Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 24 lip 2012, 11:45
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 lip 2012, 11:52
Szanowny Panie. To nie jest jaranie sie sprzedaza karjetow, choc napewno ona cieszy, ale jest to swoistego rodzaju kuksaniec w kierunku pewnego forumowego eksperta, ktory calkiem niedawno wieszczyl porazke Juve w tej materii. Za to Twoje czepialstwo w momencie kiedy nie zna sie sedna sprawy jest troche nie na miejscu.Arwin pisze:Wy na prawdę nie ma macie lepszych rzeczy do roboty, niż jaranie się sprzedażą karnetów? W powietrzu przeczuwam, że staniecie się bardziej upierdliwi od kibiców Barcelony
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 lip 2012, 12:06
Fiorentina have asked Juventus to include Luca Marrone in their offer for Stevan Jovetic,
Do tego należy dodać, że dogadany jest już transfer Poliego, który blokuje tylko jeden szczegół. Transfer Joveticia. Poli przyjdzie jeśli będzie dogadany transfer Joveticia, albo by po chwili wylądować w Fiorentinie na współwłasności, albo by zastąpić na pozycji vice-Pirlo Marrone, jeśli to on trafi do Fiołków. Czyżbyśmy się zbliżali do finałuHowever, Fiorentina could now accept an offer in the region of €22m plus 50 per cent of the economical rights of Marrone
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 lip 2012, 12:16
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 lip 2012, 12:28
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 lip 2012, 12:45
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 lip 2012, 12:58
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 lip 2012, 13:03
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 lip 2012, 13:06
To też prawda, choć trzeba dodać, że nie wiemy ile pieniędzy tak naprawdę JUVE ma w kasie.Jak dla mnie to Poli będzie kosztował 5 mln, będzie siedział na ławce cały sezon, a te 5 mln można spożytkować na transfer Armero, bo o te 5 mln właśnie się rozchodzi.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 lip 2012, 13:13
Z jednej strony nie mamy 5 mln na Armero, sprzedajmy dla kasy Matriego i Fabio, a z drugiej rzucamy ni z tego nie z owego 25 mln na van Persiego. Dziwne to jest. Raczej wszystkie transakcje czekają aż do kwestii ostatecznego rozwiązania napadziora, potem policzy się straty i ewentualnie dokupi kogoś na lewą stronę.(L)oczkerson pisze:To też prawda, choć trzeba dodać, że nie wiemy ile pieniędzy tak naprawdę JUVE ma w kasie.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 lip 2012, 13:18
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 lip 2012, 13:31
Nie wiem, czy Marotta aż tak bardzo uzależniałby kupno nowych graczy od sprzedaży tych niepotrzebnych, zwłaszcza, że negocjacje wydają się być w zaawansowanym stadium w obu przypadkach. Jak idzie sprzedaż - każdy widzi, Melo jest dla Turków za drogi (IMO bzdura, jestem przekonany, że jak będą chcieli to zapłacą), Krasić do Turcji iść nie chce, Iaquinta ma ogromną pensje. Sprzedaż leci jak krew z nosa. Trochę byłoby to ryzykowne ze strony Marotty. Moim zdaniem ma pieniądze na Jojo czy van Persiego już teraz, tylko cwanie patrzy gdzie wyjdzie mu taniej, żeby jeszcze na lewą stronę starczyło. Ale jest takie powiedzenie: chytry zawsze traci dwa razy.Snipp_ pisze:Myślę, że ma to coś wspólnego z zaintersowaniem Krasiciem. Po sprzedaży Matriego, Fabio Q, Krasicia, Melo i Iaquinty wpłynie do klubowej kasy trochę grosza, więc powinno starczyć i na Van Persiego i na Armero bez problemu.
Ja też, bo panicznie bronię się przed Pazzinim. Lepszy on niż Boriello, ale jednak...Snipp_ pisze:Chociaż ja bym wolał żeby któryś z pierwszej dwójki pozostał w Juventusie.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 lip 2012, 13:40
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 lip 2012, 13:45
Nie wiem skąd te informacje wypłynęły (czy z Arsenalu, czy z Juve), ale bardziej skłaniam się ku opcji, że to rzekome dogadanie się z Holendrem było raczej hakiem na Violę, żeby ta się nie ociągała. Coś w stylu "nie chcecie z nami, to bawcie się sami, my zaraz będziemy mieli nowego kolegę". Jeśli wierzyć doniesieniom, zadziałałoSnipp_ pisze:Jestem ciekaw do jakiego porozumienia doszedł Juventus z Holendrem jeśli rzeczywiście już się dogadano.
Z młodymi są zawsze problemy. Ja bym go zostawił, bo wygląda fajnie, ale też musi grać, więc bym go wypożyczyłSnipp_ pisze:Wiecie może czy Boakye jest szykowany do pierwszego zespołu, idzie na wypożyczenie czy do Primavery?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 lip 2012, 13:57
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio