Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 sie 2006, 18:45
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 sie 2006, 19:33
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 13 sie 2006, 19:42
Amen.Berik pisze:Oby Chelsea przegrywala wszystko co sie da
Jest kontuzjowany.Berik pisze:Kewella nawet na lawce nie bylo.
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 sie 2006, 20:06
Ogolenie Terry takze popelnil blad przy bramce Risse cofał sie tyłem a zanim biegł niepilnowny Norweg. Wystarczyło sie odwrócić i by widział, a tak Risse sobie spokonie strzelil a Terry pewnie dopiero po chwili skumał co sie stało. Oglnie był bardzo dzisiaj słabo skoncentrowany i jednym z najgorszych w ekipie JoseM. Cos sie ostanio Anglicy w Chelsea nei popisuja Lampard z terrym od MS graja słabo wiec mam nadzieje, ze inni to teraz wykorzystaja.aż widać że Terry przy wrzutce go sobie olał
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 13 sie 2006, 21:47
barti-bartek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 13 sie 2006, 21:50
barti-bartek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dzizek » 14 sie 2006, 11:34
Tak też myślę , Ale z tym składem powinni wygrać ponownie mistrzostwo premiership. Ale arsenal z Thieri Henry tez ma bardzo duże szanse:) wkońcu dostali się do finału Ligi Mistrzów i ograli wielkie drużyny tak jak Juventus, Real Madryt, Villareal:].Messi E2 Ronaldinho pisze:Ogolnie Chelsea wypadła bardzo przecietnie widac brak lewego/ klasowego obroncy. Nie wiem co tam robił Ferreira juz lepiej Geremi mogł grać na lewej, przynajmniej na ostatnim PNA troche tam grał pod nieobecnosć Wome. Essien dobrze zastapił Makelele. Co innego wspołpraca Ballacka i Lampsa nie wygladała za dobrze mało razem grali dzisiaj, ale jakos nie wydaje mi se zeby mogli ze soba wspołpracowac tak jak wielu od nich tego wymaga. Sheva bardz odobrze prezentował sie w pierwszej połowie pozniej podobnie jak inni zawodnicy Chelsea w ll polowie byl malo widoczny. Drogba słąbo, zobaczymy czy młody kalou go nie wygryzie ze składu. Mam nadziejeze ten mecz bedzie dla Arsenalu, MU czy Liverpoolu przykładem ,ze Chelsea jest w tym sezonie do ogrania, bo patrzac co rok temu pokazywała a co teraz łatwo wywnioskowac, ze JM cos zle przepracował...
Dzizek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 14 sie 2006, 11:54
No faworytami to oni są dużymi ale już wczorajszy mecz pokazał że tym razem Chelsea będzie miała problemy z tymDzizek pisze:Tak też myślę , Ale z tym składem powinni wygrać ponownie mistrzostwo premiership.
Arsenal mistrzuDzizek pisze:Ale arsenal z Thieri Henry tez ma bardzo duże szanse:)
poprzedni sezon nie ma tu nic do rzeczyDzizek pisze:wkońcu dostali się do finału Ligi Mistrzów i ograli wielkie drużyny tak jak Juventus, Real Madryt, Villareal:].
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 15 sie 2006, 0:44
girlfromipanema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sie 2006, 19:01
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2006, 16:59
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 30 sie 2006, 13:17
barti-bartek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 wrz 2006, 16:32
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 17 wrz 2006, 16:37
Co on znowu zrobil? za co dostal czerwien?:>Zaza pisze:Rolling Eyes Ballack Rolling Eyes = żenada
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 17 wrz 2006, 16:39
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio