Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 cze 2005, 22:35
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 01 cze 2005, 22:41
Może w jakimś sensie jest szczery ale to tak prostacka szczerość. Powiedz mi co oni mają Ci do przekazania?? Jakieś wartość, światopogląd?kulekfcb pisze:Jezeli rap nie jest szczery i prawdziwy ( przynajmniej nie który) to chyba nie mówimy o tej samej muzyce
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 cze 2005, 22:54
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 01 cze 2005, 23:22
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 01 cze 2005, 23:23
stary przesluchaj grammatika i skumaj przekaz pozdrawiam...piotrek256 pisze: Może w jakimś sensie jest szczery ale to tak prostacka szczerość. Powiedz mi co oni mają Ci do przekazania?? Jakieś wartość, światopogląd?
baryla_pce
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 cze 2005, 23:26
Tylko mi nie mów, że myślisz, że to jest rap??piotrek256 pisze:A co sądzicie o pisence P.Kukiza- " Nie gniewaj sie Janek"
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 01 cze 2005, 23:32
Tomusmc pisze: Tylko mi nie mów, że myślisz, że to jest rap??
Beznadziejne, jak dla mnie majstrsztrykTomusmc pisze:Kukiz wymyślił jakieś beznadziejne teksty
teraz powiedz ,że ty żartujeszTomusmc pisze:żeby przeprosić Janka (chyba Borysewicza) i do tego wybrał taki styl![]()
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 01 cze 2005, 23:33
baryla_pce
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 cze 2005, 23:38
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 01 cze 2005, 23:45
To zle myślałeśTomusmc pisze:Z tym Jankiem to serio tak myślałem Piotrektak sobie wymyśliłem bo tak naprawdę nigdy nie wsłuchiwałem się w ten tekst i bynajmniej nie mam zamiaru
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 01 cze 2005, 23:47
baryla_pce
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 04 cze 2005, 12:17
posłuchaj całej płyty Eldo - Eternia i zobacz jaka ona (teksty w niej zawarte) jest prostacka.piotrek256 pisze:Może w jakimś sensie jest szczery ale to tak prostacka szczerość. Powiedz mi co oni mają Ci do przekazania?? Jakieś wartość, światopogląd?
"...Nawet blue cafe robi Rap wszyscy robią Rap tylko ze żaden niewie jak.." - Grammatik - 2004piotrek256 pisze:A co sądzicie o pisence P.Kukiza- " Nie gniewaj sie Janek"
t_JB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 cze 2005, 12:33
nie mam ochotyt_JB pisze:posłuchaj całej płyty Eldo - Eternia i zobacz jaka ona (teksty w niej zawarte) jest prostacka.
t_JB pisze:"...Nawet blue cafe robi Rap wszyscy robią Rap tylko ze żaden niewie jak.." - Grammatik - 2004piotrek256 pisze:A co sądzicie o pisence P.Kukiza- " Nie gniewaj sie Janek"
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojtas1990 » 04 cze 2005, 12:42
wojtas1990
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 04 cze 2005, 12:55
Jeżeli niemasz ochoty to niepisz tu o prostactwie.piotrek256 pisze:nie mam ochoty
mozesz rozwinac swoją myślpiotrek256 pisze:Czyli potwierdz się moja teza ,że większość słuchaczy rapu to wybitne tępaki
t_JB
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio