Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata - Strona 10

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 04 mar 2005, 18:33

Zawdi - O Ronnim napisałeś: "nie chce mu mowic fuera, dam mu jeszcze nastepny sezon". Mam nadzieję, że to było ironiczne, bo pozbywanie się jednego z najlepszych zawodników świata byłoby głupotą. Ale na szczęście już nie ma Gasparta 8)

Tomusmc - Przy Samuelu i Gutim napisałem o.k. dlatego, że zgadzam się z uzasadnieniem ich przereklamowania przez zawdiego, a nie dlatego, że grają w Realu. Guti jest dobrym piłkarzem, ale nie takim, na jakiego kreują go niektórzy. Samuel w Realu gra po prostu fatalnie, a przychodził tam, jako jeden z najlepszych środkowych obrońców świata. Dlatego uważam go za przereklamowanego. Dla mnie swoją grą w Romie już nie był w żadnym wypadku najlepszym obrońcą świata (mimo, że grał bardzo dobrze), ale w Realu gra beznadziejnie. Co do zmiany klimatu, Roma to wielki klub, ale Real jeszcze większy. W takich klubach tak naprawdę poznaje się klasę piłkarza. Samuel moim zdaniem zwykle nie ma jej na najlepszego obrońcę świata, a tak jak on grał w Romie, tak Riquelme gra w Villareal. Ani jeden, ani drugi (przy obecnej dyspozycji i sytuacji Romy i tym, że Villareal nie jest klubem ze ścisłej światowej czołówki), po prostu w lepszych klubach się nie sprawdzają.

Co do Ronaldinho, zgadzam się ze wszystkim, prócz jednego. Napisałeś: "wolał bym żeby media się od niego nieco odsunęły bo Beckham też był kiedyś znakomity". Zgoda. Beckham był kiedyś może, moim zdaniem nie znakomity, ale dobry. Ale wyróżniał się dokładnymi podaniami i stałymi fragmentami gry. Nie miał nigdy i mieć nie będzie tego co ma Ronaldinho - dryblingu, techniki, niesamowitych rajdów, magicznych podań i niesamowitego talentu. To jest po prostu inna półka.

Niggaz - Nie zgadzam się z tobą co do Petra Cecha. Juventus i Milan też mają dobrą obronę, grają nie bardziej ofensywnie niż Chelsea, a ostatnio wiele bramek Buffon i Dida puszczają. Mimo mojej sympatii do Valdesa, to Cech to jak na razie bramkarz o klasę lepszy. Ma też bardzo ważną cechę: pewny chwyt. Po mocnych strzałach nie wypuszcza piłki, tylko ją łapie. Piszesz: "Ciekaw jestem jak broniłby Cech grając w innej drużynie". Z tego co pamiętam, to Cech bronił przed przejściem do Czelś w Sparcie Praga, gdzie właśnie bronił znakomicie i stąd zainteresowanie nim Abramowicza. Polecam przyjrzeć też się jego ostatnim występom przeciwko Barçy (gdyby nie on, wygrałaby wyżej) i Liverpoolowi (gdzie między innymi wybronił świetny strzał Hammana).

Pozdro for all.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 11 mar 2005, 22:08

Ostatnio włączam TV, a tam reklama masyznek do golenia Gilette - oczywiście z... Beckhamem, to jest już śmieszne...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 mar 2005, 9:56

BUNCH pisze:Ostatnio włączam TV, a tam reklama masyznek do golenia Gilette - oczywiście z... Beckhamem, to jest już śmieszne...

no patrz to cud ze wlaczasz televizor :twisted:

zostawcie w koncu becksa jezeli uwarzasz ze gosc jest smieszny to ok ale juz dajcie mu spokuj :? moze teraz ziomek daje ciala ale to co wyprawial w ManU to bylo naprawde cos

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 mar 2005, 10:01

Sama reklama jest śmieszna, ale do niego nic nie mam.Zarobi sobie(chociaż i tak już ustawił swoich prawnuków do końca życia :lol: )

RONALDO :!: Luiz Nazario De Lima :!: Tak, to on jest najbardziej przereklamowany :!: ...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 mar 2005, 10:13

Uchi_UfFy pisze:Sama reklama jest śmieszna, ale do niego nic nie mam.Zarobi sobie(chociaż i tak już ustawił swoich prawnuków do końca życia :lol: )

RONALDO :!: Luiz Nazario De Lima :!: Tak, to on jest najbardziej przereklamowany :!: ...

uwarzasz ze pilkarz ktory np sam przesadzil o zwyciestwie brazylii w mistrzowstwach swiata jest przereklamowany ?? albo pilkarz ktory 2 razy byl mistrzem swiata, raz wicemistrzem !?!?! pilkarz ktory po 2 letniej kontuzji wrocil do gry zdobywajac mistrzostwo swiata, najlepszy strzelec primera division, eredivisie, serie A ??? jeden z najdrozszych pilkarzy na swiecie ?!?!

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 12 mar 2005, 10:22

Zdecydowany najbardziej przereklamowany piłkarz to Beckham. Gość ma tak przereklamowaną gębe jak Pamela sami wiecie co.... :D

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 mar 2005, 10:33

smitu pisze:
Uchi_UfFy pisze:Sama reklama jest śmieszna, ale do niego nic nie mam.Zarobi sobie(chociaż i tak już ustawił swoich prawnuków do końca życia :lol: )

uwarzasz ze pilkarz ktory np sam przesadzil o zwyciestwie brazylii w mistrzowstwach swiata jest przereklamowany ?? albo pilkarz ktory 2 razy byl mistrzem swiata, raz wicemistrzem !?!?! pilkarz ktory po 2 letniej kontuzji wrocil do gry zdobywajac mistrzostwo swiata, najlepszy strzelec primera division, eredivisie, serie A ??? jeden z najdrozszych pilkarzy na swiecie ?!?!
Chyba jeden z najgrubszych na świecie. Nie wspomniałeś o tym, że on grał dwa sezony w Eredivisie, gdzie w drugim pokazał niewiele; w Primera Division w Barcelonie grał sezon - fakt grał dobrze; ale tylko jeden udany sezon we Włoszech z czego cztery inne to już leczenie kontuzji kolana; strzelenie kilku bramek na MŚ, gdzie niewiele pobiegał, bo miał dobrze wystawiane piłki od partnerów; zresztą wystarczy popatrzeć na LM; cztery gole w poprzedniej edycji a w tej zaledwie gol; jak można mówić o jego talencie skoro nawet w meczu z Juve nie miał tylu sił, by ruszyć swoją dupę i ganiać za obrońcami próbując zabrać im piłkę. To jest cień zawodnika, przereklamowana gwiazda, szkoda już się o nim rozpisywać bo niewarto...

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 mar 2005, 10:34

smitu pisze: no patrz to cud ze wlaczasz televizor :twisted:
Obrazek
Spadaj!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 mar 2005, 10:34

smitu pisze: uwarzasz ze pilkarz ktory np sam przesadzil o zwyciestwie brazylii w mistrzowstwach swiata jest przereklamowany ?? albo pilkarz ktory 2 razy byl mistrzem swiata, raz wicemistrzem !?!?! pilkarz ktory po 2 letniej kontuzji wrocil do gry zdobywajac mistrzostwo swiata, najlepszy strzelec primera division, eredivisie, serie A ??? jeden z najdrozszych pilkarzy na swiecie ?!?!
No pewnie :wink:.To co kiedyś zrobił nie ma tu nic do rzeczy.Beckham też ma jakąś tam kolekcje tytułów, a mówią, że jest przereklamowany...Ronaldo 3 lata temu był grojkiem, ale sam przynaj jego forma od jakiegoś czasu(nawet nnie chodzi mi tylko o ten sezon)to poprostu śmiech na sali.Technika owszem, ale przyśpieszenie?Jest chyba pierwszym do wylotu w Realu.Naprawdę nie przychodzi mi do głowy narazie słabsza "gwiazda" niż on.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 mar 2005, 10:38

Uchi_UfFy pisze:
smitu pisze: uwarzasz ze pilkarz ktory np sam przesadzil o zwyciestwie brazylii w mistrzowstwach swiata jest przereklamowany ?? albo pilkarz ktory 2 razy byl mistrzem swiata, raz wicemistrzem !?!?! pilkarz ktory po 2 letniej kontuzji wrocil do gry zdobywajac mistrzostwo swiata, najlepszy strzelec primera division, eredivisie, serie A ??? jeden z najdrozszych pilkarzy na swiecie ?!?!
No pewnie :wink:.To co kiedyś zrobił nie ma tu nic do rzeczy.Beckham też ma jakąś tam kolekcje tytułów, a mówią, że jest przereklamowany...Ronaldo 3 lata temu był grojkiem, ale sam przynaj jego forma od jakiegoś czasu(nawet nnie chodzi mi tylko o ten sezon)to poprostu śmiech na sali.Technika owszem, ale przyśpieszenie?Jest chyba pierwszym do wylotu w Realu.Naprawdę nie przychodzi mi do głowy narazie słabsza "gwiazda" niż on.

3 lata powiadasz to ciekawe dlaczego w zeszlym sezonie byl krolem strzelcow primera division ?? jezeli chodzi o jego wylot z realu to sie niestety zgodze :?

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 mar 2005, 10:41

smitu pisze:
Uchi_UfFy pisze:
No dobra przesadziłem z poprzednim seozonem, no ale sam przyznaj, to już nawet nie cień piłkarza z Mundialu 2002...Oj fast foody wychodzą...

3 lata powiadasz to ciekawe dlaczego w zeszlym sezonie byl krolem strzelcow primera division ?? jezeli chodzi o jego wylot z realu to sie niestety zgodze :?

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 mar 2005, 10:45

Uchi_UfFy pisze:
smitu pisze:
Uchi_UfFy pisze:
No dobra przesadziłem z poprzednim seozonem, no ale sam przyznaj, to już nawet nie cień piłkarza z Mundialu 2002...Oj fast foody wychodzą...

zgadzam sie to nie ten sam pilkarz co niegdys ale nie jest przereklamowany !! to tak jakby powiedziec tez ze zidane jest przereklamowany a nie ma formy teraz i jest juz stary,ronaldo nie ma formy ale pilkarz jest wybitnym 8)

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 mar 2005, 10:55

Zidane bez formy, 4 lata starszy od Ronaldo jest i niebo lepszy niż on.Fakt, Ronaldo czasami wystarczy, że przyłoży nogę i jest bohaterem a Zizou biega i biega, sił mu nie brakuje, ale jest mniej zauważalny.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 mar 2005, 11:10

Uchi_UfFy pisze:Zidane bez formy, 4 lata starszy od Ronaldo jest i niebo lepszy niż on.Fakt, Ronaldo czasami wystarczy, że przyłoży nogę i jest bohaterem a Zizou biega i biega, sił mu nie brakuje, ale jest mniej zauważalny.

no masz racje, ja chcialem po prostu pokazac jakis przyklad, reasumujac dla mnie Ronaldo na pewno przereklamowanym pilkarzem nie jest

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 mar 2005, 11:13

Heh, no dobra <peace> :)

Nie dojdziemy do porozumienia, ale pozdro Smit :).

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”