AC Milan (zbiorczy) - Strona 89

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 1:28

Szklany Chłopiec ale puchar LM wzniusł w góre tylko w barwach rossonerich 8) jak sammówi czasu nie cofnie ale o Juve zapomniał na zawsze. Bo nie dał mu tego co Milan 8)

Dino marino na onet insekcie :D Bo kibice tylko szczególni kibice Interu mają tu wstep. A nie Ty :twisted: Kiedy w derbach wygracie ?? :lol:

No ja tez jestem w szoku. :shock: Ale po raz kolejny potwierdza sie co w Interze robia z zawodnikami. Ostatnio Simis, Seedorf w koncu mistrz rozgrywania Pirlo a teraz Bobo. Doświatczony koleś któremu wróżono ławke jak nic a ten zaczą tak pracować nad soba że tylko może mu bic brawo. Nie byłem zwolenikiem tego transferu. Ale chyba nie dziw ? teraz zastanawiam się co tak motywuje Bobo ? sukcesy ? wojna z Mancinim ? i pokazanie mu czegoś po derbach czy może wygranie derbów ? bo na pewno nie kasa. To jest pewne.

forzaROSSONERI nie ukuje Ascoli bo nie zagra w lidze pieryszych dwóch spotkań :evil: ale będzie miał czas by nadal trenować i sie lepiej zgrać :D

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 25 sie 2005, 1:35

RzuR pisze: ciekaw jestem twoich typow na SZKLANYCH chlopcow;)

nawet jesli podasz tych o ktorych mysle to i tak wasz Pipo przebija nawet reprezentacje swiata Szklanych chlopcow:):)

G R A N D E * 2 8 * J U V E
no ja mu juz to probowalam dawno wyperswadowac, ale on sobie nie daje powiedziec :roll:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 25 sie 2005, 1:38

ok ok,wszystko oko-skoro wam tak dobrze z nim-mnie to cieszy...
nikt u nas po nim jakos specjalnie nie placze wiesz?:>

a patrzenie na jego gre...wywoluje raczej bardzo radosne odczucia :D szczegolnie u kibicow Starej Damy :D:D:D FORZA !!!

co do Vieriego-poki co wyglada na naprawde strzal w dziesiatke...wydawalo mi sie ze Milan po prostu potrzebowal drugiego paralityka do pary dla Pipo ale patrzac na to co wyczynia....
....jesli Gila utrzyma forme,to dodajemy Sheve i macie tam naprawde zawrot glowy !!!

...zobaczymy jak dlugo Bobowi bedzie sie tak chcialo grac :> ....

pozdro!

A V E G R A N D E *28* J U V E N T U S

.....bo dwie gwiazdki wygladaja lepiej niz jedna....

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 1:47

Paralityka ? no popatrz na atak Juve: Zlatan który ma przez 30 minut w mózgu wode (na boisku) portafi zachowywac sie jak ostatni .... boiskowa. I czasem ma pedalskie zagrywki [patrz Szinisza :D] Trezeguet człowiek który potrzebuje dwa razy pomyśleć i 5 metrów wolnego miejsca by cenlnie strzelić i to tylko głowa. Jedyna bramka za pola karnego strzelil gdy sie piłka od niego odbiła ... Mutu no teraz może złotka wychodzą :D Ciekawe jak brał nie mówił nigdy ?? No i Del Piero symbol ? gwiazda ? :roll: rezerwowy ?! :lol:

Także nie bój nic :p napisałem Ci że Pippo to człowiek od LM :D nie ma u Was w składzie gracz który strzelił wiecej bramek w tych rozgrywkach niż on. Tam bedzie strzelał i jeszcze raz potwierdz starą rególe chcesz wygrywać w Europie ?? odejć z Juventusu :lol: :lol: :lol:

Pozdro

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 25 sie 2005, 1:59

*_For_zaza_Milan_* pisze:nie ma u Was w składzie gracz który strzelił wiecej bramek w tych rozgrywkach niż on
nie bede się wtrącał ani czytał całej reszty bom senny bardzo :lol: moze jutro ;) ale Zaza w jakim klubie on te bramki strzelał?? :lol: :twisted: pozdro! :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 2:05

hehe Maestro_ Ty sie zawsze wtrącisz w odpowiednim momecie :lol:

Strzelał chyba w trzech ale wygrał z jednym :D To sie liczy. Do tej pory mu nie zapomniałem bramki w półfianle z Ajaxem 8) i zwycięski finał na Old Traford 8)

Wiesz chciałem kolesiowi uświadomić że nie dośc że swoje odcierpiał lecza sie to i swoje wygrał :wink: i jeszcze wygra.

Jak widze że Ty teraz jak ksiądz tylko w swieta jesteś Tu :wink: :lol: Chyba jak sezon ruszy to wracamy do naszych wspólnych tematów Calcio ?? kilku fanów sie wykruszyło ale są nowi. :wink: Jest prezes Chłopaczek który otworzy sezon :wink: :lol:

Pozdro **FORZA GRANDE MILAN**

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 25 sie 2005, 3:42

*_For_zaza_Milan_* pisze:hehe Maestro_ Ty sie zawsze wtrącisz w odpowiednim momecie :lol:

Strzelał chyba w trzech ale wygrał z jednym :D To sie liczy. Do tej pory mu nie zapomniałem bramki w półfianle z Ajaxem 8) i zwycięski finał na Old Traford 8)

Wiesz chciałem kolesiowi uświadomić że nie dośc że swoje odcierpiał lecza sie to i swoje wygrał :wink: i jeszcze wygra.

Jak widze że Ty teraz jak ksiądz tylko w swieta jesteś Tu :wink: :lol: Chyba jak sezon ruszy to wracamy do naszych wspólnych tematów Calcio ?? kilku fanów sie wykruszyło ale są nowi. :wink: Jest prezes Chłopaczek który otworzy sezon :wink: :lol:

Pozdro **FORZA GRANDE MILAN**
no jasne ze wrocimy, nie ma bata, to przeciez Calcio :twisted: ;) Chłopaczek (pozdro) dał mi właśnie niezwykle pouczający wykład (na gg) o uczciwosci Juve :lol: a siedze mało, bo mało... (jak niedzielny ;) ) ale wiesz, taki okres- wakacje i w ogole :p ale nie zapomniałem o Was hehe ;p I'll be back :twisted: i jeszcze będziecie załować ;) ;) pozdro!! :)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 sie 2005, 7:57

*_For_zaza_Milan_* pisze:Paralityka ? no popatrz na atak Juve
No własnie zaza popatrz na atak Juve :!:

Wiecej bramek zdobyli w Serie A niz Milan

*_For_zaza_Milan_* pisze:I czasem ma pedalskie zagrywki

Andrij tez ma zagrywki pedalskie tylko ,ze polityczne :lol:

A ,ze Pi pi ppo jest Paralitykiem to calkowita racja ,w meczu z Juve jak nie mogl wyprzedzic Thurama to go uderzyl ,chyba ze zlosci ,ze taki wolny jest :lol:

Del Piero ,Zlatan ,Zalayeta ,Mutu ,Trezeguet - :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 25 sie 2005, 9:10

Ibrahimović18 pisze:
Andrij tez ma zagrywki pedalskie tylko ,ze polityczne :lol:
Mozesz rozwinac ta mysl?Podejrzewam ze chodzi o urojone w Twojej glowie wspieranie Janukowycza.Ale co w tym pedalskiego jesli nawet to zrobil?
A moze po prostu nie wiesz co piszesz?

Zaza w niedziele o 15 symboliczne przeciecie wstegi u mnie na podworku.Masz byc :)
Trzeba dobrze zaczac sezon z beniaminkiem i nie powtorzyc bledu z poczatku poprzedniego sezonu.Gralismy w 10 od 7 minuty ale to nas nie usprawiedliwia.Potem punkcikow braklo dlatego teraz trzeba wystartowac z przytupem.

Maestro chyba podobaja Ci sie moje wyklady prawda?To w ramach Twojej resocjalizacji :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 11:42

Maestro_ niedzielny ?? :roll: :lol: no nie podejzewał bym Cie :) hehe czekaj ruszy Calcio zacznie sie jatka na całeg. Ww końcu rusza nasza moc zajawka pie pie pie pie pie piekna :D Licze na Ciebie jako na reprezentanta tej mądrej grupu fanu Juve :twisted:

Będe będe Chłopaczek o 14:57 mam tramwaj :wink: jakomś flasze obrócimy na otwarcie sezonu :lol: ale jeszcze tu Zaza przygotuje co nie to wstep do nowego sezony rossonerich :D

Ibrahimović a pozatym wszyscy zdrowi ?? co ty polityke w to mieszasz ?? moze o czym innym pogadamy ? :twisted: Ty napisz jak Mutu cpał moze nowy sposób wymyslił ?? bo chyba w Londynie złotka to juz historia :lol: a wiesz czemu wybrał Turyn ? nigdzie nie ma w Włoszech taki działek (i nie ogrodniczych).

Amstrong stosował EPO !!! Pisze Francuza praca ale nie napisali że to jeszcze w czasie Giro D' Italie gdy przez Turyn peleton przejeżdzał :) Spotkał kogo trzeba :lol: bo byli na mieście jak stadion pusty :wink:

Zejdz na ziemie jak nie masz co piszą. A to ze Zlatanek miał jakiąś inne zboczony miśli stosunku to Siniszy było widać w tv ale dobrze że Serb nie da se w kasze dmuchać :lol:

Dzisiaj losowanie LM Milan w pierwszym koszyku rzecz jasna na taktie tuzy jak: Real Madryt , FC Barcelona Liverpool FC Manchester United, Inter Mediolan, Bayern Monachium, Arsenal Londyn nie trafimy a szkoda bo z Barca było by znow fajnie zagrać Mecz szacunku jak nic.

To beda ci lepisi w naszej grupie Juve skresliłe z wiadomysz przyczyn.

FC Porto (Portugalia)
PSV Eindhoven (Holandia)
Olympique Lyon (Francja)
CENZURA (Grecja)
Chelsea Londyn (Anglia)
Villarreal CF (Hiszpania)
Ajax Amsterdam (Holandia)

Milan, Ajax, Sparta Praga, Benfica, :twisted:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 sie 2005, 11:47

*_For_zaza_Milan_* pisze:Dzisiaj losowanie LM Milan w pierwszym koszyku
Zeby wam ten pierwszy koszyk jeszcze bokiem nie wyszedl ,bo jak na Chelsea sie nadziejecie to z 2 miejsca wyjdziecie (rym :lol: )

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 25 sie 2005, 11:56

Hehehehe z 2 miejsca dobre a ty uwazaj bo dostaniecie MU badz Barce i wtedy nie za ciekawie bedzie.

Co do Dellasa to on jest wolny bo ze Spartakiem nie podpisał kontraktu.
Niby oferta ma byc od 1,5 do 2 mln za sezon gry a kontrakt na 3 latat.
A bedzie potrzebny tylko wtedy jak Maldini nie wyzdrowieje do meczu z Ascoli.
Co do tego gracza to jak na rezerwe moze byc doswiadczony ograny w Serie A no i w koncu mistrz Europy :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 11:57

Od rymy jest TEDE a Chelsea od tego by Romkowi coś dać wiecej niż zyski. Bilans z Chelsea Romka korzystny nawet rezerwami remis ugrali a Mourinho wystawił cała Chelsea. Także Ty sie bój jak na Kanonierów traficie :twisted: bo tam sie na 1;0 nie da grac :p

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 sie 2005, 12:01

ZAZA moze po losowaniu jak Milan na chelsea trafi sie zalozymy o stowke co :?: przeciez tak to lubisz :lol: Ja jestem chetny

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 12:05

Nie ma problemu :twisted: nawet dawaj teraz typujemu grupy na kase ????? Wchodzisz ??

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”