Pytania Techniczne - Strona 10

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 wrz 2005, 11:45

Nie dziala czyli co?W ogole go nie ma czy wyswietla sie z bledami?
Sprawdz w katalogu GG ze swoim profilem czy ciagle znajduje sie tam plik archives.dat (chyba tak sie on nazywa) Jesli jest i zajmuje odpowiadnia ilosc miejsca (zaleznie od tego jak dlugie archiwum miales) to moze po prostu weksportuj kontakty skopiuj plik archiwum wywal GG jeszcze raz zainstaluj skopiuj z powrotem ten plik kopnij siostre i tyle.Powinno dzialac.Ewentualnie drukuj swoje rozmowy jak to takie wazne :mrgreen:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 wrz 2005, 12:02

moze w ustawieniach masz zaznaczone "nie archiwizuj wiadomości" ??

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2860

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 09 wrz 2005, 12:13

hmm i ja mam pewien problem,mam tego adwarea i jak skanuje to nic nie wykrywa a mimo to co jakis czas pojawia mi się jakiś proces i np podczas gry w wormsy na sieci z chłopakami o browarki a w połowie gry wyskakuje proces i po browarkach :cry: kurde poradźcie coś lepszego od adawarea albo nie wiem:| z góry dzięx

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 09 wrz 2005, 12:21

Chlopaczek pisze:Nie dziala czyli co?W ogole go nie ma czy wyswietla sie z bledami?
W ogóle się nie wyświetla, tylko na pasku zadań jest
Obrazek
Chlopaczek pisze:Sprawdz w katalogu GG ze swoim profilem czy ciagle znajduje sie tam plik archives.dat
Znalazlem ten plik - nazywa się archives.dll
Chlopaczek pisze:jest i zajmuje odpowiadnia ilosc miejsca (zaleznie od tego jak dlugie archiwum miales)
Ten plik ma 60 KB, wydaje mi się, że trochę mało... :cry:
Więc albo on kompresuje zawartość rozmów, albo jest tam sam tekst - bez emotikon, gifów itp. Jest jescze trzecia możliwość [najgorsza] - rozmowy zostały skasowane :wink:
Chlopaczek pisze:moze po prostu weksportuj kontakty skopiuj plik archiwum wywal GG jeszcze raz zainstaluj skopiuj z powrotem ten plik
Chyba nie mam innego wyjścia :roll:
Chlopaczek pisze:kopnij siostre
Do tego nie trzeba mnie namawiać :twisted:
Chlopaczek pisze:Ewentualnie drukuj swoje rozmowy jak to takie wazne
Co prawda moje archiwum rozmów uważam za bardzo ważne, ale jest również bardzo osobiste :) A przelane na papier zapewne szybko stałoby się łupem wyżej wspomnianej siostry :D

WIELKIE DZIĘKI CHLOPACZEK :!::!::!:

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 09 wrz 2005, 12:25

Pasztet pisze:moze w ustawieniach masz zaznaczone "nie archiwizuj wiadomości" ??
Problem w tym, że mam ustawione archiwizowanie i do niedawna wszystko dzialalo bez zarzutu [usuwanie starych wiadomości też mam wylączone] :wink:

1 WP

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 wrz 2005, 12:26

Jaki proces?

Spy Ferret, Scan Spyware do tego firewall i antywirus.Malo co sie przeslizgnie.Mozna tez poinstalowac uaktualnienia Windowsa a najlepiej Service Pack (dla XP najnowszy to SP2 dla W2000 SP4).Lataja dziury w systemie.

Do Void-a

60 kb to faktycznie jak na moj gust bardzo malo.Ja mam ponad 30 mega.

Nie ma sprawy zawsze do uslug :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 wrz 2005, 14:08

Void pisze:archives.dll
weź ten plik wyrzuć ze swojego profilu [users/void - czy jak tam masz] a skopiuj sobie to z profilu siostry - usuń jej archiuwm i masz swoje - czyste

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 09 wrz 2005, 21:23

czy nie wiecie skad mozna sciagnac Corel Draw 9? ewentualnie Photoshop...

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 09 wrz 2005, 21:31

romantyk pisze:czy nie wiecie skad mozna sciagnac Corel Draw 9? ewentualnie Photoshop...
to jest nielegalne!!!! za takie programy sie placi gruba kapuche!!! idz do sklepu z oprogramowaniem i kup, na pewno bedzie. pomijam kwestie, ze na pewno nie jest to romantyczne (piractwo)

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 10 wrz 2005, 14:01

Nie wiecie jak podzielić filmik co ma 130 MB na kilka części?? Tak żeby później (jak sie rozpakuje wszystkie) była z tego jedna całość ?

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 wrz 2005, 14:55

spakuj to rarem, a w opcji "rozmiar woluminow" wpisz rozmiar pojedynczego archiwum, jaki chcesz uzyskac. i final. wystarczy rozpakowac obojetnie ktory klocek, a rozpakuja sie wszystkie i zlacza w jeden plik, o ile wszystkie archiwa sa w jednym katalogu.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 wrz 2005, 14:59

zawdi pisze:
romantyk pisze:czy nie wiecie skad mozna sciagnac Corel Draw 9? ewentualnie Photoshop...
to jest nielegalne!!!! za takie programy sie placi gruba kapuche!!! idz do sklepu z oprogramowaniem i kup, na pewno bedzie. pomijam kwestie, ze na pewno nie jest to romantyczne (piractwo)
LoL.

www.tdt.org.pl tam masz oby dwa programy.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 wrz 2005, 15:02

Lakier pisze:www.tdt.org.pl tam masz oby dwa programy.
moglbys dodac jakas instrukcje obslugi. nasz najbardziej romantyczny romantyk z pilka.pl pewnie nie ma pojecia co to jest torrnet i z czym to sie je...

tak smieszne ze az glupie. widze, ze piszesz duzo OT. nie boj sie, od teraz bedziesz dostawal za kazdy OT nagrode.

Awatar użytkownika
majo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 10 wrz 2005, 21:02

Mam małe ptanko. MIanowicie jeśli gram w Football managera POjawia mi sie bład że "System Microsoft Windows wygenerował blędy i program zostanie zamknięty" nie wiecie może co może być tegoprzyczyną. Tylko przy tej grze tak mi się dzieje prosze o szybką odpowidz bo nie moge życ bez tej gry.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 wrz 2005, 21:05

może trzeba jakąś oryginalną grę kupić ? po prostu 8)

zapytaj RoRo - on tu jest ekspertem od gier - tak słyszałem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”