Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 sty 2009, 19:09
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 18 sty 2009, 19:18
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 sty 2009, 19:30
[']Marcin87 pisze:Bravo Arbiter![]()
Nie wiem co się dzieje że w jednym meczu sędzia nie gwiżdże EWIDENTNYCH karnych dla przeciwników Realu,ale nasuwa mi się myśl następująca.Calderon najpierw sfałszował wyniki wyborów,następnie chyba kupił arbitrów na ten sezon.Innego wytłumaczenia tu nie ma
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 sty 2009, 20:24
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 sty 2009, 21:22
Pamiętam jak Deco stwierdził niegdyś, że będą walczyli (Barcelona) o zwycięstwo na wszystkich (sześciu) frontach. Nic z tego nie wyszło, ale część kibiców Realu miała potem niezłą frajdę z pisania, że miało być 6 pucharów (tak zinterpretowali słowa Dekunia) a wyszła kupa. Dzisiaj prezydent Realu nie daje możliwości innej interpretacji. Powiedział wprost, że Real wygra w tym sezonie jakiś tytuł.Baluda pisze:Jestem przekonany, że wygramy na koniec sezonu jakiś tytuł, zarówno w piłkę, jak i w koszykówkę.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 sty 2009, 21:45
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 sty 2009, 21:48
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 sty 2009, 21:55
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 18 sty 2009, 22:05
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 19 sty 2009, 0:01
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 sty 2009, 0:23
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 19 sty 2009, 1:47
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 sty 2009, 12:24
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 19 sty 2009, 12:39
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 sty 2009, 12:52
Mam ułatwione zadanie bo z niektórych osób wcale nie muszę robić głupszych od siebie.cru pisze:Jestes bardzo fajny Mentorku probujac z kazdego zrobic osobe glupsza od siebie
Pytanie za milion - w którym miejscu napisałem, że zachowanie Baludy jest głupie? Przypomniałem tylko sytuację z której mocno nabijali się kibice Realu przewidując, że niebawem role mogą się odwrócić.cru pisze:Wracajac do tematu - co takiego glupiego jest w zachowaniu prezesa, ktory po duzych przetasowaniach personalnych w zarzadzie rzuca powyzsze haslo?
Oczywiście, że tak jest. Naprawdę nie musisz mi tego tłumaczyćcru pisze:Pilkarze maja swiadomosc ze na gorze zle sie dzieje, nic dobrego z tego nie wynika - wiec ten czlowiek wykonuje bardzo proste dzialanie psychologiczne, majace dwie rzeczy na celu: motywacje i odbudowanie poczucia wartosci. Daje do zrozumienia publicznie, ze w pelni wierzy w zespol i jego mozliwosci, w to ze sa na dobrej drodze do osiagniecia czegos w tym sezonie, i nic nie jest stracone.
Pytanie za milion wciąż aktualne.cru pisze:Glupie, smieszne? Nie wydaje mi sie. Przez dlugi czas cos podobnego robi Mourinho, rzucajac odwazne tezy, i jakos nikt sie z tego nie smieje. No ale skoro cos podobnego rzuca prezes Realu to juz trzeba wysmiac i stwierdzic ze jest glupota.
A był w tej bajce smok?cru pisze:Deco, zapowiadajacego wygranie 6 czy 7 trofeow
Muszę przyznać, że trafiłeś. Podobnie głupio się czuję widząc jak ludzie robią z siebie idiotów w telewizji w różnego rodzaju programach czy teleturniejach. Niby nie znam tych osób a więc ich los jest mi obojętny, ale jednak ich głupota działa poniżająco aż na mnie i muszę zmienić kanał albo wyłączyć telewizor. Teraz podobnie czuję się czytając Twoje wypociny.cru pisze:I co, teraz troche glupio, nie?
Ciekaw jestem jaką karę dostaniecie. Przypominam, że Barcelona musiała zapłacić 4000 euro za trzy puszki piwa znalezione na stadionie przy okazji meczu z Majorką.Zdaniem sędziego Alfonso Pereza Burrulla kibice Realu Madryt dopuścili się faszystowskich zachowań podczas niedzielnego meczu z Osasuną Pampeluna.
W protokole meczowym sędzia Brull stwierdził, że zasiadający za jedną z bramek kibice Realu wymachiwali flagami zawierającymi symbole ekstremistyczne i radykalne. Wznosili też okrzyki sławiące faszyzm i odnoszące się do komór gazowych oraz wykonywali faszystowskie gesty.
Real miał już w przeszłości problemy z radykalnymi kibicami z grupy "Ultra Sur". W 2004 roku klub został ukarany grzywną w wysokości 10 tysięcy euro za obrażanie przez nich czarnoskórych piłkarzy Bayeru Leverkusen oraz wznoszenie rąk w nazistowskim pozdrowieniu.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio