Gdzie będzie grał Jerzy Dudek? - Strona 10

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
vet3ran
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vet3ran » 04 wrz 2005, 0:21

Ja Sądze ze JErzy dudek dołączy do Żuraskiego do Celtic Glasgow

Awatar użytkownika
b0ja
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

d0_ob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: b0ja » 04 wrz 2005, 18:01

MyŚlem ze jerzy dudek zagra teraz w klubie włoskim moze MILAN moze JUvE niewiem jeszcze ale chciałbym zeby grał w F.C BArcelonie albo Cletic Glasgow :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 wrz 2005, 18:04

co wy za głupoty piszecie, Jurek miał kontuzję - okienko się zakończyło i Jerzy został w L'poolu :roll:
I jak narazie się stamtąd nie rusza - będzie rywalizował z Reiną i będzie miał takie szanse jak miał w pojedynku z Kirklandem - czyli niewielkie

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 04 wrz 2005, 21:22

No właśnie po 1 okno się skończyło a po 2 to jak ktoś sądzi, że Jurek jeszcze wystąpi w klubie pokroju Barcy czy Milanu to ma duże poczucie humoru skoro Jurek w Liverpoolu ławę grzeje...

pilka
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilka » 12 wrz 2005, 11:31

Ostatnio była wiadomosc że do Manchester City dołaczy w styczniowym oknie transferowym lecz jakoś nie moge w to uwierzyc jestem fanem Citizens a w newsie na temat Dudka napisali że zmieniłby słabo spisującego się Jamesa. James owszem w reprezentacji ostatnio z Danią zagrał katastroficznie lecz w klubie gra bez zastrzezeń. Stuart Pearce nie powiedziałł o nim ani jednego złego słowa że zle gra lub cos takiego wiec myśle że ten tranfer jest mało realny zobaczymy w styczniu - zapraszam na www.mancityfc.prv.pl

Awatar użytkownika
chesteros
Skład B
Skład B
Lokalizacja: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 ORA, England :)
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 12 wrz 2005, 14:51

No ciekawe ciekawe :D mam nadzieje ze niezostanie w premiership bo bedzie kolejny pretekst dla C+ zeby nie puszczac ManU tylko mecze (czasem nawet słabe) z powodu polaka :lol:

Awatar użytkownika
kozak12
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 12 wrz 2005, 14:53

tez sie gdzies otarlem o to ze przerwie zimowej ma trafic o Manchesteru City,zdaje mi sie ze to w Fakcie było,ale ja jakoś w to wątpie,mówili ze gdyby nie kontuzja bylby w arsenalu,teraz mówiia ze przejdzie to Manchesteru City,ah Ci dziennikarze

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8653
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 wrz 2005, 17:40

jak mi sie podoba ta Wasza pseudo-dyskusja dot. przyszlego klubu Jerzego D. :lol: :lol:

sam nie wiem co o tym wszystkim mam myslec :lol:
wg mnie jest on znany tylko w Anglii, ze nie ma takiej opcji, zeby wyjechal poza granice Wielkiej Brytanii :)

jesli nie bedzie grac w Liverpoolu, to moze powinien przejsc do slabszego klubu np. Sunderland, czy WHU ;)

pozdro

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 wrz 2005, 17:56

cloner pisze:wg mnie jest on znany tylko w Anglii, ze nie ma takiej opcji, zeby wyjechal poza granice Wielkiej Brytanii
:shock: :shock: glownie w Anglii to chyba znane sa jego wpadki, bo z dobrej strony to mysle ze zna go cala Europa a moze i swiat (final LM ogladalo pewnie kilka miliardow ludzi).
cloner pisze:jesli nie bedzie grac w Liverpoolu, to moze powinien przejsc do slabszego klubu np. Sunderland, czy WHU
Eee nie przeadzajmy. mysle, ze Jurek jak sie szybko pozbiera (bo latka mu uciekaja) to ma szanse na cos wiecej niz ogony ligi angielskiej.
Wg mnie optymalne rozwiazanie to czolowy klub francuski, holenderski moze portugalski. ewentualnie Anglia, ale tam watpie zeby znalazl miejsce w klubie niewiele gorszym od Liverpoolu. a moze Tottenham :P mysle ze Robinsona moglby wygryzc :lol:
Tyle tylko, ze jak nie znajdzie sobie klubu w zimie, to moze czasem wyladowac u... Jacka Baka. bo jak juz powiedzialem lat mu nie ubywa, a w Katarze to moglby niezly kontrakcik wynegocjowac, jako gwiazda i legenda LM :P w sam raz na dobra emeryture :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 wrz 2005, 19:03

(final LM ogladalo pewnie kilka miliardow ludzi).
chyba Pan lekko przesadził :shock: może kilkaset milionów [z 400-500] ale kilka milardów
Krzysztof Jarzyna pisze:ale tam watpie zeby znalazl miejsce w klubie niewiele gorszym od Liverpoolu. a moze Tottenham Razz mysle ze Robinsona moglby wygryzc
raczej odpada - Robinson ma dobrego zastepce - niejakiego Czecha - Radka Cerny'ego; naprawdę świetny młody bramkarz, wątpię żeby kupili drogiego w utrzymaniu Dudka jak mają wielki talent

Może odejść gdzieś do francji [jak wspomniał Jarzyna] ale pewni nie do czołowego klubu - może wróci do Holandii, choć mówił, że tylko do Feyenoordu.
A może wróci do Polski do swych starych znajomych Iwana i Świerszcza :lol: - potraktujcie to jakio wielki żart :lol:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 wrz 2005, 19:15

fieldy pisze:chyba Pan lekko przesadził może kilkaset milionów [z 400-500] ale kilka milardów
No jasne, w sumie to na swiecie jest kilka milirdow ludzi. mea culpa :wink:
fieldy pisze:A może wróci do Polski
Myslisz ze 4 liga i GKS Tychy to dobra opcja :P :lol:
fieldy pisze:A może wróci do Polski do swych starych znajomych Iwana i Świerszcza
Do Lecha to powinien wrocic Kokoszanek - lowca bramek, bo cos za duza sensacja to wasze drugie miejsce :wink: :lol:

Matizz
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matizz » 04 paź 2005, 19:53

Ja Jurka Dudka chętnie ujrzał bym w Arsenalu, Bo Lehman czasami potrafi nieźle wkurzyć swoimi kiksami..chociaż Dudek tez nie może byc czysty bo tak jka Lehman miał wiele kixow ale mimo to Arsenal

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 04 paź 2005, 20:03

Ja sądzę, że mógłby nawet wrócić do Feyenoordu, bo Lodewijks to ostatnio nie spisuję się najlepiej, a to co zrobił w ostatnim meczu z Utrechtem przegranym dla Feyenoordu to po prostu tragedia, a jakby wrócił tam Dudek to pewnie miałby miejsce w sqadzie i znowu czarowałby całą Holandię.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 04 paź 2005, 21:03

Ludzie, tak na serio to nie wiem o czym wy piszecie??Co to za dyskusja?? Przecie nie wiadomo jaką on teraz bedzie mial forme..czy szybko zdola przejsc do optymalnej dyspozycji... nie na miejscu..to tak jak dla kogos zyjacego przygotowywac trumne na wymiar, dla kogos kto jeszcze moze urosnac albo...troche pesymistyczny przyklad ale takie jest zycie....a moze jeszce on chce powalczyc o miejsce w skladzie z reiną ktory jak narazie mnie to swą gra nie zachwyca..narazie..bo tylko kilka razy mógl sie chlopak wykazac...ale nie ma za pewnych interwencji i tego co golkiper na wyspach , chcąc niechcąc, posiadac musi..gry na przedpolu..
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 paź 2005, 21:23

Ostatnio była mowa że w styczniowym oknie transferowym przeniesie sie do Manchesteru City.Napewno miałby pewne miejsce w składzie, ale znając Dudka raczej podejmie rękawice z Reina(od początku jest spisany na straty).Według mnie jest to najlepsze rozwiązanie.Chyba że zgłosi się klub z najwyzej półki

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”