Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 23 lis 2004, 17:49
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 23 lis 2004, 18:02
Poko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 23 lis 2004, 18:08
Dziadek - syn dziadka (jednocześnie ojciec) - synJest dwóch ojców i dwóch synów oraz trzy jabłka, każdy z nich zjadł po jednym jabłku, jak to możliwe
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 23 lis 2004, 18:14
Poko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 23 lis 2004, 18:34
Rozwiązałem po prostu. Teraz szybko poszło. Za pierwszym razem jak rozwiązywałem było ciężko, ale się udałoPoko pisze:No Mazurek, ja jestem pod wrażeniem, ale z jakiej strony to wziąłeś.......
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 23 lis 2004, 19:29
no w sumie moze to nie takie trudne ale ja jestem leń ;D no i Mazurek dawaj następnąMazurek pisze:Rozwiązałem po prostu. Teraz szybko poszło. Za pierwszym razem jak rozwiązywałem było ciężko, ale się udałoPoko pisze:No Mazurek, ja jestem pod wrażeniem, ale z jakiej strony to wziąłeś.......
Paszti

Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf799 » 23 lis 2004, 20:23
raf799
Mazurek
raf799
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 lis 2004, 23:08
Ja moge na to odpowiedziecPoko pisze:Tereaz bardzo banalna zagadka kto jej nie skuma to............
Jest dwóch ojców i dwóch synów oraz trzy jabłka, każdy z nich zjadł po jednym jabłku, jak to możliwe![]()
Ja ta zagadkę w przeciągu 5 minut rozwiązałem....
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 lis 2004, 23:12
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 24 lis 2004, 13:50
Dobrze, już 2 zagdaki zgadłeś, teraz twoja kolei Tomusmc jak nie masz co dać to powiedzTomusmc pisze:Ja moge na to odpowiedziecPoko pisze:Tereaz bardzo banalna zagadka kto jej nie skuma to............
Jest dwóch ojców i dwóch synów oraz trzy jabłka, każdy z nich zjadł po jednym jabłku, jak to możliwe![]()
Ja ta zagadkę w przeciągu 5 minut rozwiązałem....Ojciec Ojca (Dziadek), Syn Ojca (Tata), Ojciec Syna i Syn
Poko
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio