Nie mam pytań
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 30 sty 2009, 22:08
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 sty 2009, 0:43
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 31 sty 2009, 6:23
No to ma przerąbane Juande. Za pół roku znowu szukać nowego klubuMakis pisze:9. Kontynuowanie pracy przez Juande Ramosa. Vicente Boluda chce uzgodnić z kandydatami to, że Ramos pozostanie trenerem na kolejny sezon, jeśli wygra jakiś puchar w obecnych rozgrywkach. Trener Realu Madryt ma specjalny zapis w umowie gwarantujący roczne przedłużenie kontraktu w przypadku jakiegokolwiek sukcesu. Potem nowy prezes będzie mógł dowolnie decydować o przyszłości Ramosa.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 31 sty 2009, 7:48
za realmadryt.plKibice West Ham United nie darzą Fauberta zbytnim szacunkiem. Na serwisie YouTube.com można przeczytać komentarze typu: "Dzięki Bogu, że się go pozbyliśmy. Traciliśmy pieniądze na piłkarza, który był ciągle kontuzjowany". Inny komentarz pokazuje, że Julien w Premier League nie zaprezentował się z dobrej strony: "Gdyby nie kontuzje, Faubert byłby dobry na g****aną ligę. Poradziłby sobie po drugiej stronie Kanału (La Manche - dop. red.) w lidze na bardzo niskim poziomie". Można spotkać także bardzo ostre komentarze: "Faubert to g******y piłkarz, który nie jest wart sześciu milionów euro".
Również kibice innych drużyn, jak Bordeaux, mają wyrobione zdanie na temat francuskiego pomocnika: "Jestem fanem Bordeaux i cieszę się, że odszedł. Zgoda, ma talent, jest wybuchowy, ale nie potrafi grać drużynowo".
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 31 sty 2009, 9:49
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sty 2009, 11:16
na pewno chcesz wiedzieć o nim jakieś szczegóły ? To nie będzie przyjemnebrylancik pisze:Nie mam pytańMoże ktoś coś powiedzieć o tym gościu?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 31 sty 2009, 11:24
Wlasnie w takim celu zostal sprowadzony, wiec nadaje sie idealniefieldy pisze:Ogólnie to chyba taka zapchajdziura jest.
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sty 2009, 11:53
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 31 sty 2009, 16:21
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 lut 2009, 0:16
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 lut 2009, 0:29
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 lut 2009, 0:31
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 01 lut 2009, 6:14
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 01 lut 2009, 11:47
A ja mam taką nadzieję. Cenię go za to co zrobił dla klubu i w ogóle ale czasem zaczynam mieć wrażenie, że gramy w osłabieniu mając Raula na boisku. Wczoraj po raz koleiny zagrał żenująco słabo ( nie zmieni tego fakt że dobił piłkę do pustej bramki po strzale Higuaina). Pomyśleć, że zamiast takiego Raula w ataku mógłby grać np. Villapeepe pisze: Mam nadzieje ze jak Kapitan pobije rekord wsytepow to nie usiadzie i powie: pi%^%& to juz.
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 lut 2009, 11:53
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio