Siatkówka - Strona 10

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 lip 2005, 22:22

ide sie pochlastac.
nasza mentalnosc wyszła na jaw w 4 secie.poprostu nie umiemy wygrywac decydujących meczy.nawet Lozano nas tego nie nauczy.na usprawiedliwienie oni mieli Milijkovica.
POZDRO

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 09 lip 2005, 22:23

Co to było :?: :!: Co to wogole było :?: :!: Co oni zrobili :?: :!: Nie ulega wątpliwosci ze przegralismy na własne życzenie. Tak nie mozna grac w siatkówke. :? :? :? :( :( :(

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 09 lip 2005, 22:24

kur..., ja pier..., jestem tak zaj.... wkur.... ze ch...., ja jeb..... mam tak podj... cisnienie, ze zaraz cos rozpie....., kur..... /1 WP. rozumiem zlosc, bo moja jest ropwneiz przeogromna , pippen

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 09 lip 2005, 22:24

DOKONALI CZEGOŚ NIEPRAWDODPOBNEGO POLACY, WYGRYWAJĆ 2:0 I W TRZECIM SECIE PROWADZĄC 22:17 PRZEGRALI 2:3

Kiedyś juz z Serami prowadzilismy 23:18 i też przegraliśmy, od lat to samo.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 lip 2005, 22:28

... Cóż, Polacy pokazali, że są dobrą drużyną, która potrafi na własne życzenie przegrać mecz. Przy stanie 2:0 byłam pewna, że zagramy w finale z Brazylią. Kiedy przegraliśmy trzeciego seta, niestety, ale czułam, że przegramy...

Lozano to może i dobry trener, ale pod jego wodzą nasza reprezentacja wciąż ma ten sam problem, i nawet, jeżeli będzie grała najlepiej na świecie, może przegrać nawet z jakimś Irakiem - problem z koncentracją. Dzisiaj widzieliśmy powtórkę z finału Ligi Mistrzów - 3:0 dla Milanu, później 3:3, i wygrana LFC. ;)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 22:34

No po takim meczu nie pozostaje nic innego jak pwiedzieć
Dumni po zwyciestwie, wierni po przegranej!!
A swoją drogą ja nie wiem jak taki wygrany mecz można było tak zwalic ech szkoda słów. Pozostaje walka o 3 plac z Kubą.

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 09 lip 2005, 22:36

Co tu duzo pisac przegralismy na wlasne zyczenie bo jak mozna przegrac 3-go seta prowadzac 22-17. Gramy z Kuba o 3 miejsce i mysle ze powinnismy ten mecz wygrac. Ciesze sie tylko z tego ze jutro Serbia takie baty dostanie od Brazyli i nie bedzie juz tak pajacowala. Bo wygrali dzisiejszy mecz nie ze sa dobrzy tylko przez nasze rozluznienie.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 09 lip 2005, 22:38

Przgrywając tak mecze, to nawet zapewne im sie nie chce juz gra ć o trzecie , a nam sie nie che oglądac. Szkoda

ale w osttanich latach mimo że swiatkarze zachodządalej niz piłkarze, to jednak sparwaiją wiecej zawdodów, przegrywajac w pdobny sposób.

Musi się to zmienić , bo przyrosnie do nich takie powiedzenie jak do Hiszpanów w piłce nożnej :wink: :wink: \

Ktoś pamięta jakie ???? :)

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 09 lip 2005, 22:38

hahahaha juz po 3 secie wiedzialem ze przegrja 2-3 hahahaha
jak jest sie slabym to sie przegrywa.
Chyba zaden inny zespol nie przegralby tego 3 seta majac takie prowadzenie.
Coz chlopaki jak zawsze w takich mecza pokazuja klase :D

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 lip 2005, 22:39

W Polsce grobowa atmosferka. :cry: Wkurzyłem się jak nic. Byłem dziś na grillu. Jak wychodziłem było 2:0 dla Polski i chyba 21-17. Wracałem w świetnym nastrojuu. I pytam się w domu: Co 3:0? - Nie przegrali - słyszę odpowiedź. :shock: Kurde! - mówię. Oglądałem dwa następne sety i mało nie umarłem. Lepiej byłoby przegrać 0:3 1-25, 0-25, 2-15 niż prowadzić 2-0 i 22-17 :evil:

Kiedy się uspokoiłem pomyślałem, czy Polacy kiedyś wyszli z grupy?? Chyba nie... :shock: Czyli odnieśliśmy sukces, jest jednak jeden problem Polaków - wiadomo jaki.
Pamiętacie na IO mecz Grecja - USA? Chyba przystanie 2-1 dla Greków i prowadzniu 20-12 Grecy przerżnęli. Coś takiego się zdarza, gorzej jak się to poczuję na własnej skórze.

Boję się meczu z Kubą i, że Polacy się złamią. Chociaż jak wiadomo Polacy wygrywają co drugi mecz więc może...

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 09 lip 2005, 22:41

pippen pisze:Przgrywając tak mecze, to nawet zapewne im sie nie chce juz gra ć o trzecie , a nam sie nie che oglądac. Szkoda

ale w osttanich latach mimo że swiatkarze zachodządalej niz piłkarze, to jednak sparwaiją wiecej zawdodów, przegrywajac w pdobny sposób.

Musi się to zmienić , bo przyrosnie do nich takie powiedzenie jak do Hiszpanów w piłce nożnej :wink: :wink: \

Ponawiam pytanie? że
Musi się to zmienić styl gry Polaków i rezulaty, bo przyrosnie do nich takie powiedzenie jak do Hiszpanów w piłce nożnej :wink: :wink:

Ktoś pamięta jakie ???? :lol: :lol:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 09 lip 2005, 22:42

siatkarze powinni placic za leczenie wszystkich, ktorzy podczas meczu dostali zawalu, z niepotwierdzonych info, jest takich osob w polsce 12! sami faceci

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 lip 2005, 22:44

pippen pisze:
pippen pisze:Przgrywając tak mecze, to nawet zapewne im sie nie chce juz gra ć o trzecie , a nam sie nie che oglądac. Szkoda

Ponawiam pytanie? że
Musi się to zmienić styl gry Polaków i rezulaty, bo przyrosnie do nich takie powiedzenie jak do Hiszpanów w piłce nożnej :wink: :wink:

Ktoś pamięta jakie ???? :lol: :lol:
gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze :cry: :cry: :cry:
ja p......
Ostatnio zmieniony 09 lip 2005, 22:48 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 lip 2005, 22:47

Pippen - chodzi Ci o to "Grają jak nigdy, przegrywają jak zawsze"? Bo jeśli nie to nie mam pojęcia.

Normalnie idę się pochlastać...Więc nie przeszkadzać!

EDIT

No już poprzednik pierwszy napisał. Ale pochlastać się i tak idę!

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 09 lip 2005, 23:12

Jutro trzeba wygrac ten mecz i koniec gadania :x

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”