Liga brazylijska - Strona 10

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy lubicie lige brazylijską?

tak
65
66%
nie
34
34%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 12:23

Corinthians pisze:Ciężki wrzesień, wrzesień, który przesądzi o tym czy Corinthians zdobędzie mistrzostwo.
Ja myśle że liga brazylijska jest tak nieprzewidywalna że wszystko moze byc mozliwe jest chyba teraz dokładnie półmetek rozgrywek a ty juz mówisz że wrzesiń może zadecydowaci o mistrzostwie :? Ja mysle że Cruziero i Santos powalczą do końca bo Sao Paulo już chyba nie da rady wyjść z marazmu :P

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 sie 2005, 12:26

Rossi pisze:
Corinthians pisze:Ciężki wrzesień, wrzesień, który przesądzi o tym czy Corinthians zdobędzie mistrzostwo.
Ja myśle że liga brazylijska jest tak nieprzewidywalna że wszystko moze byc mozliwe jest chyba teraz dokładnie półmetek rozgrywek a ty juz mówisz że wrzesiń może zadecydowaci o mistrzostwie :? Ja mysle że Cruziero i Santos powalczą do końca bo Sao Paulo już chyba nie da rady wyjść z marazmu :P
Źle to ujołem. Chodzi mi oto, że jak będą wygrywać we wrześniu to się przybliżą do mistrzostwa, bo zdetronizują kilku groźnyxh pretendentów do Mistrzostwa.

Awatar użytkownika
WestCoast
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 22 sie 2005, 12:28

Rossi pisze:
no niestety raczej Sao Paulo raczej juz nieda rady w tym sezonie zdobyc mistrzostwa :(

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 12:33

Mi szkoda też troche Sao Paulo wkońcu zwycięsca CL a tak dają ciałą w lidze . Cininho , Tardelli, Luizao, Amoroso, przecież bardzo dobrzy zawodnicy ale chyba za długo świętowali zwycięstwo a moze i gra na dwóch frontach za bardzo ich wykoniczyła przecież Altetico P też nie zachwyca w lidze :roll:

Awatar użytkownika
WestCoast

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 22 sie 2005, 12:36

A obilo mi sie o uszy ze Cininho ma przejsci do jakiegos europejskiego klubu(niestey zapomnilem jakiego)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 12:53

WestCoast pisze:A obilo mi sie o uszy ze Cininho ma przejsci do jakiegos europejskiego klubu(niestey zapomnilem jakiego)
Zainterseowanie Cininho wyrazily taki formy jak : Manchester United, Juventus Turyn , FC Liverpool, AC Milan :wink: gdzie pzrejdzie niewiadomo :roll:

Awatar użytkownika
WestCoast

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 22 sie 2005, 13:27

dzieiki za przypomnienie! to raczej Cicniho zostanie w Sao Paulo bo okienko transferowe zbliza sie do konica . A on by na pewo sie sprawdzil na bojskach europy. A le tylko oby nie przechodzil do angli bo jego kariera sie zatrzyam jak kazdego latynosa.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 13:37

Jeszcze chciałem cos dodać odnosinie Corinthiansu ta drużyn ma starsznie dziurawa obrone :P W lidze na 21 kolejej stracili 39 bramek wiecej od nich 17 Vasco 46 i ostatnie Paysandu 43. Wiec jak tak dalej beda tracić to chyba misztra nie zdobedą.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 sie 2005, 14:01

No niestety obrona jest fatalna. Ale to dlatego, że Corinthians grają bardzo ofensywnie. I tak po odejściu Pasarelli obrona się poprawiła. Już nie przegrywają 1-5.
Trzeba jednak przyznać, że świetnie gra atak z Tevezem na czele, który chyba nawet jest najlepszym strzelcem Corinthians.

Awatar użytkownika
WestCoast

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 22 sie 2005, 14:14

a kto jest partnerem teveza w ataku?? gil czy jaks tak to jeszcze w corinhaosie gra ??

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 sie 2005, 14:17

Abuda bądź Jo

Awatar użytkownika
WestCoast

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 22 sie 2005, 14:19

jo to mlody zawodnik chyba. a ten gil gra tam jeszcze ?? ciekawi mnie to . jest napadziorem.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 sie 2005, 14:20

WestCoast pisze:jo to mlody zawodnik chyba. a ten gil gra tam jeszcze ?? ciekawi mnie to . jest napadziorem.
Gil przeszedł do Japonii, chyba do Tokio Verdy. A Jo ma 18 lat.

Awatar użytkownika
WestCoast

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 22 sie 2005, 14:22

dzieki serdeczne!! tzn ze gil sie zcieniowal . bo z dwa lata temu to dobry zawodnik byl.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 sie 2005, 14:26

WestCoast pisze:dzieki serdeczne!! tzn ze gil sie zcieniowal . bo z dwa lata temu to dobry zawodnik byl.
Poprostu poleciał na kase. Nie chciał robić kariery w Europie. Trudno. Szkoda mi. Brdazo go lubie. Wróżyłem mu wielką karierę, a teraz to nawet Sparta Praga go nie kupi...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”