Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lis 2010, 20:02
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 lis 2010, 21:12
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 lis 2010, 1:23
Stadion nie jest dostosowany do rozgrywek. ŻartujeszWilmore pisze:A gdzie ja chcę zamykać stadion?
Nie byłem w Poznaniu, ale jeśli prawdziwe są informacje dotyczące sektora gości, czyli totalnej prowizorki, które do mnie docierały, to uważam, że klub nie powinien ponosić odpowiedzialności za to, że miasto wybudowało mu stadion niedostosowany do rozgrywek klubowych.
A co kogo Legia obchodzi. Lech tego stadionu nie budował, ten stadion nie był budowany tylko i ze względu na spotkania Lecha i widowiska sportowe związane z Kolejorzem. Ma spełniać więcej funkcji.Bienias pisze:No i po co mi te statystyki? Stadion nawet duzy w polowie zapelniony nie wyglada fajnie. Legia mogla miec wiekszy stadion niz Lech ale po co skoro realia polskiego futbolu sa jakie sa. I tak ten z Poznania bedzie lepiej wygladal niz tez z Gdanska czy Wroclawia. Beda ladne stadiony z duza wolnyck krzeselek na meczach z cieniasami.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 lis 2010, 16:29
ooo to zapomnieliscie o biezni w takim razie.A co kogo Legia obchodzi. Lech tego stadionu nie budował, ten stadion nie był budowany tylko i ze względu na spotkania Lecha i widowiska sportowe związane z Kolejorzem. Ma spełniać więcej funkcji.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 lis 2010, 18:36
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lis 2010, 18:37
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 lis 2010, 18:41
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 lis 2010, 18:43
Co się działo przed meczem z Cracovią to nie wiem, ale wiem, że druga połowa meczu z Wisłą to już efekt nowej miotły, bo piłkarze wiedzieli, że pojawi się ktoś nowy, nie mam jeszcze pojęcia kto, i chcieli się przed nowym trenerem jak najlepiej zaprezentować.nie po efektownych wygranych
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 lis 2010, 18:48
Ja slyszalem, ze wiedzieli juz przed meczem...Wilmore pisze:ale wiem, że druga połowa meczu z Wisłą to już efekt nowej miotły, bo piłkarze wiedzieli, że pojawi się ktoś nowy, nie mam jeszcze pojęcia kto, i chcieli się przed nowym trenerem jak najlepiej zaprezentować.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 lis 2010, 18:51
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 lis 2010, 19:56
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 lis 2010, 21:21
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 lis 2010, 21:26
Broń Boże Bakero! Jak przyjmiecie jego, to kupcie od razu wagon czystej. Zieliński za bardzo jest spięty jak na klub pokroju Lecha. Facetowi brakuje trochę luzu, a to się odbija na relacjach z piłkarzami. Nie wiem kogo wymyślicie, ale może warto teraz klepnąć kogoś zdolnego z klubu (macie tam jakąś dobrą duszę, którą szanują w klubie?), aby pobył strażakiem do końca rundy i wtedy skoncentrować się na dobrym trenerze z zagranicy. Jest budżet, jest marka, jest potencjał, więc jakieś poważne nazwisko z dobrą pensją też by się znalazło. Może wielu uzna, że jestem jakiś poroniony, ale w Polsce brakuje trenerów z posłuchem.Jarzinho pisze:Ja mam nadzieję, że następcą nie będzie Bakero, z Jacka Ci lepsi i tak sobie nic nie robili, trenowali jak chcieli, w lidze sobie odpoczywali, ale i tak grali. Autorytetu Zielińskiego nie było czuć ani trochę.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 02 lis 2010, 21:37
W sumie czemu niebartbuks pisze:Ale byłby szok jakby przyszedł teraz Czesio Michniewicz. Mało realne, ale tak sobie pomyślałem...
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lis 2010, 21:39
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio