Szczęsny dostał kartkę za przebiegnięcie całego boiska, żeby kłócić się z arbitrem.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 sie 2011, 20:18
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 sie 2011, 20:33
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 13 sie 2011, 20:34
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 13 sie 2011, 20:39
Symulka Gervinho to raz. A Dwa to prowokowanie zaczął Song.Barton jaki aktorzynaIMO nawet karny tam powinien być na Gervinho. Sędzia [']
Prowokowanie rywala to chyba głowna bron Newcastle w ostatnich meczach z AFC.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sensitive » 13 sie 2011, 20:41
Sensitive

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 13 sie 2011, 20:42
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 sie 2011, 20:48
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 sie 2011, 20:59
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 13 sie 2011, 21:04
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 sie 2011, 21:08
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 13 sie 2011, 21:19
Sędziowie nie dają karnych za takie zabawy w polu karnymfieldy pisze:mi nie chodzi o karnego po upadku Gervinho. Sedzia nie przerwał gry po jego upadku, bo piłka trafiła do gracza Newcastle, więc grali dalej i w tym momencie Barton zaczyna rywala szarpać (gdy piłka była w grze), zaatakował rywala w polu karnym, to nie jest karny ?
Akurat dzisiaj dobrze zagrał, poza tym idiotyzmem na Bartonie. A Frimpong z kolei słabiej. No i zdecydowanie za dużo się z piłką wozi, co mnie drażni i co kiedyś Arsenalowi wyjdzie zapewne bokiem. Jeszcze za smarkaty jest na taką grę na takim poziomie. I na pewno to nie jest pozycja na to.fieldy pisze: Liczę, że Frimpong w tym sezonie powalczy z Songiem, bo Kameruńczyk nie prezentuje się najlepiej.
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 sie 2011, 21:50
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 13 sie 2011, 22:00
Chłopaki są zmęczeni okresem przygotowawczym. Pomocnicy i skrzydłowi robią zazwyczaj najwięcej km. No i grając w 10 na wyjeździe trzeba było w takiej sytuacji wzmocnić środek boiska. Więc zmiany jak najbardziej uzasadnione.Magnum pisze:Ja sie zastanawiam, co Wenger chcial osiagnac wpuszczajac Frimponga i Djourou. Przeciez remis nigdy nie byl naszym celem.
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 13 sie 2011, 22:03
Zgadzam się w 100 %. Sędzia w jednej akcji popełnił zbyt wiele błędów. Pierwszy błąd był w momencie wymuszenia karnego przez Gervinho. Sędzia powinien przerwać grę i pokazać zawodnikowi żółtą kartkę. Drugi błąd to taki, że jak wyrzucać jednego do i wyrzucić drugiego ( jeden zaczyna, a drugi oddaje, czyli obaj siebie warci). Trzeci błąd to taki, że nie podyktował karnego dla Arsenalu za faul bez piłki Bartona na Gervinho.fieldy pisze: Sedzia nie przerwał gry po jego upadku, bo piłka trafiła do gracza Newcastle, więc grali dalej i w tym momencie Barton zaczyna rywala szarpać (gdy piłka była w grze), zaatakował rywala w polu karnym, to nie jest karny ? Dla mnie dodatkowo czerwo, jak Gervinho dostał za klepnięcie go w pysk, to za szarpanie, które było chwile wcześniej (to Barton zaczął) też powinna być czerwona, przynajmniej na moje oko.
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 13 sie 2011, 22:09
A gdzie Ty tu widzisz faul misiu? Bo go złapał za koszulkę?romantyk_emil pisze:Trzeci błąd to taki, że nie podyktował karnego dla Arsenalu za faul bez piłki Bartona na Gervinho.
Logan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio