Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 sty 2012, 11:17
Żeby tylko nie wyszło z nim tak jak z jego rodakiem - Manucharyanem. Też się dobrze zapowiadał, a teraz wylądował w drugiej lidze rosyjskiej. I to w ostatniej drużynie. Ale skoro nawet Rivaldo gra w Angoli to może to nie tak źle.Dr.Football1 pisze:U Armencow uwage trzeba zwrocic na ich ''nowy nabytek'' skrzydlowego Ajaxu - Arasa Ozbiliza. Fajny chlopak z ciekawa przyszloscia.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 15 sty 2012, 11:21
Mi się jeden przypomniał, w tym sezonie go nie widziałem, w tamtym kilka razy tak i za każdym razem mnie nie przekonywał. Zastanawiam się jak ktoś taki mógł zadebiutować w rep. NiemiecArwin pisze:Przykłady poproszę, bo mnie to zaciekawiło kogo w szczególności masz na myśli.Mirek15 pisze:Typowy błąd wielu menadżerów, którzy ślepo stawiają na rodaków.

Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 sty 2012, 12:05
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 15 sty 2012, 12:24
joedoe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 15 sty 2012, 12:26
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 sty 2012, 12:54
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 sty 2012, 13:01
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 15 sty 2012, 13:08
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 15 sty 2012, 13:10
Wyszło teraz na to, że kierujesz się nie swoją opinią, tylko tą która przeczytałeśPawel875 pisze:Czyli nie pozostaje mi nic, jak tylko obejrzeć przy najbliższej okazji Dortmund i szczególniej przyjrzeć się Kevinowi...
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 sty 2012, 13:13
I jeszcze jest uznawany za jednego z największych piłkarskich znawcówArwin pisze:Wyszło teraz na to, że kierujesz się nie swoją opinią, tylko tą która przeczytałeś
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 15 sty 2012, 13:14
Oglądałem Dortmund a nie skupiałem się mocno na grze jednego zawodnika - Grosskreutza. Pohamuj się trochę, bo widzę, że nawet tak prostych rzeczy nie potrafisz pojąćArwin pisze:Wyszło teraz na to, że kierujesz się nie swoją opinią, tylko tą która przeczytałeśPawel875 pisze:Czyli nie pozostaje mi nic, jak tylko obejrzeć przy najbliższej okazji Dortmund i szczególniej przyjrzeć się Kevinowi...
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 sty 2012, 13:16
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 15 sty 2012, 13:16
Nie no, ja wiem, tyle, że w Twoim komentarzu nie wyczułem ataku na mnie, w przeciwieństwie do Arwinapiotrcies pisze:Więcej luzu, Pawle, nie bierz żartobliwych docinków do siebie
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 15 sty 2012, 13:30
Zobacz jaką emotikonkę dałem na końcu mojego zdania, żebyś nie musiał szukać nawet Ci ją tu wkleje :Pawel875 pisze:Nie no, ja wiem, tyle, że w Twoim komentarzu nie wyczułem ataku na mnie, w przeciwieństwie do Arwinapiotrcies pisze:Więcej luzu, Pawle, nie bierz żartobliwych docinków do siebie
Arwin
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio