A wy co o tym sądzicie? Dla mnie - jeśli za darmo/małą cenę to ok. Lech nie potrzebuje gwiazdy w ataku.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 22 gru 2010, 16:26

Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 22 gru 2010, 16:37
Wiloch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 22 gru 2010, 16:48
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 gru 2010, 21:45
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 gru 2010, 21:58
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 gru 2010, 22:05
3bambaponoć Tschibamba (jak to sie pisze ?) ma do Larissy odejść 1 stycznia ... ile w tym prawdy, nie wiem. Nie wiem nawet czy to stara wiadomosć, czy nowa
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 gru 2010, 22:12
narazie nie zaprzataj sobie tym glowy.... masz sporo swoich problemowkaczy pisze:Teraz rodzi się pytanie ... czy nie powinien zapłacić podatku od darowizny
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 gru 2010, 22:17
No kuźwa ja nie wiem. Osobiście nie ryzykowałbym, bo koleś miał przecież wypadek samochodowy. A zresztą jak Lech uwielbia takie zabawy to życzę szczęścia. Im mniej napastników, tym większy hardcore.fieldy pisze:ponoć Tschibamba (jak to sie pisze ?) ma do Larissy odejść 1 stycznia ... ile w tym prawdy, nie wiem. Nie wiem nawet czy to stara wiadomosć, czy nowa
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 gru 2010, 15:07
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 gru 2010, 15:18
Ten Tshibamba to naprawdę obraz nędzy transferowej od roku jaka panuje w Lechu. Miały być wzmocnienia a kupili gościa, którego kibice mieli absolutnie dość po kilku kompromitujących wpadkach. Wichniarka pozbyli się jeszcze szybciej. Teraz dołączyli Ślusarskiego, który najwyżej powinien być opcją 3-4 w ataku, a nadal nikogo nie dokupili. Peszko odejdzie jeśli ktoś wpłaci klauzulę, to było wiadomo. Co lepsze jeśli odejdzie do Koeln a ta ekipa spadnie to będzie ponownie wolnym zawodnikiem.emdżej pisze:Informacja potwierdzona. Tshibamba wypożyczony do Larissy na pół roku z opcją pierwokupu. Pewne jest też odejście Sławomira Peszki. Ciekawe gdzie ostatecznie trafi, bo oprócz Koeln ponoć zainteresowany nim jest też Bayer Leverkusen.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 29 gru 2010, 15:37
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 gru 2010, 15:57
BATE chciało za Rodionova 700 tys.€, Partizan za Cleo 1,3 mln. €, Rudnevs kosztował 500-600 tys. €, gdzie tu wpisuje się w te kwoty Sobiech i jeszcze jego zarobki. Lech nie spełnia pop prostu tego co sobie założył. Skoro tak długo obserwowali Cleo to powinni go brać, bo raczej trafiają z tymi swoimi celami transferowymi. I Cleo i Rodionov i Stasevich byli, są warci sum o jakie się rozchodzi. Tylko Kadziński, Kasprzak, Rutkowski i Pogo myślą, że każdy nowy będzie przychodził za sumy Krivetsa, Stilicia czy Rudnevsa. A później pojawiają się opcje jak Wichniarek, Tshibamba.j1mmy pisze:Wg mnie trzeba było dać milion ojro za Sobiecha
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 29 gru 2010, 15:59
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 29 gru 2010, 16:00
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 gru 2010, 16:08
chyba raczej chodzi o to, ze Partizanowi LM nie jest obca, zas Lechowi owszem... LM>LE nawet jak zajmuje sie ostatnie miejsce zas u biedniejszej siostry wygrywa sie grupej1mmy pisze:Marco Poznań ładne miasto i chyba cieplej niż w Serbii
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio