząc na to, że olała incydenty. Kara pieniężna i odsunięcie od składu - tak postąpiono z ludźmi łamiącymi zasady. To większa kara niż walnięcie po kieszeni zawodnika.
Czy ucznia ktory np wagarowal za kare dostaje nagane i odsuwa sie go od np ulubionych zaje w szkole?

Oduswanie zawodnika od druzyny nic nie daje a wrecz przynosi same szokdy zawodnikowi i klubowi. Klub nie ma zawodnika a dodatkowo placi mu za kontrakt. Zawodnik opuszcza sie bo brak mu ogrania itp.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 wrz 2006, 10:50

piwus pisze:
cloner pisze:

p.s. - cos czuje, ze 24 pazdziernika spotkacie sie z Arka w PP Laughing no chyba, ze jutro przegracie z Sanokiem Lol
Wisła nie gra z żadnym Sanokiem Neutral. No chyba, że mówisz o Legii i przestałeś używać w stosunku do niej określenia "my" Shocked. I jeszcze się z niej naśmiewasz Rolling Eyes? I piszesz w drugiej osobie? Chyba się znowu nie przerzuciłeś Confused?
piwus, mnie sie wydaje ze mowi o Legiii w drugiej osobie :shock: a nie jak kiedys My = Legia - a to dlatego, ze wczoraj byl na meczu Arki :lol: :lol: (teraz tylko polonia i jej zgody) wiec w pojedynku PP bedzie arkowce :boruta:
:think: ciekawe z kim w lidze bedzie sie utozsamiac -

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 wrz 2006, 17:14

A propo samej Legii to miarka sie przebrala........po porazce z Sanoliem ktos wreszcie musi zaplacic za gre Dumy Warszawy. Przeciez to juz nie przypadek ze odpadamy z pp :evil:

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 20 wrz 2006, 17:25

Bienias pisze:A propo samej Legii to miarka sie przebrala........po porazce z Sanoliem ktos wreszcie musi zaplacic za gre Dumy Warszawy. Przeciez to juz nie przypadek ze odpadamy z pp :evil:
Nie omieszkam nadmienić ze Legia odpada z najsłabszym zespołem 3 ligi 8)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 wrz 2006, 17:28

i to boli..... do tej pory rozumialem porazki, i remisy czy to w europejskich rozgrywkach czy tez w OE al z Sanokiem i to grajac najmocniejszym skaldaem. Cos jest zle i to w druzynie :evil:

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 20 wrz 2006, 17:31

A wiecie kto zostanie nowym trenerem Legii? Duet Engel-Petrescu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a trenerem bramkarzy Tomaszewski. Ale by to fajnie w mediach wyglądało. :P:P

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 20 wrz 2006, 19:27

Dariusz Wdowczyk ma spokojne miejsce jako trener, media robią swoje, wymyślają plotki ale Wdowczyk w porównaniu do Petrescu pokazał, że Legia nadal będzie bronić mistrza. Jedynie interesuje mnie jak kibice odbiorą Okukę? Zdobył mistrza z Legią więc powinien "spokojnie" być odbierany nawet gdyby Wisła wywiozła 3 punkty z Łazienkowskiej :P

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 20 wrz 2006, 22:20

piwus pisze:
bartbuks pisze: Vuko flirtowal z Wisla a ten kto nigdy nie kibicowal Legii to nie wie co to dla ans znaczy...A Kaczorowski sie o tym przekonal...... :!: :!: :!:
Tak jesteście niesamowici. Tylko, że Kaczorowski nigdy nie deklarował milości do Legii
A kto tu mowi o milosci do Legii??
Poprostu przegial pale po finale PP i spiewak zostal potraktowany jak zostal...
A moze wy z Krakowa nie wiecie co to przywiazanie do barw i szacunek dla klubu :?: Ten kto gra w Legii musi wiedziec ze zeby zakladac koszulke z (L) na piersi trzeba na to zaslugiwac :!: Surme pokochano dopiero wtedy gdy strzelajac bramke Wisle ucalowal herb Legii :!: :!: :D A u was go znienawidzono... Moze wy jak Wiselka przegrywala powiedzmy 10 lat temu to szanowaliscie swoich tak jak dawne Petro Plock (`99 roku jak bylem na wyjezdzie z (L) w Plocku to miejscowi mieli fatalna passe wiec gdy rozgrzewali sie to ich kibice rzucaliw nich kamieniami i wyzywali)

My szanujemy swoich i szanujemy innych (sa wyjatki)... Jak w 96 Polonia wraz z wami awansowala do I ligi to na Muranowie Legionisci pili z Polonistami za to ze wreszcie w Ekstraklasie beda derby stolicy :!:

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 20 wrz 2006, 22:26

Z tym całowaniem herbu przypomniałeś mi Marcina Bojarskiego. W każdym klubie po strzeleniu bramki całuje herb. Pamiętam, że w GieKSie po każdej bramce całował herb, jak strzelił w Zabrzu bramkę to prawie go zjadł, teraz woli herb Cracovii całować :) Według mnie Surma pokazał przywiązanie do CWKS-u ale według mnie jest to chwilowe podniecenie bramką bo piłkarz sam czasami nie wie jak zareagować po strzelonej bramce, chociarz Surma w "odpowiednim" meczu strzelił tego gola :aniolek:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 wrz 2006, 22:27

bartbuks

Wiślaccy kibice od początku istnienia klubu do dziś rzucają w swoich piłkarzy. Ale w Krakowie nie rzuca się kamieniami tylko nożami.

Ogólnie to wziąłeś wyrwałeś z kontekstu dwa zdania z mojej wypowiedzi (nawet kropki brakuje...) i nie wiadomo o czym Ty piszesz, więc nie będę się powtarzał.

[EDIT]Nie będę się powtarzał :lol:.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”