Na prawa obrone chcialbym Isle i tylko Isle. Jak nie w tym okienku to w nastepnym bo byc moze obecnie przesunieto priorytety w innym kierunku.Martin Pellegrino pisze:Poza środkowym defensorem potrzebujemy także bocznych. W transfer Piszczka nie wierzę i nie jestem do końca przekonany, czy poradziłby sobie w nowej lidze. Zostaje więc Isla, który już miał być nasz jeszcze przed zakończeniem sezonu, ale informacje na temat tego transferu nagle ucichły. Na lewą flankę jest przymierzany Kolarov, ale sam nie wiem co sądzić o Serbie. Nie jest wystarczająco dobry w defensywie, nie daje drużynie za dużo w ofensywie, sam nie wiem dlaczego taki zawodnik gra w drużynie mistrza Anglii. Może warto powalczyć o Criscito?
Cesar akurat nie jest na mojej czarnej liscie wiec zostaje.
Co do srodka to tez jest taka mozliwosc, ze postawimy mocniej na Ranocchie i bedzie gra w duecie z Samuelem. Przyjda tylko rezerwowi pokroju Andreolliego czy Silvestre. Chociaz przy okazji wypadu do Porto po Guarina mielismy pytac o Otamendiego. Kiedys bylo o nim glosno, nie ma pojecia co obecnie prezentuje swoja gra.